فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سبک جریان سفارشات با چیزی که شما نوشتی با این عنوان متفاوت هستش، چرا که این سبک با دو جریان سفارشات بالفعل و بالقوه سرو کار داره، حالا این موارد رو یک تریدر از دیتا لول ۱ یا قیمت میفهمه؟

جواب: خیر بصورت دقیق، و بله بصورت حدودی و شهودی و حدس و گمانه، یعنی احتمال خطا بالاست، ولی با استفاده از دیتای سطح بالاتر که رایگان نیست این محدودیت برداشته شده و شما به جریان سفارشات بالفعل و بالقوه دسترسی پیدا می کنید.

نوشته های آقای مقصودی کاملا درست هستش، و ما برای دسترسی باید از دیتا پروایدر، دیتا رو بخریم و روی پلتفرمی که اون هم پولی هست اجرایی کنیم تا به جریان سفارشات دسترسی پیدا کنیم، و این مورد چیزی هست که وجود داره.

نه فقط قیمت.چارت

اینو خونده بودم🙏

امروز معامله ای نداشتم

یه اوردر لیمیت سل برای طلا ست کردم.ببینیم فعال میشه یا نه؟

دیتای داخل کندل

دیتای عمق بازار

حالا باز هم فکر می کنی همه چیز در چارت زیر هست؟

در دو عکس بالا فقط چارت رو می بینی؟

یادش بخیر دیتای لول2 نینجاتریدر :heart_eyes:

بله یادش بخیر

من 2سال پیش به آقایی به اسم سام(سامان)200دلار برای تهیه این دوه پرداخت کرده ام

سلام و احترام، فقط این بده رو فهمیدم، پانزده ش رو نه
ولی درست شد، نت رو ریست کردم کار کرد

بله هنوزم فکر میکنم.دست بالای دست بسیار است.کسی نمیتونه مدعی شه که دیتای دست اول رو داره.اما با توجه به فضای بحث(تشکر از ایران بروکر❤)و توضیحات اقای محمدی،اقا مقصودی و شما عزیز،عموم کاربران تاپیک با دیتاهای نسبی میتونن سود ده باشن.و صد البته نمیشه کتمان کرد که دیتا و اندیکاتور های روشنگر کاربرد ندارن که شدیدا تاثیر گذارن در نتیجه ی معاملات

البته اون موقع که من پرداخت کردم دلار36500 بود که دقیقا 7میلیون و سیصد می شد. شاید بیش از 2سال باشه :grinning_face:

باید پونزه تا کاراکتر تایپ کنم تاارسال شه😂

شما اون دیتارو دارید(اوردر بوک)

با نهایت احترام خدمت داداشم کیان-

بله -همه چیز در چارت هست

بنظرم بیش از 2 ساله. زمانی که این سبک ترید میکردم دلار بود 28000 تومن. هنوز ژورنالاشو دارم :joy:

لذت بردم…ــ…:heart::heart::heart:

اهاااا اره :sweat_smile: حواسم نبود :rose:

این اتفاق هیچ ربطی به ایران و ج ن گ فعلی نداره برادر

چند وقته دیتای لول2 کار میکنی؟ زیر نظر کدوم استاد!؟

امیر جان 3لام برار

تقریبا به سال نمیرسه، همه ی اطلاعات رو از یوتیوب تهیه کردم و البته که هندبوک نینجا و بوک مپ رو هم چند باری مطالعه کردم.