فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ها خدایی …چقد بچه ها دنبال سوژن

ببخشید وسط شوخی‌های دوستان مهد کودکی . بزرگسالان و اساتید خودم :laughing:

بیایید نگاهی هم به چشم‌انداز آینده‌ی چارت داشته باشیم.

در تاریخ 15 May، قیمت موفق شد آخرین Order Flow مصرف‌نشده‌ی مربوط به 5 May را سوییپ کند،

اما همچنان در شکست آخرین سقف مهم خود ناکام مانده است.

در صورتی که قیمت بتواند سوینگ آخرین لگ صعودی را به سمت پایین بشکند،

می‌توان انتظار داشت که به نواحی مصرف‌نشده‌ی Order Flow واکنش نشان دهد.

از سوی دیگر، سناریوی جایگزین این است که قیمت ابتدا آخرین سقف را بشکند،

نقدینگی بالای آن را جمع‌آوری کند،

سپس به Flow نزولی مصرف‌نشده برسد

و از آنجا حرکت ادامه‌دهنده‌ی خود را شکل دهد.

درود بر شما کارتون درسته آقای محمدی عزیز

عالیی ممنونم از شما جناب محمدی

سلام به همگی رفقا؛

ضمن احترام به آقای محمدی و تشکر بابت زمانی که برای این محتوا گذاشتن و نیت خیرشون، لازم دیدم یه نکته‌ی کوچیک رو درخصوص متن ایشون عنوان کنم، چون به‌نظرم بهتره که به لحاظ حرفه‌ای، دید دقیق‌تری نسبت به مفاهیم داشته‌باشیم.

بنده فکر می‌کنم بهتره بین SMC (اسمارت‌مانی‌کانسپتز) و Order Flow واقعی یه تفکیک کوچیک قائل بشیم.

چیزی که روی چارت عادی دیده می‌شه بیشتر رفتار قیمت و اثر سفارشاته، نه جریان سفارشات!

درواقع Order Flow تخصصی نیاز به دیتای واقعی مثل Footprint ،Delta ،DOM داره و بدون این دیتاها، ما داریم رفتار قیمت رو تحلیل می‌کنیم، نه Order Flow واقعی رو.

برای همین شاید اصطلاحاتی مثل Displacement ،Mitigation ،Reaction zone یا Momentum Shift

برای اون نواحی و بیضی‌های صورتی‌رنگ، دقیق‌تر از واژه‌ی Order Flow باشن؛

چون صرفا با دیدن یه حرکت سریع قیمت، نمی‌تونیم بگیم خریدار aggressive بوده یا absorption رخ داده.

درواقع تمامی مفاهیم و رفتارهایی که توضیح دادن صحیحه، ولی استفاده از واژه‌ی Order Flow برای چیزی که فقط از روی کندل دیده شده، قاعدتا صحیح نیست.

من چون چندین‌بار دیدم این اشتباه بین پیج‌های آموزشی ترید هم خیلی رایج شده، احساس کردم عنوان‌کردنش اینجا خالی از لطف نباشه. :raising_hands:t3:

عبارت “اوردرفلوی مصرف شده/نشده" هم از نظر علمی دقیق نیست. چیزی که مصرف می‌شه معمولاliquidity، resting orders و imbalance هستش؛

خودِ Order Flow مصرف نمی‌شه؛

چون Order Flow اصلا جریان سفارشاته، نه یه ناحیه!

جسارتا یه سوال هم از شما دوست عزیز داشتم!

فارغ ازینکه نتیجه‌ی این تحلیل درست باشه یا غلط، به‌نظر خودتون، با یک نگاه منطقی، واقعا معتقدید مارکتی با این حجم نقدینگی و این همه بازیگر نهادی، قراره بر اساس فنجون و دسته، الگوی سر و شونه، مثلث متقارن یا نمی‌دونم مثلا پرچم تصمیم بگیره کجا بره؟!

یعنی به‌نظرتون بانک‌ها و الگوریتم‌ها نشستن ببینن الان دسته‌ی فنجون کامل شد یا نه؟

با منطق شما جور درمیاد؟!

بله حق با شماست استاد معزز.

/خرد بهتر از هر چه ایزد بداد

ستایش خرد را به از راه داد

خرد رهنمای و خرد دلگشای

خرد دست گیرد به هر دو سرای

کسی کو به دانش بباشد جوان

به از پیر نادان بود در جهان/

////////

درود و عرض ادب دوستان .

برخی از معامله‌گران بزرگ تاریخ که قدرت تحلیل تکنیکال کلاسیک را به اثبات رسانده‌اند

دن زنگر (Dan Zanger) یک کارگر و در روایتی کارمند استخر بوده که با سرمایه ۱۰,۰۰۰ دلاری شروع کرد و در عرض دو سال در اواخر دهه ۱۹۹۰، سرمایه خود را به ۱۸ میلیون دلار رساند (بازدهی ۲۹,۰۰۰ درصدی).

