فدات داداشم باعث خوشحالیمه…من خودم خیلی چیزا دارم یادمیگیرم
برای من مفید بوده امیدوارم براهمه همینطوربوده باشه ![]()
فدات داداشم باعث خوشحالیمه…من خودم خیلی چیزا دارم یادمیگیرم
برای من مفید بوده امیدوارم براهمه همینطوربوده باشه ![]()
بنظرم خیلی کتاب جامع و کاملیه. The Handbook of Technical Analysis
ظاهرا ما اختلاف نظری با هم نداریم ، فقط زاویه نگاهمون متفاوته چون خودتون آنچه من میخواستم عرض کنم را در این پاراگراف گفتین:
همین سادگی و گاهی “فوقالعاده عمل کردن” بعلاوه در نظر گرفتن سایر شرایط ساده برای بنده که با لطف خداوند نسبتا خوب تشخیصشون میدم و روشهای هانتینگ آنها را هم میدونم خیلی بیش از 50 درصدجواب داده ولی همانطور که قبلا هم عرض کردم اگر کسی تجربه تشخیص آنها و حیله های هانتینگ اونها را نداشته باشه ضرر میکنه.
من 5 سال از 9 سالی که ترید میکنم را ““ضرر مالی”” ده بودم فقط در سال 97 یازده میلیارد تومان از دست دادم (ولی ضرر واقعی نکردم چون خداوند بجای از دست دادن اون پولها به من تجربه بیشتری در زندگی و ترید آموخت) اما 4 ساله که با روشهای خودم و نیز یادگیری دائمی مطالب ساده با لطف خداوند رزاق سود ده شدم ، اما دریچه ذهنم همچنان برای مطالب مفید و در عین حال ساده شما و سایر عزیزان هم بازه ، شاید بخاطر سن و سالم بدنبال روشهای ساده بوده و هستم ولی به هر حال امیدوارم شما یا سایرین نخواین بگین که حتما این روش غلطه چون حداقل برای بنده جواب داده و تکرارپذیری بالای 50 درصد داشته، و معتقدم ترید هم مانند سایر مسائل زندگی فقط یک راه خاص نداره و هر کسی در عین حالی که از تجارب دیگران استفاده میکنه باید راه خودش را پیدا کنه تا به موفقیت برسه.
به هر حال نظرات مفید شما و سایر عزیزان ممنونم.
زنده باشید
از دید من مهمترین دستاورد ترید اینه که کارخانهی انسانسازی و خودشناسیه!
تنها جاییه که به محض اینکه طمع کنی، خشمگین و انتقامجو بشی، بیانضباط بشی، غیرمتهد بشی و… درجا بهت چَک سنگین میزنه این واقعااا انسانسازه!
من که مثل خیلیها از تو کلیپهای یوتیوب یادگرفتم مفاهیم اولیه رو ولی تنها کتابی که خوندم کتاب(رازهای ترید غیراحساسی از لری لوین) بود -توبحث روانشناسی خیلی برامن مفید بود
چیزی به اسم غلط و درست وجود نداره درنهایت و همهچیز نسبیه!
شما یا هر شخصی اگر با هر روشی دارید نتیجه میگیرید، یعنی اون روش برای شما درسته ![]()
دوشنبه طلا یک حرکت کلاسیک پترنی دهن سرویس کن میزنه و پرواز میکنه
![]()
واقعاً عجیب است که بعضیها در بازار مالی بهجای تمرکز روی سودآوری و رشد خودشان، وقتشان را صرف مسخره کردن سبک ترید دیگران میکنند. انگار فراموش کردهاند که بازار به کسی جایزه «درستترین سبک» نمیدهد؛ بازار فقط به مدیریت ریسک، انضباط و ثبات پاداش میدهد. یکی با اسکالپ راحتتر است، یکی با سوئینگ نتیجه میگیرد، یکی با تحلیل فاندامنتال دید بلندمدت دارد و دیگری با پرایس اکشن یا الگوریتم معامله میکند. هرکدام از این روشها اگر درست اجرا شوند، میتوانند سودده باشند. تفاوت در شخصیتها، میزان ریسکپذیری، زمان آزاد، سرمایه و حتی ساختار ذهنی افراد باعث میشود یک روش برای یک نفر عالی و برای دیگری نامناسب باشد.
تمسخر یک سبک معمولاً نشاندهنده درک محدود از پیچیدگی بازار است. اگر روشی برای کسی جواب نداده، لزوماً به این معنا نیست که برای همه ناکارآمد است. حرفهای بودن یعنی احترام به تفاوتها و تمرکز بر بهبود عملکرد شخصی، نه ایجاد دوگانههای بیفایده. در نهایت، معیار واقعی فقط یک چیز است: نتیجه پایدار در بلندمدت. هر مسیری که با مدیریت ریسک و انضباط به این هدف برسد، قابل احترام است.
با تشکر ![]()
فکر کن توی دنیای ترید، مهمترین ابزارت نمودار و اندیکاتور نیست، بلکه خودتی! اینکه چقدر خودتو شناختی، چقدر میتونی احساساتت مثل ترس و طمع رو کنترل کنی، چقدر نقاط قوت و ضعفت رو میشناسی و بر اساس اونها سبک معاملاتی مناسب خودتو پیدا کردی.
