فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام این تحلیل رو دوست دارم nds

و همیشه برام جالب بوده

به نظر بنده فعلا ۴۶۰۹هدف اوله و کمی زمان نیاز داره تا بتونه برای بالا رفتن آماده بشه

پس سه تا پنج روز در بین این سقف و کف بازی کنه و بعد ببینیم چی میشه

ولی به شخصه نظر بنده هم در کل صعودی و تارگت روزانه اول ۴۸۳۱

دوم ۴۹۶۵

سوم اگر تأیید بده که هنوز ندارم ۵۳۰۰

به جان دخترم من فقط از این می‌رنجم که نمی‌دونم چرا!! متوجه علت نمی‌شم فقط!

فک کنم درگیر سوتفاهم شدیم.

من از شما عذر میخوام :rose:

خدا حفظش کنه برات امین جان . اگه ما هم چیزی گفتیم شما به بزرگی خودت ببخش . بالاخره دوتا برادر هم بینشون اصطکاک پیش میاد طبیعیه . خدا حفظت کنه برای دخترت سایه ت رو سرش باشه . ولی خدا وکیل زود میری رو گارد

احساس می‌کنم دوربین مخفیه یا منیپولیشن :joy:

واقعی واقعی . دنیا همینه امین جان کجاشو دیدی :grinning_face_with_smiling_eyes:

منیپولیشن چیه !!؟ :joy:

حس می‌کنم وسط مذاکره و توافق قراره B2 بفرستید :sweat_smile::oncoming_fist:t4:

دست‌‌کاری روانی :joy:

آآآ.. گفتم کلا ذهنت خرابه :grin:

دختر ندارم شوخی کردم! :sweat_smile:

ولی اگه می‌خواستم داشته‌باشم الان حداقل ۱۵ سالش بود

آقای مقصودی قبلاً هم عرض کردم

ترید کردن مثل بازی شطرنجه

اگر بلد نباشی همه می خوان یادت بدن

ولی اگر بلد باشی همه می خوان شکستت بدن

این ذات انسانه

اگر حریف نباشه انگیزه و پیشرفت وجود ندارد

اینجا مشکل میزان حساسیت انسانه و واکنش به اون

عرض کردم سخت نگیریم تا سخت نگذره

نگا منیپولیشن کردی با احساسات ما بازی کردی

همینه که میگم دیگه …. یه ساعته دارم دعا و سلام و صلبات میفرستم . چرا داری با منیپولیشن ما بازی میکنی امین ؟:zipper_mouth_face:

نگاه مثبتی که به رقابت و رشد انسانی دارین عالی و زیباست✔️

باهاتون موافقم و معتقدم هدف نباید فقط برد و باخت باشه، یادگیری از هر حرکت از همه‌چی مهم‌تره.

بنظر من رقابت تو این فضاها اصن معنی نداره!!! رقابتی اصن وجود نداره.

زمانی که تنها رقیبت خودت بودی بردی!

بابا من هی دارم Accumulation می‌کنم؛ شما Manipulation می‌کنید؛ به‌نظرم که بریم سراغ Distribution همگی!

(از قدرتمندترین ستاپ‌ها روی طلا)

من هدفم Distribution بود تو گفتی Manipulation نکن باز اومدم Accumulation کنم جدی جدی Manipulation شد. ولی هدف هممون Distribution بوده و هست.

خدایش همه تون عشقید همه باسواد و باشخصیت من که خیلی ازتون آموختم خداوند بله همه سلامتی و عمر با عزت بده

اوردر فلو یا هر واژه ای که مد نظر دوستان و اساتید است . با نمای نزدیک از پول هوشمند

خب بیایید عمیق‌تر به مفهوم اوردر فلو (Order Flow) از دیدگاه حرفه‌ای‌ها بپردازیم. تحلیل اوردر فلو فقط نگاه کردن به کندل‌ها و خطوط نیست، بلکه درک حرکت واقعی پول در بازار است.

در سطح حرفه‌ای اوردر فلو به جریان سفارشات خرید و فروش در یک بازه زمانی مشخص گفته می‌شود. هدف اصلی درک این است که چه کسی در بازار قدرت را در دست دارد (خریداران یا فروشندگان) و چه میزان حجم سفارش در چه نقاط و ناحیه ای وارد یا خارج می‌شود.

در تحلیل اوردر فلو … مفاهیم اوردر فلو مصرف شده (Filled/Used Order Flow) و اوردر فلو مصرف نشده (Unfilled/Unused Order Flow) کاملا معنادار و حیاتی هستند. دلیل این اهمیت این است که این تمایز به ما دیدی نسبت به پتانسیل آینده قیمت می‌دهد.

