فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خب کجا بودیم سید جان ؟

ولا داداش انقد اب و جارو کردم میترسم از فردا بگن ظرفارم من بشورم :joy:

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ

اوردر فلو استاد :+1:

سید جان شما مثال خوبی زدی که ترید مثل دین میمونه و باید چهار چوب رو رعایت کنی و من هم یاد این شعر خیام افتادم که میگه :
قومی متفکرند اندر ره دین

قومی به گمان فتاده در راه یقین

می‌ترسم از آن که بانگ آید روزی

کای بی‌خبران راه نه آنست و نه این

خلاصه اینکه همتون راست میگید و بهم گیر ندید . :wink:

والا سید دقیق نمیدونم کجای اودر فلو بودم . توی گپها یا توی اوردر بلاکش یا شاید توی نقدینکیش گم شده بودم . نمیزارن که .!!!

تو رو خدا سید . من عستاد نیستم :grin:

فقط شاید چند پیرهن بیشتر پاره کردم . اونم از رو نادانی و جاهلی

سلام. برای شروع دوشنبه با توجه به شکل گرفتن دو هوک و ظاهرا آغاز خیزش صعودی (تقریبا الگوی soldiers 3 ) در تایم ۴ ساعته احتمال خیزش قیمت می‌دهم. هدف اول ۴۷۲۵.

پی‌نوشت: در تایم فریم پایین ۱۵ دقیقه‌ هم rsi در کف کانال تثبیت‌شدهٔ صعودی است که شاید تایید این حدس باشد. از نظر بنیادی هم با پایان سفر ترامپ به چین احتمال آغاز درگیری نظامی در خلیج فارس بالا رفته است. سفر برنامه‌ریزی نشدهٔ وزیر کشور پاکستان به تهران نشانهٔ خوبی شاید نباشد. دفعهٔ قبل هم اگر اشتباه نکنم وزیر خارجهٔ عمان درست پیش از شروع درگیری آخر به آمریکا رفت.

نه دیگه امیر جان . اون با من

من اطلاعاتی از سبک کاری شما ندارم. ولی فک کنم بخش اوردر فلو مصرف نشده بودین! حالا نمیدونم دقیق کجاش میشه :sweat_smile:

شماداداش بزرگترمونی نفرمایید-منتظر عکسها و متنای خوبت در رابطه با اردرفلوها هستم

خیلی مبحث خوبیو شروع کردی

من مخلص همه دوستانم و اینجام که کوچیکی شما بزرگواران رو به جا بیارم . حتی مخلص آقا امین که خیلی سریع میره رو گارد و فکر میکنه هر کسی چیزی بگه منظورشون ایشونه و از دید و زایه فکریش به همه صحبتهای دوستان نگاه میکنه .

بهر حال خدا بخیر بگذرونه .

اتفاقا داشتم مطالب رو آماده میکردم که همه پرید . ولی به چشم حتما . حالا چه اودر فلو یا هر چیز دیگری که مد نظر اساتید محترمه

سید آخ سید .. خدا خیرت بده . کلا انرژی مثبتی . عرض کردم چراغ روشن افروز تاپیکی . :laughing:

بزرگی شما آقا. زودتر بچه دار میشدین الان بچه هاتون همسن ما بودن البته اگه الان نباشن :sweat_smile:

بچگی ماهارو به دل نگیر، جوونیم و ….:grin:

البته چراغ نفتی که نفتش آخراشه :white_heart:

شما تاج سری سید جان . باور کن از ته قلبم میگم . در کنار طبع شوخت آدم تو دل برو و شریفی هستی .

ما که دوست دارم بزار دیگران هرچی میخوان بگن :grinning_face_with_smiling_eyes:

پیش بینی بازار برای سوئینگ تریدرها لازمه ولی من به شخصه از انتظار و پیش بینی ضرر کردم . اصولا در زندگی شخصی هم سعی میکنم تا جائیکه میتونم انتظارات خودم رو کم کنم ( البته اگه بتونم ) . بنظرم ترید روی روند بهترین روشه . منتظر حرکت بازار بمانیم ، در تایم بلند مدت حرکت را تشخیص بدیم و در کوتاه مدت سوار موج بشیم . حالا این بلند مدت و کوتاه مدت کدوم تایم فریمه ؟ بستگی به سبک معامله گر ها داره .
اگر روز دوشنبه صبر کنیم بهتره . البته اگر قراره بجای ترید بیاِیم تو گروه به هم گیر بدیم بهتره بریم ترید کنیم .

نفرمایید آقا لطف داری شما. :wink:

جناب آقای محمدی از شما هم بخاطر آموزش و اطلاعات ارزشمندی که در گروه میفرستید سپاسگزارم . به آقای ابری هم پیغام فرستادم و از شما هم درخواست دارم اگه ممکنه مطالب را در قالب فایل ورد یا پی دی اف در گروه ارسال کنید تا بتوانیم راحتتر بهش مراجعه و استفاده کنیم . ارادتمندیم

اگه حرفی زدم که باعث رنجش شما شده عذرخواهی میکنم ازتون. انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید که شکی نیست هستید :folded_hands:

اگه باعث رنجش کسی شدم از همه عذر میخوام. تو این 30 سال زندگیم تمام تلاشمو کردم کسیو رنجونم…

من در اون حد نیستم جناب فرقانی عزیز این لطف شماست به بنده . ولی حتما به چشم