فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

منتظر تایید زده

من با اندیکاتور کارنمیکنم ولی تنها ستاپی که میتونستم باهاش ورود کنم این بود که لو سشن اسیارو زد و برگشت…ولی باز توی نقطه ورود بهینه و استاپ دقیق بجایی نمیرسم که تایید ورود قوی بهم داده باشه

به نظرم RSI,SMA با تایید واگرایی رو یه بررسی بکن ستاپ های خوبی بهت میده
طلا خیلی وحشیه الان تایم خوبی برای سود گرفتن ازشه از دستش نده بخصوص با این اتش بست تنش فاندا یکم کمتر شده

تو کدوم کندل وارد میشدی و با چه استاپی؟

تحلیل خوبی بود👍

دوباره عکس بدم یه ربع طول میکشه بیاد

اندیکاتور RSI رو بنداز SMA فعال کن برای شروع پریود همون 14 باشه بعدا دستت اومد بزار 10
منتظر واگرایی 2 سقف و 3 سقف باش
بدون طمع سودتو ببر خیلی چاکریم

البته بگم این وسط دانش پرایس اکشن و اسمارت مانی هم خیلی کمک میکنه اگر استفاده کنی

دوستان در محدوده 4752 موقعیتی برای سل میبینید ؟

ممنون از نظرتون

داداش ممنون از توضیحت..ایران بروکر امروز رفته رو اعصاب من ده بار بیشتر برای صحبت باهات گزاشتم منتظر تایید

بستگی به حرکت الانش توی بازه 4738تا4744 داره

اگه حرکت کنه برای گرفتن مسیر خب نه

ولی اگه مسیرو نره ممکنه تو 4752 موقعیت خوب بده

عذر خواهی میکنم طبق عکس که برای تحلیل دادی مگ تا 4792 قصد صعود نداره؟
سیگنال های منم اینو تایید میکنه کامل بازار برای 1 و 2 ساعت ایند و حداقل کندل 4 ساعت فعلی و ایندش صعودیه

این پوزیشن خوبیه ها الانم موقع خروج یاریسک فری کردنش روی RR1:2 هست

سیگنال هاتون از نظر من کاملا درسته ، چون هر کدام از این لولها احتمال برگشت قیمت را دارن اکثرا در هر لول یک اردر قرار میدم از کم ریسک تا پرریسک و با حجم دو برابر هر زمان که اون بالایی بگیره و در جهت روند باشه حتما مجدد از این پایینی هم عبور میکنه میشه اون بالایی نگه داشت و این پایینی ها را ریسک فری کردو برای چند روز ی نگه داشت ، البته یک راه دیگه هم داره که پوزیشن نگیری هر زمان موج صعودی تغییر فاز نزولی روی هر کدام از لولها داد اون لول را سل بگیری

من بخاطر بالانس پایین منتظر پایان اصلاح میمونم
اما اگر بالانسم بالا بود مثل شما مارتینگل میزدم
اما کلا چشم از مارتینگل میترسه :sweat_smile:

XAUUSD SELL :pinched_fingers:

200 pip

اره درسته ، البته بخاطر قطعی اینترنت دسترسی به بروکرم ندارم همینجوری تفننی در چالش فول فاند رابین سود هستم که باید تریدی در حد نقطه ای کنی مثلا همین پوزیشن 4743 را خیلی راحت میشد گرفت ولی مجبورم ورودم را بذارم بالاترین نقطه چون کمی بره تو ضرر چالش رد میکنه، در هر صورت روش کارم همینه مثل دوستان نمیتونم تایم پایین اسکلپ کنم بلند مدتی 4 ساعته و روزانه کار میکنم

اگه حرکتمون مفید باشه و بچه ها پایه باشن چرا که نه…

ولی من فعلا خودم دارم صبرمیکنم

جواب بچه هارو اگه سوال یا راهنمایی میخان تو روبیکا میدم

راستشو بخای منتظرم نت بین الملل وصل بشه بچه ها بتونن به بروکرهاشون وصل بشن که همه عزیزان بتونن سود کنن…

چرا از اشتراک استفاده نمیکنید؟
گرون هست اما سودت بیشتر از قیمتشه