او عمدتا از الگوهای کلاسیکی مانند جام و دسته (Cup and Handle) علاوه بر آن او از الگوهای کلاسیک دیگری مانند پرچم‌ها (Flags) و کانال‌های صعودی نیز بهره می‌برده و به رکورد گینس دست یافت .

نیکلاس دارواس (Nicholas Darvas) یک رقصنده حرفه‌ای که در سفرهایش به دور دنیا با روشی ساده به نام جعبه دارواس (Darvas Box) به سود ۲ میلیون دلاری دست یافت. او تنها بر شکست قیمت از یک محدوده تثبیت تمرکز داشت .

او هیچ‌گاه بدون حد ضرر (Stop-Loss) وارد معامله نمی‌شد و اگر قیمت به کف جعبه فرضی اش برمی‌گشت، بدون تردید ضرر را می‌پذیرفت

جک کلاگ (Jack Kellogg) جک کلاگ نماد معامله‌گران نسل جدید است او که امروز ۲۸ سال سن دارد (متولد حدود ۱۹۹۸)، ثابت کرده است که قواعد قدیمی هنوز هم در عصر هوش مصنوعی کار می‌کنند.

او که کار خود را با ۷,۵۰۰ دلار و شغل پارکینگ‌بندی خودرو شروع کرد، در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ توانست ۸ میلیون دلار سود کند. مجموع سود او تا سال ۲۰۲۳ به بیش از ۱۰.۵ میلیون دلار رسیده است.

استراتژی او “Keep It Simple” (ساده باش): جک می‌گوید: من اندیکاتورهای عجیب و غریب لازم ندارم.

ابزارهای او فقط ۴ مورد هستند. VWAP (میانگین وزنی حجمی قیمت)، خط روند خطی (Linear Regression)، حجم معاملات و سطوح حمایت و مقاومت.

اگر قیمت بر خلاف تحلیل او حرکت کند، فوراً ضرر را قطع می‌کندو تمام.

او به خود و معامله گران صریحا می‌گوید: <ساده باش، ا ح م ق>

///
نکته مشترک و جالب توجه در مورد این هر سه معامله‌گر را که صرفا بر پایه تحلیل تکنیکال کلاسیک کار می‌کردند . این است که علی‌رغم زندگی در دوره‌های زمانی متفاوت و با ابزارهای متفاوت، همگی به یک اصل اعتقاد راسخ داشتند.> سادگی، انضباط و احترام به قیمت<

پ ن: به قول جک کلاگ ساده باش…… . در این بازار نه یادگیری و به کارگیری اسم و رسمهای عجیب مهمه نه سبکهای عجیب . مهم اینه که معامله گر حتی اگر با یک خط فرضی کار میکند کاملا مطیع و بنده آن باشد . چارت نه اسمارت سرش میشه نه تحیل تکنیکال و بنیادی و نه هر چیزی که بشر تصورش را میکند . چارت یک موجود زنده است که به کنش معامله گران واکنش نشان میدهد .

و این را در نظر داشته باشیم …

بازار همیشه فرصت می‌دهد

لازم نیست زیاد معامله کنی

باید از اشتباه‌های کوچک جلوگیری کنی

برنده شدن مهم است، ولی زنده ماندن در بازی مهم‌تر است

سلام آقای مقصودی وقت بخیر
قبل از پاسخ چون پکیج شما را خریدم ابتدا لازم است بابت استراتژی و آموزشهایی که در تلگرام قرار دادین تشکر کنم ، من کلا به سادگی و پرهیز از روشهای پیچیده اعتقاد دارم و بر همین مبنا هفته پیش استراتژی را از شما خریدم و بر خلاف دوستانی که شما را کلاهبردار خطاب میکنند آنها را برای خودم مفید دیدم (سلب مسئولیت : این یک توصیه و یا تبلیغ نیست زیرا اینکه برای بنده مفید بوده دلیل نمیشود که حتما برای سایرین هم مفید یا غیر مفید باشد و بستگی به تجربه و دیدگاهتان دارد)

اما پاسخ به سوالتان:
پاسخ سوالی که پرسیدین قطعا خیر است، اماتوجه کنید که میتونستین اینطوری بپرسین :
چرا برای تحلیل از الگوها کمک میگیرین ؟ مگه الگوها و شکلهایی که در چارت ایجاد میشه اهمیت دارن؟

تا اینطوری پاسخ بدم :

کلا در تمام روشها ی ترید یک نکته خیلی مهم مشترک است و آن اصل تکرار پذیری است ، برای مثال فرض کنیم شما خودتون بر اساس موارد ی مانند نواحی نقدینگی ، گپها و .دوجیها و .. ترید میکنین ، اما فراموش نکنید مهمترین اصل که از همه چیز مهمتره اینه که تکرار پذیر باشن و در اکثر موارد (نه 100 درصد اما بیش از 50 درصد) نتیجه مشابه بدن .

