روی 4716 پول بک خورده و همه چیز نزولی هست و تی پی 2 میشه 4672 و خوب حرکت کنه تا 4650 میاد پایین و بعد خروج میزنم
حتی پایین تر هم میتونه بیاد ولی 4515 اولین حد ریزشه
هنوز موج صعودی برای اصلاح صعودی در جهت روند کلی نزولی نساخته ولی بنظرم دیگه نزدیکه ، سطوح ورودم جهت سل بلند مدتی مشخص کردم ، باید صبر کنم موج صعودی که ساخت وارد بشم تا سطوح مشخص شده برای سل بعدش اون بالا که وارد شدم نگه میدارم تا مرحله اول 4515 و مرحله دیگه 4151 و اگر بگم یک سطح پایین ترش 4020 و حتی 3682 هم میتونه بیاد تعجب نکنید
موقعیت نقطه زنی امروز همین شدو به سطح مقاومتی 4753 بود ، بعدی میتونه سطح مقاومتی جدید 4742 باشه بشرط اینکه موج صعودی نساخته باشه
منم باهاتون موافقم
یک چنل بزنید افراد دیگه راحت کنار دستتون معامله میکنند
امیدوارم که این کارو کنید
منم در مرحله ای هستم که دارم یاد میگیرم و فعلا دارم روی دست افراد درست معامله میکنم
در این تاپیک روشها و تکنیکهای مختلفی داره کار میشه ، بنظرم اینجا خیلی بهتر از روبیکا و کار تنها با یک روش هست .
تمام امواجش نزولی شدن بنظرم از 4515 بتونه برگشت برای بای بده ، احتماله شاید هم اشتباه میکنم ولی چیزی که دارم میبینم موجها نزولی ریزشی پشت سر هم هست تا اینها بخوان برگردن صعودی بشن هیهاته
برای ورود صبر کنید ساعت 4 بشه
ورود برای سل ؟ بنظرت کمی بالاتر نمیره ؟ هر چند الانم خورده به اولین موج نزولی 4 ساعته
اینها نواحی پر پتانسیل هستند و به تنهایی نمیتونند دلیل ورود به معامله باشند بایستی تاییده بده برای فروش
البته موجهای نزولی هم ساپورتشون میکنه
ازساعت 2ظهر منتظر تایید…الاف کرده منو
عزیزان ممنون میشم سواله تو عکس رو جواب بدید…
شیرین ترین سیگنال ها و بررای من
کراس SMA,RSI توی تایم فریم 1 ساعت و 15 داد
و واگرایی روی 5 دقیقه که نقطه وود با حجم پایین بهم میده
خیلی عالی
توی کدوم کندل یک دقیقه یا 5دقیقه بهت نقطه ورود میداد؟
نقطه ورود و استاپ چندبوده با سبکت؟
عکس فررستادم نمیدونم اومد یا نه
اما یه RSI.SMA بندازی روی 5 و 30 دقیقه واگرایی داده
کراس SMA هم کامل مشخص
من چون بالانس پایین دارم با تایید 5 دقیقه وارد شدم اما تاییدیه های تایم فریم بالاتر پشتش بود
ن متاسفانه این هفته ایران بروکر خیلی اذیت کرد…ممنون میشم حتما عکسی که میگی و بزاری