فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نت همراه اول خودشو لوس کرده یا پرید دیگه؟؟؟

برا منم پرید….:man_facepalming:

مشهد فک کنم کامل پریده داداش…جای دیگرو نمدونم

سلام عرض ادب دارم خدمت همکاران گرامی. یه جدول تو ورد درست کردم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره.آپلود میکنم.

سلام و عرض ادب . ممنون از شما

خاکم سید جون :rose: :rose:

می‌گن اونی که مهمه سَفَره نه مقصد ( It is the journey, not the destination ).در دراز ‌مدت مهم خوب و سربلند با سختی‌ها جنگیدن‌ه.سود و زیان می یاد و می‌ره. «یا با مراد بر سَرِ گردون نهیم پای // یا مردوار بر سر همّت کنیم سر»

پی‌نوشت: شاید در حرفهٔ‌ ترید که حرف همه از سود و زیا‌ن‌ه این حرف قدری «خلافْ آمدِ عادت» (counter-intuitive) یا شعار به نظر بیاد. ولی گمون نکنم اگه مثلا وارن بافت، امروز در سن ۹۵ سالگی و با ثروت ۱۴۲/۸ میلیارد دلار به پشت سر نگاه کنه دغدغه‌ش این باشه که در فلان تاریخ سود کرده یا ضرر.به عمری فکر می‌کنه که پشت سر گذاشته، به بچه‌هایی که بزرگ کرده و دانشگاه فرستاده، و به همسری که یه زندگی رو باهاش ساخته و همهٔ‌ اینها رو به دست نیاورده جز با هزار بار زمین خوردن و بلند شدن- با چشم باز و عاشقانه جنگیدن در هر زیر و بمِ.

عالی

دلیلش هم که می دانید مقصد یعنی پایان پس در طول سفر باید لذت برد :heart:

بله و شاید هم قدری به این دلیل که پایان نهایی و ناگزیر مرگه. اما زندگی خودش زیبا است

اینترنت من یکی در میون کار میکنه یا برای شما هم همینه!؟ :face_with_raised_eyebrow:

خرابه داداش…اذیت میکنه

درود دوستان

من چارت رو داخل ترندو نگاه میکردم

از صبح باز نمیشه

کسانی که ترندو کار میکردن همین مشکل رو دارن؟

کجا میتونم چارتو ببینم؟!

نه کار میکنه برادر

امروز نت میلی برای من هم خیلی بدتر و کم سرعت تر از روزهای قبل بود و قطع و وصل میشه.

من مشکلی احساس نکردم فکر کنم بخاطر سیم‌کارت ها و پشتیبانی ها باشه

طلا در شروع هفته از کف SMT داده و فعلاً صعودی هست

طبق پیش‌بینی مون صعودی باز شد

نقره نقدینگی کف رو زد اما طلا نتونست بزنه

حالا باید منتظر تاییده باشیم

داداش یه سوال . این دایه رو از کجا میشه پیدا کرد آموزشش رو . این روزا خیلی میشنوم از دوستان . ممنون

Traderdaye رو سرچ کن برات میاره

چند روز اینده