فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نه!

شما جلو روت تایم۳۰دقیقه fvg داری.

fvg :۳۰ دقیقه تکلیف را روشن میکنه.

با توجه به Sweep Liquidity احتمال برگشت از fvg , بنظر من بیشتره.

کی صعودی میشه یه کندل بالای محدوده ۴۵۵۴ ببنده

البته احتمال دیگری هم هست چون کف و سوینگ هفتگی در اول شروع مارکت این هفته جمع شد در یکی دو ، روز اول هفته به سمت بالا قیمت حرکت کنه(حدودا تا 4615دلار) بعد از اواسط هفته حرکت ریزشی استارت بشه

خسته نباشید تایم ترید من تمومه.ریسک فری میکنم میرم برای فردا.پرسود باشید

این موضوع بسته به مدیریت سرمایه‌ی شما، که درواقع بخش اصلی استراتژی معاملاتی شماست تعیین می‌شه!

لطفا حتما درخصوص مدیریت سرمایه مطالعه‌ی جدی کنید!

سناریو احتمالی
15 M

خواهش می‌کنم. البته صرفا پیشنهاده. چون جدید هستید عرض می‌کنم: مبنای کامیونیتی، مثل هر جمعِ سالم دیگه، بر ادب، احترام و فروتنی‌ه.

ایجادکنندهٔ سایت حقی برای من یا هیچ کس دیگه‌ای قائل نشده که به شمای نوعی اجبار کنه چه بکنید یا چه نکنید و پیشنهاد می‌کنم شما هم هیچ توصیه‌ای رو به صرف اصرار گوینده، هر کس که باشه، نپذیرید. به این دلیل ساده که در نهایت معامله رو شما می‌کنید و سود و زیانش هم از جیب شماست نه از جیب هر کسی که اینجا چیزی بگه. اتفاقا کمی قبل‌تر دوستی اینجا با ناراحتی مدعی شده بود که بر اثر توصیه‌ای معاملاتی در اینجا ۵۰۰۰ دلار از دست داده. طبیعی‌ه که کسی از ایشون نپذیرفت چرا که مسئولیت معامله‌شون با خودشون بود.

شاد و پیروز باشید.

پی‌نوشت: ویدئو ی گفته‌شده متعلق به دکتر ایرج جعفریان، ایجاد کنندهٔ سبکِ NDS ه. اگر یادم باشه در یک اسلاید اشاره‌‌ کوچکی به آن استراتژی هم می‌کنند ولی غیر اون بحث کاملا عام‌ه.

بله دوستمون درست میگن. به توصیه معاملاتی بنده 5000 دلار از دست داده بودن :man_facepalming: :sweat_smile:

بله من قبول دارم مسئولیت معاملاتم با خودم هست
اینجا صرفا هستم که از تجربه بقیه استفاده کنم

gold

1m

sell

risk0.5%

خیلی ریسکیه…..

Risk free…!

یه حسی میگه فری رو میزنه :joy::joy::joy::joy:

اولین پوزیشن صبح - ریوارد 1 فست اسکلپ

از آنجایی که فکر میکنم هنوز برای ریزش قیمت زود باشه در صورت رسیدن قیمت به محدوده4540 و درصورت دیدن تاییدهای لازم ، بای خواهم گرفت

سلام

دوستان حرفه ای وقتتون به خیر

یه سوال داشتم

فرض کنید معاملتون از نقطه ورودتون 500 پیپ تو سود هستش.برای تنظیم ترلینگ ستاپ چند پیپ تنظیم میکنید؟

فری شد حسم درست در اومد چه کندل شارپی زد لامصب :joy: :joy:

خلاقیت در معامله کردن ممنوع🚫 فقط قوانین پلن رو اجرا کن

همون طور که انتظار می‌رفت ریزش شاخص دلار بعد از عبور از یکی دو سطح مقاومت دیگه شدت گرفته که فشار صعودی بالایی روی طلا می‌یاره. از دیروز با توجه به شکل گرفتن الگوی دو هوک و بعد هم امروز الگوی رالی-۱۲ انتظار رالی دوم می‌رفت که الان ظاهرا شکل گرفته. معاملهٔ دوم امروز من که الان هدف سود اولش رو زده و سودش تضمین شده است. منتظر هدف سود دوم و احتمالا سوم هستم.

پی‌نوشت: این قطع و وصل‌ شدن‌های tradingview وسط معامله بدجوری رو اعصابه.

خوندم پیاما رو
جالب نبود اصلا

منظورتون تریلینگ استاپ اتومات هست.اگه منظورتون این هست روی طلا بخاطر نوسان بالا زیاد کاربردی نیست و بهتره که لایو پوزیشنو مدیریت کنی و توی تایم پایینتر سویینگ سویینگ فری کنی.البته من حرفه ای نیستم فقط اونی که فکر میکردم درسته گفتم

ممنون از راهنمایی

خب چن پیپ زیر سویینگ؟

من توی این چند سال چندین حساب رو کال کردم و خیلی ضرر کردم و بعد برسی متوجه چند دلیل اصلی شدم.

اولین و بد ترین نزاشتن استاپ لاس بوده.

دومین جا به جا کردن استاپ لاس.

سومین تلاش در گرفتن یه روند از اول اول.

چهارمین توهم در گرفتن سودهای خیلی بزرگ.

اگه بنظر من همین چند نکته رو رعایت کنیم کال نمیشیم و میتونیم بلند مدت ترید کنیم.نمیگم حتما سوده میشیم نه حسابمون بیشتر سرپا میمونه.اولین اصل نگهداری از پول هست و بعد ریسک مناسب جهت افزایش پول.