فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چشم امیر جان . ولی امروز بسه :grinning_face:

تدوین و ویرایش جمله ها برای بازکردن مرحله به مرحله سبک و قابل فهم کردن عوامانه آن برای عزیزان تازه کار خیلی وقت گیر و طاقت فرساست . ولی حتما و در ادامه شخصی سازی و تارگت ورود خودم رو با کمال میل در خدمت دوستان میگذارم . امیدوارم بتونه برای دوستان تازه کاری که به این بازار تمایل دارند کارامد و در جهت تحلیل با روانشناسی خودشون شخصی سازی کنند

این هم یک مثال دیگر از دیروز جمعه .
واکنش قیمت به اوردر فولوی به جا مانده (مصرف نشده) بعد از شکست ساختار و حرکت سریع در جهت بازار

حق داری…

ممنون…..

خیلی عالی توضیح دادین و ممنونم :folded_hands:

سلام ، بچها طلا به نظرتون بازم میریزه یا نه؟

سلام ،هیچ چیز از طلا بعید نیست

سلام وقت بخیر، من به شکل زیر بر اساس الگوی فنجان و دسته وارونه ترید کردم ، البته نظر بنده هیچ اعتباری نداره ، حتما بر اساس تحلیل های خودتون تصمیم بگیرین.

جهت یاد آوری به همه عزیزان : دوستانی که میخوان در روزهای تعطیل فارکس هم XAUUSD ترید کنن میتونن از صرافیهای که XAUUSDT را ارائه میکنن استفاده کنن. (هر چند که بهتره تعطیلیها را استراحت کنیم )

دوست عزیز نظاره گر باشید که یک باکس نارنجی کشیدم که این مینور ترند در استراتژی بنده هست حالا اصلا مینور ترند چی هست مینور ترند معمولا بعداز یک شارپ سل یا شارپ بای تشکیل میشه به گفته ایی این مینور ترند همان رنج ما است که اگر در یک باکس همان روند را ادامه دهد ما میگوییم مینور ترند .

این از تعریف ،حالا سراغ پوزیشن گیری

اگر کف مینور که با آبی مشخص کردن شکسته بشه با تأیید ،تاکید میکنم با تاایییدد میتونید پوزیشن سل داشته باشید (به این معنی نیست که حتما با گفته های بنده پوزیشن بگیرید) و اگر سقف مینور شکسته بشه بازم با تأیید میتونیم پوزیشن بای داشته باشیم و معمولا مینور ترند ها ادامه دارند و اذیت کننده ما تریدر ها هستن و باید با تاییدیه وارد هر پوزیشنی شوید که مورد اعتماد خودتون و استراتژی تون هست .

(نواحی مهم فراموش نشود)

بطورکلی که قابل پیش بینی نیست و منم بلندمدتی ترید نمیکنم ولی دیدگاه شخصی من:

بااینکه کندل روزانه سیگنال نزولی میده ولی دوشنبه رنج میزنه بعد FVG نزولیه بالاسرشو بالانس میکنه بعد میریزه …اگه کندل 4ساعته زیر4493بسته بشه باز شاهد گام نزولی قوی هستیم

روز دوشنبه بازار آسیا یک جهش برای تسویه معاملات روز جمعه میزنه و قطعا به علت روند نزولی قوی جمعه با گپ باز میشه ولی خود من منتظر باز شدن بازار توکیو ( ساعت 4 صبح ) میمونم و ساعت 4:30 اگر گپ بزرگتر شده بود یک معامله به هدف کلوز نیویورک میگیرم . روز دوشنبه باید بازار تکلیفشو مشخص کنه و تا ساختار مشخص نشه نمیشه معامله کرد . بقول آقای آهنگری ( که یکبار هم در این گروه گفته بودم ) روز دوشنبه یا شما را ثروتمند میکنه یا بدبخت .( جمله ای به همین مضمون )

در ضمن با دیدن چارت تتر گلد میتونید بفهمید طلا در این دو روز که بازار فارکس تعطیل بوده چه جهتی رو دنبال میکنه . البته اکثر مواقع رنج میزنه ولی بعضی از هفته ها قابل تشخیصه .

از صبح چندتا از بچه ها این عکسو فرستادن برام.مثل اینکه تو گروها بوده .اونم با عنوان:

عاقبت مجازی شدن مدارس و مهدکودکها

بااینکه قیافه ی این داداش کوچیکترمون شبیه بچگیای خودمه :grinning_face: جالبیش برای من اون 682مشترکی هستند که دنبالش میکنن :rofl: :rofl: :rofl:

امیرجان لطفا ادامه نده من جزو همون ۶۸۲نفز هستم و از سیگنالش استفاده میکنم

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: خدانکشت محمد -قشنگ بود :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

لطفا نخندین به من . من واقعا اموزش دیدم و تحلیلام درسته :pensive_face::pensive_face:

فیلممون نکن محسن…الان عکسو گذاشتی رو پروفایلت :rofl::rofl: :joy: :joy:

اقا این عکس منه میخاستم بهمه بگم ازبچکیم تریدربودم

:joy::joy::joy::joy::joy: . گفتم یه شوخی کنم حال و هوای همه عوض بشه :joy::joy::joy:.

قشنک بود

باز محمدو یکی بگیره میگه عکس بچگیای منه :rofl:

خفنترین تاپیکه

چه جدی بودنش چه فان بودنش :joy::joy: