نت همراه اول خودشو لوس کرده یا پرید دیگه؟؟؟
برا منم پرید….![]()
مشهد فک کنم کامل پریده داداش…جای دیگرو نمدونم
سلام عرض ادب دارم خدمت همکاران گرامی. یه جدول تو ورد درست کردم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره.آپلود میکنم.
سلام و عرض ادب . ممنون از شما
خاکم سید جون
![]()
میگن اونی که مهمه سَفَره نه مقصد ( It is the journey, not the destination ).در دراز مدت مهم خوب و سربلند با سختیها جنگیدنه.سود و زیان می یاد و میره. «یا با مراد بر سَرِ گردون نهیم پای // یا مردوار بر سر همّت کنیم سر»
پینوشت: شاید در حرفهٔ ترید که حرف همه از سود و زیانه این حرف قدری «خلافْ آمدِ عادت» (counter-intuitive) یا شعار به نظر بیاد. ولی گمون نکنم اگه مثلا وارن بافت، امروز در سن ۹۵ سالگی و با ثروت ۱۴۲/۸ میلیارد دلار به پشت سر نگاه کنه دغدغهش این باشه که در فلان تاریخ سود کرده یا ضرر.به عمری فکر میکنه که پشت سر گذاشته، به بچههایی که بزرگ کرده و دانشگاه فرستاده، و به همسری که یه زندگی رو باهاش ساخته و همهٔ اینها رو به دست نیاورده جز با هزار بار زمین خوردن و بلند شدن- با چشم باز و عاشقانه جنگیدن در هر زیر و بمِ.
عالی
دلیلش هم که می دانید مقصد یعنی پایان پس در طول سفر باید لذت برد ![]()
بله و شاید هم قدری به این دلیل که پایان نهایی و ناگزیر مرگه. اما زندگی خودش زیبا است
اینترنت من یکی در میون کار میکنه یا برای شما هم همینه!؟ ![]()
خرابه داداش…اذیت میکنه
نه کار میکنه برادر
امروز نت میلی برای من هم خیلی بدتر و کم سرعت تر از روزهای قبل بود و قطع و وصل میشه.
من مشکلی احساس نکردم فکر کنم بخاطر سیمکارت ها و پشتیبانی ها باشه
داداش یه سوال . این دایه رو از کجا میشه پیدا کرد آموزشش رو . این روزا خیلی میشنوم از دوستان . ممنون