فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ورود کردی؟ یا باید تاییدیه بده؟ ( فکر نمیکنی قبلش حرکت اسپایک داره شاید الگوی فلگ بده)

اره داداش

هم ستاپم هم پلن معاملاتیم مجبورم کرد

من اگر میخواستم وارد لانگ بشم منتظر شکست سطحی که نشان دادم میشدم

سلام . من منتظر این ناحیه با تاییدیه بگیرم. در صورت ساخت Idm

امیر تجربه من این هست که انتهای حرکت وارد نمیشم معمولا انتهای اصلاح وارد میشم EOC

تا 705 اصلاح داره توی 5 دقیقه و 1 دقیقه ستاپش درسته اما معامله روی روند نیست

یادم رفت، تو لات بالا میگیری و اسکلپ . اینجوری درسته

TP1 خورده شد و بعد از شکست هدف بعدی 4650

بچه ها من فکر میکنم بالاخره قیمت 4555 را بزنه ( حالا قیمت چه جوری بریزه کار ندارم

خیر دوست عزیز الگوریتم تایم پایین و بالا متفاوت هستند

نکته دوم که اشاره کردید hft هست که اگر بتونی تشخیص بدی بازی رو بردی…

درغیر اینصورت باید رباتیک ترید کنی و ریسک به ریوارد بگیری که بعد چندسال ضرر هست بازم

TP1=4666 TP2=4644 TP3=4606 TP4=4555

من فکر میکنم قیمت این تارگت ها را خواهد دید

بر اساس اطلاع موثق بنده الگوریتم کلی بازار (نه الگوی ترید بانکها یا موسسات) در تمام تایم ها یکی هست . و در کل اجرای سفارشات هست ، اگر علاقه داشتید در فرصت مناسب دانسته هامون را باهم به اشتراک میگذاریم. اگر الگوریتم یکی نباشد اصلا نمیتوان سفارشات را وارد بازار کرد .

با شکست این سطح من معاملات را فری ریسک میکنم.

دو دقیقه رفتیم ناهاربخوریم استاپ خوردیم چرا…:rofl:

امروزو با RR:-1 میبندم .البته اینا مهم نیس مهم رعایت و اجرای کامل پلن معاملاتی هست….

دلایل معامله:1-در LTR یکساعته و پنج دقیقه در منطقه دیسکانت بودیم2-درداخل باکس زرد CHOCH1M پنهان اتفاق افتاد(سیگنالی برای فاز برگشت)3-دسیژن اتفاق افتاده بود و اومده بود نقدینگی کفو جمع وبعد سقف شکسته بود4-توجیه معامله هم قابل قبول بود

امیر به نظر من CHOCH وقتی در تایم پایین معتبرتر هست که به یک ناجیه معتبر برخورد کنیم . ببین من فقط بر اساس نواحی هم جهت حرکت ( لگ حرکت) ورود میکنم. از نواحی لگ های اصلاحی برای تارگت گذاری استفاده میکنم.

حرفت درسته ولی چکارکنم وقتی هم پلن و هم ستاپ میگن معامله کن مجبورم بحرفشون کنم…خیلی دوست داشتم همون صبح که عکسو گزاشتم همین تاییدیه هارو میداد تا همون صبحی ورود کنم…

ولی طلاس دیگه

امیرجان یگ گروه تو روبیکا بزن ، یک مدت تیمی ترید میزنیم اگر جواب داد ادامه میدیم جواب نداد هر کی براه خودش. من زیاد دوست و آشنا ندارم. تو با تجربه هستی ، چینی ها و هندی ها 100 ها نفر جمع میشن باهم ترید میزنند. نظرت چیه؟

این نکته خیلی خیلی مهمی هست ممنون