خیلی عالی…فقط من متوجه نشدم بنظرت بهترین جا برای فروش یا برای خرید کجاها باشه؟
تو کدوم محدوده ها معامله (برای خرید یا فروش) بهتره؟
سلام امیر جان ، تحلیل بنده این هست تایم بالا چون نزولی هست ورود به معاملات خرید پرریسک هست مگر کسی فست اسکلپ بکنه ، لذا بنده دنبال فروش در نواحی عرضه تایم پایین هستم . امیر من در نواحی که مشخص کردم در واکنش قیمت و با تاییدیه وترد فروش میشوم. با مدیریت ریسک . کل معاملات باز من باید حداکثر 2 درصد باشد و فعلا با بالانس 10000 تا کار میکنم.
فقط چون بازار بسیار فاندامنتالی هست و هر لحظه احتمال حرکت غیر تکنیکالی هست سعی میکنم با حداقل سرمایه و حداکثر 2 درصد ریسک ، یا استاپ یا تارگت. در پلت فرم های مظنه طلا پرتیفو حداکثر 5000 میلیون و یک واحد ترید میگیرم .
سلام آیدی بله یا روبیکا دارید اگه بدید من پیام بدم یا خودتون بگید آیدیتون. منم معامله طلا انجام میدم میخوام یه گروه چند نفره حرفه ای جور کنم برا بازدهی بالا
خیلی مشتاقم همچین گروهی داشته باشیم، من چند ساله تنها ترید کردم. تمام تجربیاتم بیشترشون از اشتباهات خودم بدست اومده. @TOHIDABRINAZLOU
طلا روند دی ترید نداره این رو تو تحلیل هاتون در نظر بگیرید
روند طلا ماهانه و ویکلی هست نه روزانه
از نظر بنده الگوریتمی که ویکلی یا ماهانه مارکت میکینگ میکنه همون الگو در تایم پایین هم کار میکنه دقیقا به همون شکل ولی چون در تایم بالا اینوستورها یا سرمایه گذارها هستند نویز کمتری داره . این نویز در تایم پایین بدلیل معاملات ( های فرکانس HFT) و اینکه الگوهای مختلف با کدهای مختلف کار میکنند نقاط ورود و خروج مختلف دارند درست میشه . لذا ما دی تریدر ها مجبوریم رد پای پول بزرگ یا همون اسمارت مانی یا مارکت میکر را دنبال کنیم. و برای اینکه زیاد استاپ نخوریم چون نویز و دستکاری زیاده مجبوریم لات سایز را خیلی پایین بیاریم تا SL واید و پهنی به ما بده . ولی در کل بازار فرکتال هست . این نظر شخصی هست و حتما میتونه نقد بشه . . اگر نقد کنید ممنون میشم
قشنگ گفتی..موافقم
جاهایی که مشخص کردی خیلی عالین …منم تو اون نواحی دنبال فروش هستم البته اگه ستاپم ورود بده
امیر جان تجربه من این هست که کل روانشناسی ترید سایز ورود یا لات سایز هست اگر به حداقل برسونید درسته سود کم خواهد شد ولی روانشناسی تریدر قوی تر میشود. بیشتر تریدرهای ایران تحلیل خوبی میکنند ولی مشکل مدیریت ورود و خروج بهینه هست البته همه دنبال ورود بهتر هستند به نظر من خروج بهتر مهم تر هست یعنی استراتژی ما ستاپ ورود که داره هیچ ، باید ستاپ خروج در سود و ضرر هم داشته باشد این حلقه گم شده استراتژی موفق هست . وقتی لات سایز پایین میشه مشکل نقطه ورود بهینه حل میشه نباید دنبال نقطه زنی باشیم. مهم پول در آوردن هست به نظر من باید بیشتر روی ستاپ خروج از معامله کار کنیم. موافقی؟؟
من خیلی شنیدم طرف میگه استاپ من رو زد بعد رفت به سمت تارگت من !!! اگر لات سایز پایین باشد و حد ضرر طرف زیاد کیپ نباشه این اتفاق نمی افته . با این دید ما اغلب معامله غلط نداریم فقط یک معامله زودتر به سود میرسه و یک معامله زیاد طول میکشه . اگر SL بزرگ باشد تریدر با روان آسوده منتظر میشه تریدش بره تارگت بخوره
درمورد نقطه خروج و روانشناسی ترید بسیار حرفت درسته …درمورد لات سایز هم بطورکلی و اصولی حق باتوئه ولی من برعکسش کارمیکنم…من توهر معامله با 5% سرمایم ورود میکنم (از بابت روانشناسی راحتم چون رو ستاپم خیلی بکتست و لایوتست کردم .توی 190معامله فقط 4 بار استاپ پشت هم دارم.براهمین با ارامش بیشتری با ریسک و حجم زیاد ورود میزنم )
اینم بگم بکتست و لایوتست خیلی مهمه نمیشه از ستاپ جدا دونست…چون باید پشت روانشناسی اعتماد به ستاپ باشه که البته نیاز به تمرین و صبر و استمرار توی بکتست و لایوتستهامون داره
استاپ باید جایی باشه که وقتی تاچ میشه دیگه مطمئن باشی تحلیلت غلط هست و جایی برای شک و تردید نداشته باشه….
مطمین با تجربه های زیادی این مهارت برای شما اتفاق افتاده امثال من هم برای اینکه به این مهارت برسیم بایستی مدتی به این شکل کار کنیم تا مهارت کافی در کنترل ریسک ، پیدا کردن نقطه ورود بهینه پیدا کنیم. در یک بازار کاملا احتمالاتی و عدم قطعیت رسیدن به این مرحله که بتونیم سایکل حرکت را بشناسیم نیاز به زمان و تجربه زیاد دارد. به شما تبریک میگم. هنر نزد ایرانیان هست و بس
من از گره های مینور ( که فقط یک جنس معامله گر داره ) استفاده میکنم چون ماژورها نقدینگی دارند. میخوام نطرت را درباره چای درست SL هم بدونم