فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام مجدد بر شما و همه ئ عزیزان

آقا کیان یک سئوال . مگه حجم معاملات مخصوص همون بروکری نیست که باهاشون کار میکنید یا چیز دیگه ایه ؟

دقیقا

البته برای کسی که چارت را خوب و عالی در اثر گذشت زمان تجربه ، درک و فهمیده باشه. دقیقا اینگونه هست

سلام خدمت آقای امیر

منظور شما چارت لول ۱ هستش؟

بنظرم حتما زیر نظر یک استاد کار کن چون سبک سنگین و پیچیده ایه. خودت بخوای با آزمون و خطا یاد بگیری خیلی ازت زمان میگیره و احتمال خسته شدنت هست. ولی سبک جذابیه. موفق باشی :white_heart:

فدات داداشم همین عکسی که خودت مثال زدی منظورمو-همه چیز در چارت هست اونم در نهایت سادگی که که مجید عزیز هم خوب اشاره کرد به این مطلب که نیاز به تجربه داره

سیدجان سلام مجدد.اگه ممکنه راجع به این سبک توضیحی بنویس.ببخشید زیاده خواهیه

سلام خدمت آقا حسین،

ما دو تا بازار داریم: فیوچرز و cfd

در بازار فیوچرز شما با یک بازار یکسان طرف هستید که مرکز آن در بورس معاملات شیکاگو می باشد،CME, تمام حجم ها، کندل ها و دیتا ها از CME تهیه می گردد و به همین دلیل قابل اطمینان و اعتماد است.

اما cfd مانند لوله فرعی متصل به شاه لوله اصلی می باشد و همه ی اطلاعات مربوطه و ارائه شده از سوی بروکر می باشد و با بروکرهای دیگر متفاوت است.

سلام هادی جان. بخوام کلی توضیح بدم. هر کندلی که شما میبینید داره بالا و پایین میشه، داخلش یکسری اطلاعات هست که با چارت معمولی دیده نمیشه و نیاز به دیتای لول2 داری. مثل تعداد معاملات بای و سل و حجم هر معامله و …

معمولا این دیتا ها هزینه زیادی دارن و باید خریداری بشه تا معتبر باشه.

اولین ترید امروز صبح - محدوده مقاومتی و برگشت در اعداد فیبو که با خط مشکی نشون داده شده

بعد از اونم چاک داد و یه کندل اسپایک زد که قانونا 2 سوم مسیر اسپاک و برمیگرده و میتونی ورود بهینه داشته باشی - به نظرم کف سشن لندن روز قبل و بزنه - البته من سودم و گرفتم و خارج شدم

دوستان تحلیل شخصی هستش :heart:

:folded_hands::folded_hands::folded_hands:پرچمت بالا آقا سید

حدود این چارت مربوط به دیتای لول ۲ و ۳ تهیه شده می باشد.

چارت به تنهایی احتمالات رو بالا می بره و ریسک رو افزایش میده، مثال واضح اون:

در چارت ساده شما با هر میزان از تجربه ردپای مارکت میکر رو نمی تونی با ریسک پایین و دقت بالا بزنید، ولی در دیتای بالا دستی این کار راحت تر انجام میشه با دقت و ریسک کمتر.

قربونت :wink:

البته اینم بگم که کسی که به این اطلاعات دسترسی داره دلیل نمیشه تریدر بهتری باشه و معاملاتش سودده تر از کسایی باشه که با دیتای لول1 کار میکنن.

اتفاقا بیشتر تریدرای سود ده با دیتای لول1 کار میکنن.

دیتای لول 2 برای شرکت ها و مجموعه های بزرگ با مبالغ مالی زیاد میتونه بهتر باشه.

در کل نه میتونم بگم خوبه نه بد. اینم یک سبکه مثل بقیه سبک ها :folded_hands:

من اینو متوجه شدم این بازار برای هوش بشری ته نداره و ادعا کردن کسی که میگه من بیشتر میدونم یا من ته فلان سبک رو در آورم رابطه ی مستقیمی باعدم درک صحیح از بازار داره.(مدعیان اینستا و یوتیوب)

از همتون یاد میگیرم.ممنونم که هستید

اوردر فعال نشد

چون قیمت بعد از اصلاح 50درصدی به کف لگ ریزشی رسید(ایزی تارگت فعال شد) اوردر را حذف میکنم

متأسفانه ایرانی‌ها برای آموزش خوب نیستند، و من بدلیل تسلط مناسب بر روی زبان انگلیسی ویدیو های یوتیوب رو با چند بار دیدن متوجه میشم و حدس نمی زنم، البته که از پیشنهاد شما ممنونم.

با همین یوتیوب تونستم با همراهی همکاران در شرکت یک خط با ۹ ماشین سی ان سی رو راه اندازی و کامل کردیم. بدون یک خط راهنمای نصب و راه اندازی.

Gکد هم دنیای قشنگی داره

ماشالله بهت :clap:

من فقط نظر شخصیمو گفتم و به عنوان برادر کوچکتر قصد راهنمایی داشتم :wink: :white_heart:

وگرنه که در هوش و ذکاوت ما ایرانی ها شکی نیست. :rose:

سپاس از توضیحات مفیدتون

میدونی داداش اگه بااین سبک و دیتا سودمیکنی عالیه و دمتگرم

ولی نظر من بشخصه اینه که این دیتاها درصد خطای بالایی دارن و هرگز مارکت میکر اجازه دسرسی تریدرهارو به این سطح از دیتا نمیده .

فقط موسسات مالی و بانک ها و…میتونن بصورت واقعی دسرسی داشته باشن اونم با قیمتهای نجومی