فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ترند و مینور ترند به اصطلاحی داره بزرگتر میشه و این یعنی طلا میخواد دوباره مارو با رنجش عذاب بده

برنامه های داره برای بعداز رنج یا سقوط یا صعود و من نظرم بیشتر روی صعود هست البته این چارت 15m هست و در تایم فریم بالاتر هنوز طلا رو دقیق بررسی نکردم

معمولا آسیا قیمت هیجانی و دستکاری شده است ( تسویه معاملات جامانده ) لندن جمع آوری نقدینگی و اورلپ لندن نیویورک حرکتهای بزرگ و سریع ، یک ساعت پایانی نیویورک هم بعضا حرکتهای بزرگ را شاهد هستیم. اکثر معامله گرها ترجیج میدهند در اورلپ لندن نیویورک معامله کنند ولی این به سبک شما و زمانی که خودتان تعیین کردید بستگی دارد .

ی سل رو 4544 کاشتم

شاخص دلار تشکیل flag داد و به طرف بالا برگشت. به سطح مقاومتی ناشی از دو moving average فشار آورد ولی الان داره از بالایی برمی‌گرده که pull back در طلا ایجاد کرده.فشار صعودی شاخص دلار فشار رو به پایین به طلا هم در ۱۵ دقیقه و هم در ۴ ساعت ایجاد کرده.تایم ۴ ساعته هنوز کامل از روند صعودی جدا نشده. در صورت عبور قطعی شاخص دلار از سطح مقاومت moving average دوم احتمال پایین رفتن قابل ملاحظهٔ طلا هست. اولین سطح مقاومت ۴۵۳۰‌.

من معامله‌ قبلی‌م رو بعد از برگشت به هدف سود اول بستم. الان منتظر تعیین تکلیف شاخص دلارم برای تصمیم در مورد معاملهٔ بعدی.

قدرت فیبوناچی رو جدی بگیرید

قیمت نفت وارد فاز صعودی جدیدی شده و این میتونه قیمت انس رو برای ریزش بیشتر آماده کنه. دیدگاه بنده برای انس همچنان نزولیه

دوستان اساتید روند و چطور میبینن - ممنون میشم نظر بدن و تحلیلی بزارن تشکر میکنم

منم طلا رو تا محدوده 3850نزولی میبینم

و حتی اگه خاورمیانه وارد در گیری شدید بشه شاید پایین تر

ممنون میشم تحلیلتون و روی چارت ارسال کنید

دوستان یه برنامه مدیریت سرمایه برا متاتریدر ۴ میخوام که با فیبوناچی پوزیشن باز کنه کسی میتونه راهنماییم کنه

کی قیمت طلا سعودی میشه

شاید بد نباشه دوستان خواستار تحلیل، تحلیل خودشون رو هم ضمن درخواست‌شون بگن. این جوری بحث متوازنتر و غنی‌تر می‌شه.

شاخص طلا نتونست دو سطح مقاومت رو بشکنه. با رفتن به زیر مقاومت اول از کانال صعودی هم خارج شد. البته هنوز کامل رد نکرده. اگه ریزشش ادامه پیدا کنه به معنی فشار بالا رونده روی طلا خواهد بود.

پی‌نوشت: ریزش شاخص دلار به صورت spike خودش رو در طلا نشون داد.

فاز طلا وقتی به من میرسه

خساست باعث شد بپره

فقط رابین باز شد که لازمش ندارم :sweat_smile:

الان وقت گرفتن برگشت شاخص دلار (پایین رفتن طلا) است. احتمال داره تمام یا بیشتر اسپایک رو برگرده و شاید هم تا حدی دوباره بالا بره - بسته به رفتار شاخص دلار.

پی‌نوشت: برای من الان هدف سود اول رو زد و سود ده شد. بعد از برداشت سود اول، اگه از دو سطح مقاومت پایین بره، روی هدف سود دوم کار می‌کنم.

طلا 4890؟ نظرتون؟

نمی‌دونم، به نظرم زوده واسه گفتن. شاید این تحلیل مربوط باشه. ارزش دلار از سقف شش هفته‌ایش پایین اومده و فشار کم شده. معلوم نیست خیلی بیشتر پایین بره. در وضعیت بلاتکلیفی بنیادی فعلی، به نظر من، هم عامل‌های دیگهٔ موثر در طلا شاید به اندازهٔ ارزش دلار قدرت نداشته باشند.

من امروز رو مد بای هستم .

بلند پروازی نیست ؟