مثال ساده‌تر

فرض کنید شما صاحب یک فروشگاه هستید و یک کالای خاص را با قیمت 100 تومان خریده‌اید. اما به دلیل تقاضای زیاد مجبور شده‌اید آن را به قیمت 120 تومان به فروش برسانید و این فروش با سرعت زیاد و حجم بالا اتفاق افتاده است.

اوردر فلو مصرف نشده (Unused Order Flow)

این 20 تومان تفاوت قیمت (120 - 100) را می‌توان به نوعی سود/نقدینگی در نظر گرفت که هنوز به طور کامل توسط خریداران دیگر در قیمت‌های بالاتر مصرف نشده است. در دنیای واقعی شما این 20 تومان را به دست آورده‌اید . اما در بازارهای مالی انتظار می‌رود که قیمت به سطوح قبلی بازگردد تا این عدم تعادل یا فاصله را پر کند. این ناحیه پتانسیل واکنش قیمتی در آینده را دارد.

اوردر فلو مصرف شده (Filled/Used Order Flow)

حالا فرض کنید قیمت به ناحیه‌ای که قبلا با 120 تومان معامله شده بود بازگشته است. اگر قیمت بتواند از این ناحیه عبور کند و به 130 تومان برسد یعنی آن اوردر فلو قبلی (که در 120 تومان بسته شد) حالا مصرف شده است. قیمت با عبور از آن عدم تعادل قبلی را پر کرده و آن ناحیه دیگر به عنوان یک مانع یا فرصت ورود قدرتمند عمل نخواهد کرد.

چرا این مفاهیم در اوردر فلو یا هر چیزی که مد نظر دوستان است مهم هستند؟

پیش‌بینی واکنش‌های قیمتی….

اوردر فلو مصرف نشده: این نواحی مانند مناطق انتظار عمل می‌کنند. قیمت تمایل دارد به این نواحی بازگردد تا عدم تعادل را پر کند. بنابراین، این نواحی پتانسیل بالایی برای واکنش قیمتی (حمایت یا مقاومت) دارند. معامله‌گران حرفه‌ای این نواحی را برای ورود به معاملات یا تعیین حد ضرر خود در نظر می‌گیرند.

اوردر فلو مصرف شده: این نواحی اعتبار خود را از دست داده‌اند. اگر قیمت به این نواحی بازگردد و به راحتی از آن‌ها عبور کند . نشان‌دهنده‌ی قدرت روند فعلی است

شناسایی ورود پول هوشمند….

ورود پول هوشمند اغلب با ایجاد حرکت‌های قوی و سریع همراه است که منجر به تشکیل اوردر فلوهای مصرف نشده با (FVG ها) می‌شود. این نواحی ردپای ورود حجم بالای سفارشات هستند

وقتی قیمت به اوردر فلوهای مصرف نشده بازمی‌گردد این نشان‌ دهنده‌ی ادامه منطق اولیه ورود پول هوشمند است.

دیدگاه حرفه‌ای در این مضمون

//چه کسی سفارشات را وارد می‌کند؟ پول هوشمند

چرا این سفارشات وارد می‌شوند؟ نیاز به نقدینگی و ورود به موقعیت

این سفارشات چه ردپایی به جا می‌گذارند؟ اوردر فلو . FVG . Order Block

آیا این ردپاها هنوز فعال هستند یامصرف شده اند؟ اهمیت اوردر فلو مصرف نشده > مهم<

چه زمانی قیمت به این ردپاها واکنش نشان خواهد داد؟ بازگشت به نواحی مصرف نشده //

این دیدگاه و نوع تحلیل به ما کمک می‌کند تا به جای حدس و گمان حرکات قیمت را بر اساس ورود و خروج پول واقعی در بازار پیش‌بینی کنیم .

بنابراین این مفاهیم نه تنها معنی دارند بلکه ستون فقرات تحلیل در اوردر فلوها را تشکیل می‌دهند و به ما کمک می‌کنند تا با دید بهتری به حرکات احتمالی آینده قیمت نگاه کنیم

بنابراین وقتی صحبت از بررسی جریان سفارشات شناسایی ورود حجم بالا درک نقدینگی و تحلیل نواحی ایجاد شده توسط این جریان‌ها می‌کنیم .

اصطلاح اوردر فلو کاملا صحیح و دقیق است. مفاهیم مصرف شده و مصرف نشده نیز بخش‌های مهمی از همین تحلیل اوردر فلو هستند که به ما کمک می‌کنند تا رفتار آینده قیمت را بهتر پیش‌بینی کنیم.