فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان لطفا تحلیلتون رو بفرمایید . خبرهای خوبی از ج ن گ نمیاد و تنشها داره زیاد میشه دو روز دیگه هم پوت ین میره چین و خیلی خیلی مهمه میتونه طلا خانم رو ریزشی کنه

اخبار امروز

روند کلی امروز طلا ریزشی هست.

در تایم ۴ ساعته طلا از سطح پشتیبانی ۴۴۸۰ برگشت و فعلا صعودی‌ه. اولین معاملهٔ من که الان سودش تضمین‌شده‌ است.

در تایم ۴ ساعته طلا از سطح پشتیبانی ۴۴۸۰ برگشت و صعودی‌ه. اولین معاملهٔ من که الان سودش تضمین‌شده‌ است.

با این جیزا نمیشه ترید کرد

تحلیلی از رویترز در مورد قیمت طلا. بلاتکلیفی بر سر ناآرامیهای خلیج فارس باعث افزایش بازدهی (yield) قابل توجه اوراق قرضه در آمریکا، و ژاپن، و افزایش قدرت دلار برای ششمین روز شده و به صورت ریزشی روی طلا فشار آورده. کمی قبل شاخص دلار با رد کردن دو سطح مقاومت moving average احتمالا ریزش قابل‌توجهی رو شروع کرده که برای بالا رفتن به طلا فشار می‌یاره. باید دید این ریزش تا کجا ادامه پیدا می‌کنه.

سلام و صبح بخیر خدمت دوستان.

امیدوارم هفته معاملاتی خوبی داشته باشید

این پوزیشن تارگت ۷۰۰پیپ رو تاچ کرد خداروشکر

سلام صبح بخیر.فکر میکنم از ناحیه که مشخص کردم بای بده بخاطر همین چون تو تایم بالا هنوز سل هست یه سل گرفتم تا ببینیم خدا چی میخواد.

سلام به همه
صبح توی سشن توکیو روی طلا 4500 سل زدم و الان اصلا خوب نیستم
باید روی نقطه ورودهام بیشتر کار کنم

روی ۴۴۸۵.۸۵ که عرض کرده‌بودم هم با استاپ کمی واید تر از همیشه بای گرفتم! (چون برام ناحیه‌ی مهمی بود و به هانتش واکنش داد)

R:R = 1:10

(Stop: 70 pip | Tp:700 pip)

ریسک‌فری می‌کنم!

درکل از دیروز دوباره اخبار جنگ اومده و بنظر من اگه امروز و ترید نکنیم بهتره.خیلی ریسکی

سلام و ارادت، جسارتا هیچ‌وقت در کف‌ها و بعد از ریزش‌های شدید سل نگیرید؛ حتی اگه نشونه‌های بسیاری دیدید!

صبر کنید تا اصلاح عمیق بده و به قیمت منصفانه برسه!

بیت‌کوین‌ هم طبق انتظارم در حال ریزش هستش…

سلام.استاپ نزاشتید مگه؟

بله دقیقا همینطوره
باید روی این موضوع تمرین کنم
امید میشه داشت به ریزش؟

معاملهٔ دوم من امروز. تا الان سودش تضمین شده است.

پی‌نوشت: ریزش شاخص دلار به صورت پله‌ای ادامه داره که شاید علت حرکت طلا در کانال صعودی باشه.

نه. استاپ نمی ذارم. سویینگ و دی تریدر بیشتر سبک مه

بنظر من اینکه اونجا وارئ شدید اشتباه نبوده.اینکه استاپ نمیزارید اشتباهه.وقتی استاپ نمیزارید یعنی من ریسک میکنم روی کل حسابم مثلا برای 100 دلار سود.این بنظر من خوب نیست