وقتی خودتو بشناسی، میفهمی کی باید وارد معامله بشی، کی باید خارج بشی، و کی اصلاً باید دست نگه داری. میفهمی چرا فلان معامله رو باختی (یا بردی!) و چطور میتونی دفعه بعد بهتر عمل کنی. این ژورنال معاملاتی که هی میگن، همهش برای همینه؛ برای شناختن خودت توی موقعیتهای مختلف بازار.
خلاصه بگم، ترید فقط تحلیل نیست، یه سفر درونیه. کسی که روی شناخت خودش سرمایهگذاری میکنه، در بلندمدت قطعاً موفقتره. چون بازار هرچی نباشه، آینهی تمامنمای خود انسانه!
منم پترنم دابل بات هست
البته امیدوارم بدونید بعضی از دابل بات ها میتونن بر خلاف روند حرکت داشته باشن
اگر کسی سوءبرداشتی کرده که قصد کسی اینجا تمسخر سبک ترید شخص دیگهایه، سخت در گمراهیه!
ولی هوشمصنوعی چقدر تغییر ایجاد کرده در دنیا و ادبیات و نگارش افراد! ![]()
در تکمیل فرمایشاتتون جناب خوشخوی عزیز.
آلبرت اینشتین
او تا چهار سالگی حرف نمیزد و در مدرسه معلمها او را کودن و تنبل خطاب میکردند. یکی از مدیران مدرسه حتی به او گفت: از این بچه هیچ چیزی در نمیاد
اما اینشتین بعدها نظریه نسبیت را ارائه داد و به نماد نبوغ و اینشتین تبدیل شد.
توماس ادیسون
معلم دبستان او را «ناتوان از یادگیری» توصیف کرد و مادرش مجبور شد او را از مدرسه بیرون بیاورد و خودش آموزش دهد. ادیسون بعدها با اختراعاتش ، مسیر تاریخ را تغییر داد.
استیو جابز
در دهه ۱۹۸۰، پس از اخراج از شرکتی که خود بنیان گذاشته بود (اپل)، بسیاری از تحلیلگران و رسانهها او را شکست خورده و تمام شده خطاب کردند. اما جابز با بازگشت به اپل، محصولاتی مانند iMac، iPod و iPhone را خلق کرد و شرکت را به یکی از ارزشمندترین شرکتهای جهان تبدیل کرد.
جی.کی. رولینگ
پیش از انتشار کتاب هری پاتر، ۱۲ ناشر نسخه اولیه کتابش را رد کردند. خانواده و دوستانش هم او را به خاطر رویای نویسندگی مسخره میکردند. چون او یک مادر مجردِ بیکار بود. اما امروز رولینگ یکی از ثروتمندترین نویسندگان تاریخ است و کتابهایش میلیونها نسخه فروش داشته است.
ولت دیزنی
اوایل کار یک سردبیر روزنامه او را اخراج کرد چون فاقد تخیل و ایده خوب بود. اولین استودیوی انیمیشن سازی او ورشکست شد. اما دیزنی امروز نماد خلاقیت و رویاپردازی است و شرکتش بزرگترین شرکت سرگرمی جهان را اداره میکند.
این مثالها نشان میدهند که تمسخر دیگران اغلب ناشی کج فهمی از ندیدن استعدادها و نا آشنایی با مسیرهای غیرمعمول موفقیت است.
و اما …نکته مهم این است که این افراد به جای تمرکز روی حرفهای دیگران، به کار و باورشان ادامه دادند.
پ ن. بنظر حقیر هر کسی توی این بازار بتونه سود ساز باشه چوب حراج به سبک و استراتژیش نمیزنه
البته این هم نظر بنده است . و دقیقا مانند چارت هیچ قطعیتی ندارد
شما مگه دابل باتم ترید میزنی تو چارت؟
مطمئنا دلیل ورودتون اونجا چیز دیگه ای هست مگه نه؟
ما حرفهایی که به نظرمون مهم میاد و فکر میکنیم میتونه برای دو نفر مفید باشه و دو نفر رو از مسیر اشتباه دربیاره میگیم .
کسی هم اگه فکر کرد صاحاب حرفه و به خودش گرفت که حرفو برمیداره میزاره تو جیبش . ![]()
اون خودش تو خلوتش میدونه با خودش چند چنده !!![]()
البته از طلا هیچی بعید نیست، ولی به نظر من جایی نیست که بشه روی دابل باتمش حساب کرد. با توجه به تایم فریم هفتگی و روزانه، احتمال ادامهی حرکت نزولی رو بیشتر میبینم.
حالا میخواد این حرفارو شخصا جمله بندی کرده باشه یا به کمک هوش مصنوعی یا فرهنگ نامه دهخدا!
چه فرقی داره! باهوش باشید اصل مطلبو میگیرید نمیرید دنبال زیر بغل مار !!!
خونسردی در مباحثه اصل اول تعامل است
برای اینکه گفته دوستان را تأیید کنم جالبه بدونید که بنده ترید بدون کندل انجام می دم
چون از ایچی استفاده می کنم کندل ها را خاموش می کنم و از خطوط تشخیص می دم که چه کار باید انجام بدم
در صورتی که بیشتر تریدر ها اندیکاتور را یک ابزار تاخیری می دانند به دلیل اینکه از قیمت تشکیل شده
در ضمن شخصا کسی هستم که دنبال زیر بغل مار می کردم چرا؟
به دلیل اینکه ماری که زیر بغل داشته باشه اژدهاست
پس یادمون باشه وقتی لیوانی روبروی من است و دستگیره سمت راست است فرد مقابل دستگیره سمت چپش است
زندگی را نباید سخت گرفت