امیدوارم تا اینجای صحبتم موافق باشین ، حالا میرسیم به الگوها:

الگوها هم دقیقا مانند مواردی که شما و یا سایر عزیزان استفاده میکنین جزو شاخصه های تکرار شونده هستند و بنده همیشه سعی میکنم هر چیز ساده قابل تکراری را یاد بگیرم و به همین دلیل با این که در بله هم خدمتتان عرض کردم که 4 سال است به لطف خداوند سود ده هستم اما باز پکیج شما را خریدم تا روشهای ساده و تکرار پذیر سایرین را نیز یادبگیرم.

پس پاسخ نهایی سوال شما این است که :
خیر بانکها منتظر دیدن دسته فنجون نیستن اما بعضی افراد از جمله بنده همیشه در چارت بدنبال نواحی و الگوها و سایر شاخصه های تکرار شونده هستیم که الگوها نیز این مشخصه را دارند ، فرق نمیکند الگو باشد یا گپ یا اوردرفلو آنچه مهم است این است که روشی تکرار شونده داشته باشیم که حد اقل 51 درصد مشابه دفعات قبلش رفتار کند و از نظر بنده الگوها نیز اینگونه اند ، البته همانطور که ممکن است با توجه به تجربه ، هوش ، دقت و … روش برخی از عزیزان برای بنده کار نکند ممکن است روش من هم برای سایرین کار نکند.

لطفا توجه داشته باشید که شما بر اساس تجمیع چندین شرط ساده و تکرار شونده ترید میکنین اما به این معنی نیست که اگر فقط یکی از آن شرایط وجود داشته باشد هم پوزیشن باز میکنید ، برای بنده هم همینطوره و اگر الگویی در حال شکل گیری باشه میتونه یکی از شرایط مهم ورود و یا خروج از معامله برام باشه، اما قطعا تنها شرط و دلیلم نخواهد بود. (توجه تشخیص بموقع الگوها و رفتار اونها نیز به تجربه نیاز داره و ممکنه برای همه مفید نباشه)
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
با سپاس ، پرسود باشید

این هم یک نمونه دیگه از الگو (مثلث) که چند روز پیش باعث شد چند صد تتر سود کنم:

درود بر شما برادر؛

در ابتدا درخصوص نحوه‌ی پرسیدن سوالم، اگر حس بدی براتون ایجاد کرد عذرخواهم؛:raising_hands:t3: اما نکته‌ای که بنده عرض کردم، نفیِ سودده‌بودن بعضی الگوهای کلاسیک نبود؛ بحث بر سر چراییِ عملکرد اون‌هاست، نه صرفا وجودِ عملکرد!

اینکه فردی با Cup & Handle یا Darvas Box سود کرده، قاعدتا به این معنا نیست که بازار ذاتا بر اساس اشکال هندسی حرکت می‌کنه. همون‌طور که اگه کسی با میانگین متحرک یا حتی پرتاب سکه همراه با ریسک‌منیجمنت دقیق سود بگیره، نمی‌شه نتیجه گرفت حقیقت بنیادین بازار اون ابزار بوده!

بخش بزرگی از موفقیت معامله‌گران بزرگی که دوست عزیزمون هم بالاتر نام برد، نه در خودِ الگوها، بلکه در انضباط، کنترل ریسک، مدیریت پوزیشن، روانشناسی، و توانایی اجرای بی‌نقص سیستم‌شون بوده.

ضمن اینکه بسیاری از همون افراد هم، عملا از مفاهیمی مثل مومنتوم، حجم، شکست ساختار، نقدشوندگی، و رفتار جمعی بازار استفاده می‌کردن؛ حتی اگه اسمش رو Order Flow یا Market Microstructure نذاشته باشن!

عرض بنده اینه که بازار قطعا «فنجون» و «مثلث» نمی‌فهمه؛ بازار فقط سفارش، نقدینگی و عدم‌تعادل می‌فهمه. الگوها صرفا تلاش انسان برای ساده‌سازی و مدل‌سازی همین رفتارها هستن، نه قوانین حاکم بر مارکت؛ و دقیقا به همین دلیله که یه الگو در یک دوره فوق‌العاده عمل می‌کنه و تو یه دوره‌ی دیگه کاملا ناکارآمد می‌شه.

پس اختلاف اصلی شاید این نباشه که: “آیا الگوهای کلاسیک می‌تونن سودده باشن؟” بلکه اینه که: “آیا واقعا علت حرکت بازار اشکال کلاسیکه، یا اون اشکال فقط بازتابی ساده‌شده از رفتار عمیق‌تر جریان سفارشات و نقدینگی‌ هستن؟”

موضوع اصلا ستاپ بنده یا هر شخص دیگه‌ای نیست؛ من می‌گم خیلی مهمه که اگر جایی مثلا همین الگوی مثلث ایجاد شد، ما برحسب اینکه یک مثلث رو چارت ایجاد شده ترید نکنیم! چون خودتون هم می‌دونید بااارها پیش میاد که مثلا چارت از بالای مثلث خارج می‌شه، میاد پولبک به‌سطحش می‌زنه، خیلیا می‌رن رو پوزیشن بای، بعد چندپیپ می‌ره بالا و می‌ریزه میاد استاپ همه رو می‌زنه و می‌ره تا پایین مثلث و حالا یه عده می‌رن رو یه سل و برمی‌گرده میاد بالا استاپ اونا رو هم می‌زنه و تازه بعدش هم رنج می‌شه گاهی و بعدتر حرکت اصلیش اتفاق میفته!!

معلومه گاهی هم طبق انتظار آموز‌ه‌های الگوهای کلاسیک رفتار می‌کنه، چون اگر این کارو نکنه دیگه کسی نمی‌ره سمت سبک کلاسیک و خب مارکت‌میکر اینو نمی‌خواد!

به هرصورت امیدوارم پرسود و عالی باشید. :gem_stone:

من بااین چندخط اخرت خیلی موافقم داداش(بااحترام ب کلاسیک کارهای عزیز)

دقیقا در انواع الگوها .در یک منطقه قیمتی بارها هم استاپ خریدارها رومیزنه هم فروشنده ها -خودم چون مثل خیلی از عزیزان از همون اول با اندیکاتور و الگوی کلاسیک شروع و معامله و ضرر کردم پیشنهاد میکنم اینکارو نکنن یا حداقل به الگوها. ی تاییدیه ئ دیگه هم مثل نقدینگی اضافه کنن و شخصی سازیش کنن

البته من صرفا نظرمو گفتم چون برا من ضرر بوده فقط

سلام خدمت همگی. این مبحث خیلی مبحث کلییه و موافقان و مخالفان زیادی داره بنظرم و در این مقال نمیگنجد.

بنده با یسری صحبت های دوستان موافق ولی با کلیت اون مخالف بودم

سلام به کلیه دوستان

به نظرم این شد الان یک تاپیک حرفه ای که آدم از خواندن مطالب لذت می بره

:heart:

از بین تریدرهای برتر دنیا

بنظرمن (تیم گریتانی)خیلی عالی بوده .تو سه سال 1500دلارو کرده 7میلیون…اینش زیاد مدنظرم نیس .صحبتهای جالبی داره که من سعی میکنم رعایت کنم مثلا

-ثبت معاملات سرمایه ایی برای ایندست(الگوهای تکراری بازارو هرشخص باید از داخل ژورنالش پیداکنه)

-صبروانضباط اگه اسون بود الان همه میلیونر بودن

-دراین بازار اونهایی برندن که حوصله تکرار دارن نه فقط هیجان شروع…

-بازار با ادم صبور حرف میزنه

-سود نتیجه هست نه هدف…هدف پایبندی و رعایت کامل پلن معاملاتی هست وپول نتیجه ئ ان=برای همینم اخرتمام معاملاتم همینو مینویسم

این جملات برا من جالب بودن .شایدبرا شماهم جالب باشه براهمین ب اشتراک گذاشتم

سلام سید جان امید که حالت خوب باشه . دقیقا بین علما اختلاف شدیدی هست . ولی به قول خودت سید بزرگوار : در این بازار حساب بانکی مهمه

و صد البته درکل زندگی بشر > ادب به از دولت است<

دوستان لطفا کتابهایی که میتونه به اشخاصی که تازه کارن کمک کنه معرفی کنید من خیلی دوست دارم اساسی و از پایه با مفاهیم اصلی و مهم آشنا بشم

سبک ترید مثل دینه. ساخته شده تا انسانو تو یک چارچوب مشخص نگهداره ولی مقصد همه یک چیزه.

مهمترین اصل انتخاب سبک اینه که تو چارچوب اون باشی و به قوانینش احترام بزاری و این چارچوب رو تکرار و تکرار کنی تا موفق بشی و به تعالی برسی. حالا با هر سبکی. این انتخابش بستگی به خودت و خودشناسی خودت داره !

سبک خوب و بد نداریم

البته نظر شخصی بندس میتونه اشتباه باشه

اره خداییش ادم لذت میبره از خوندن مطالب و اینکه بچه های باتجربه دور هم جمع شدن و برای ما تازه کارها تجربیاتشونو به اشتراک میزادن وممنون ازامیرجان که این تاپیکو درست کرده تا ما دور هم جمع بشیم