تیپی ۷۰۰ پیپ این پوزیشن هم تاچ شد!
الهی الحمد.
ببین خوردن ریسک فری به اندازه خوردن استاپ درد داره و شاید یه کمی هم بیشتر.بخاطر همین تو ریسک فری کردن عجله نکن بزار برسه به تی پی اول بعد باهاش برو پایین یا بالا.اینکه چند پیپ دیگه بستگی به روند بازار داره و تایمی که داری ترید میکنی و تجربی هست عدد ثابتی نداره.کلا توی ترید شرایط ترید عکس العمل رو مشخص میکنه.و البته پلن معاملاتی که داری
به پوزیشن سل فکر میکنم دیگه…
کمی زود اسسسسسست
دوستان تحلیل هاتو بفرستید ![]()
![]()
طلا همچنان در ۴ ساعت صعودیه. در۱۵ دقیقه کمی قبل از کف کانال صعودی به بالا برگشت. فاصلهٔ قابل ملاحظه و تا حالا فزاینده بین دو moving average کند و تند در هر دو تایم فریم سطح مقاومت ایجاد کرده. در ۱۵ دقیقه طلا ساختار flag شکل گرفته که میتونه به معنی بالا رفتن قابل ملاحظهٔ قیمت باشه. شاخص دلار هم همچنان نزولیه و روی طلا بصورت صعودی فشار مییاره.
پینوشت: من بعد از یک سودگیری در قلهٔ قبلی و استفاده از برگشتش به مقاومت moving average دارم دوباره از خیزش قیمت سود میگیرم. هدف سود اول رو زده و سودش تضمینه. منتظر زدن هدف سود دوم هستم.
سلام البتهذبنده حرفه ای نیستم ولی اینطوری ریسک فری می کنم
اولا ۵۰۰پیپ عدد خیلی بالایی است
ولی پیپت ۵۰۰میشه ۵۰پیپ
حالا هر گاه که بنده پوزیشن بخوام بگیرم عدد دو پوزیشن در یک جهت و به یک اندازه در لات میگیرم و یکی از شروط ورودم ریسک به ریوارد ۳است به بالا
حالا هرگاه که ۴۰پیپ یا چهارصد پیپت تو سود برم یکی از پوزیشن ها بسته میشه حتی اگر تی پی این روند ۱۰۰۰پیپ باشه و دومی را به اندازه ۳پیپ وارد پوزیشن می کنم
و در دستور تریل اتوماتیک متا عدد ۶۰۰پیپت را قرار می دم که میشه ۶۰پیپ و بعد در پنجره اوردر قسمت باید و سل را روی ۳۰پیپت تنظیم می کنم
و با توجه به این اعداد از نقطه ۴۰پیپ سود اگر ۶۰پیپ بالاتر برود به ازای هر پیپ که بالاتر برود سه پیپ استاپ بنده تغییر می کنند
دوستان شما ها توی تمام سشن ها کار میکنید ؟
سشن مخصوص ندارید ؟
لندن با نیو؟
هر کسی ستاپ و پلن خودشو داره
بله میدونم دارم میپرسم ببینم چه تایم هایی بیشتر پای چارت هستن
برای ورود فقط ۳ ساعت اول نیویورک. ولی صبحها هم نیم نگاهی به چارت دارم که ببینم سشن نیویورک چه غلطی بکنم ![]()
خیلیها از جمله ایران بروکر - و من - معتقدند زمان همپوشانی نیویورک و لندن به علت حجم بالای معاملات، نقدینگی (liquidity) بالاو نوسانات قابل توجه (volatility) و اعلام مهمترین خبرها (مربوط به اقتصاد آمریکا) در نیویوک بهترین زمان برای معاملهاست. همین الان هم توی همین محدوده هستیم و نوسانات بازار چشمگیره که فرصتهای معامله ایجاد میکنه.
پینوشت: شخصا در همهٔ sessionها تجربههای معاملههای خوب داشتهام. برای من session چندان تعیین کننده نیست، مگر کمبود شدید نقدینگی اتفاق بیفته که باعث کند شدن شدید بازار میشه- مثلا در کریسمس یا عید پاک و شکر گزاری و تعطیلات رسمی دیگهٔ آمریکا-. غیر از اون در تمام ساعتها میتونم کار کنم.
رنج شد:neutral_face:![]()
![]()
![]()
![]()
از 530 بسمت 570 کسی هست؟
من صبح از ۵۳۰ دوتا واکنش گرفتم ولی الان شک دارم
من یک مقدمه برای پایبندی به پلن و استراتژیم رو رعایت میکنم.اونم اینکه سعی میکنم شخصیت و وجودم رو پایبند قرار بدم به رعایت قوانین زندگیم در همه ی جوانبش.
مثل رانندگی
مثل خونواده
مثل تغذیه
ورزش
مطالعه
و…
نمیتونم اینو باور کنم که من در معاملاتم قانون پذیر باشم و عمل کنم به دانشم و در بقیه ی جنبه های زندگیم قانون گریز و بی خیال نسبت به محیط اجتماعیم.
شاید رفتار درست اجتماعی من مقدمه ای بایدی برای شکل دادن به شخصیت معامله گر برنده باشه.