فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی :herb:

امیدوارم امروز برای همگی شما روزی پر از سود، برکت و اتفاقات خوب بوده باشد.

در صورت تمایل عزیزان ، استراتژی و چارچوب تحلیلی شخصی خودم را همینجا به اشتراک می‌گذارم تا شاید در صورت تطابق با رویکرد و دیدگاه شما، مورد استفاده قرار گیرد.

انس جهانی 3% کاهش داشت ایا وارد کانال 3900 دلار میشه و چه تاثیری بر طلای داخلی داره

بازار آینه توست .

هر معامله، روایتی از ترس یا طمع تو در برابر واقعیت‌هاست. اما پیش از آنکه به این آینه خیره شوی، نخست ذهن خود را تعلیم بده، سپس سرمایه‌ات را. معامله‌گری بدون چارچوب، همچون دریانوردی در طوفان بی‌قطب‌نماست.

سودها موقتی و زیان‌ها حتمی خواهند بود.باید تریدر بتواند این روایت را از درام به تاکتیک تغییر دهد.

بی‌حاشیه، بی‌اغراق، فقط تکرار درست کارهای درست.

/////////

بازیگر اصلی بازار (Retail Trader) ها نیستید و اگر بدون درک جریان سفارشات (Order Flow) معامله کنیم، تقریبا همیشه بازنده خواهیم بود.

تصور کنید بازار یک حراجی بسیار بزرگ است. در هر لحظه، خریداران و فروشندگان با قیمت‌های مختلف وارد معامله می‌شوند. جریان سفارشات (Order Flow) در واقع به مسیر و حجم واقعی سفارشاتی اشاره دارد که در بازار ثبت می‌شوند. یعنی اینکه چه تعداد سفارش خرید و فروش در قیمت‌های مختلف وجود دارد و چگونه این سفارشات با هم تعامل می‌کنند تا قیمت را جابجا کنند.

در تحلیل تکنیکال کلاسیک ما بیشتر به نمودار قیمت (کندل‌ها، خطوط روند، الگوها) نگاه می‌کنیم. این نمودارها نتیجه تعامل خریداران و فروشندگان را نشان می‌دهند. اما Order Flow به فرایند این تعامل نگاه می‌کند. انگار که به جای دیدن فقط نتیجه بازی فوتبال، به نحوه پاس‌کاری‌ها، شوت‌ها و دفاع بازیکنان هم دقت می‌کنیم.

اهمیت Order Flow و نقش پول هوشمند.

در بازار، فقط معامله‌گران خرد نیستند که فعالند. بلکه بانک‌های بزرگ، موسسات مالی و سرمایه‌گذاران کلان که به آن‌ها پول هوشمند می‌گویند نیز حضور دارند. این بازیگران بزرگ، با سرمایه‌های عظیم خود، توانایی تاثیرگذاری قابل توجهی بر جهت بازار دارند.

پول هوشمند چه می‌کند؟

آن‌ها سفارشات بسیار بزرگی را در نقاط استراتژیک وارد بازار می‌کنند. این سفارشات معمولا در جهت روند اصلی یا برای شروع یک روند جدید است.

چرا جریان سفارشات (Order Flow) مهم است؟

با تحلیل Order Flow ما سعی می‌کنیم ردپای این *پول هوشمند… را پیدا کنیم. وقتی بفهمیم آن‌ها کجا در حال ورود به بازار هستند، می‌توانیم شانس خود را برای همراه شدن با جهت اصلی بازار افزایش دهیم و از ورود به معاملاتی که توسط بازیگران بزرگ خنثی می‌شوند، اجتناب کنیم.

ناحیه تغییر جریان سفارشات (Order Flow Shift Zone)…

این ناحیه (Order Flow Shift Zone) که در موردش صحبت می‌کنیم، دقیقا همان جایی است که ما نشانه‌هایی از ورود یا خروج >پول هوشمند< را می‌بینیم. جایی که مشخص می‌شود آیا خریداران قدرت بیشتری پیدا کرده‌اند یا فروشندگان. این ناحیه، نقطه * تصمیم‌گیری … مهمی برای تعیین جهت آینده بازار است.

نقدینگی (Liquidity) و بلاک‌های سفارش (Order Blocks).

برای اینکه بتوانیم * ناحیه تغییر جریان سفارشات… (Order Flow Shift Zone) را به درستی شناسایی کنیم. باید با دو مفهوم کلیدی آشنا شویم:

نقدینگی (Liquidity) و بلاک‌های سفارش (Order Blocks).

نقدینگی (Liquidity)

در دنیای معامله‌گری،* نقدینگی… به معنای ( وجود سفارشات خرید یا فروش آماده ) در بازار است. جایی که سفارشات زیادی وجود دارد، نقدینگی بالاست.

چرا نقدینگی برای*پول هوشمند…. مهم است؟

پول هوشمند (بانک‌ها و موسسات بزرگ) نیاز دارند تا بتوانند حجم عظیم سرمایه خود را بدون اینکه باعث حرکت شدید و ناگهانی قیمت برخلاف جهت خودشان شوند، وارد بازار کنند. آن‌ها به دنبال مناطقی هستند که سفارشات کافی (نقدینگی) برای پر کردن سفارشات بزرگشان وجود داشته باشد.

نقدینگی کجا جمع می‌شود؟

به طور کلی، نقدینگی در اطراف سطوح قیمتی مهم، سقف‌ها و کف‌های قبلی، و همچنین در نواحی که معامله‌گران خرد اغلب حد ضرر (Stop Loss) خود را قرار می‌دهند، جمع می‌شود.

نقدینگی بالا:

معمولاً در بالای سقف‌های قیمتی (Highs) قرار دارد. وقتی قیمت به بالای یک سقف می‌رود، سفارشات حد ضرر خریداران (Stop Loss) و یا سفارشات فروش جدیدی که معامله‌گران انتظار ریزش دارند، فعال شده و باعث حرکت بیشتر قیمت می‌شوند.

نقدینگی پایین :

معمولا در پایین کف‌های قیمتی (Lows) قرار دارد. وقتی قیمت به پایین یک کف می‌رود، سفارشات حد ضرر فروشندگان (Stop Loss) و یا سفارشات خرید جدیدی که معامله‌گران انتظار رشد دارند، فعال شده و باعث حرکت بیشتر قیمت می‌شوند.

شکار نقدینگی:

یکی از استراتژی‌های رایج *پول هوشمند… این است که ابتدا قیمت را کمی از یک سطح مهم (مثلا یک سقف یا کف) عبور دهند تا حد ضررهای معامله‌گران دیگر را فعال کنند (نقدینگی را بگیرند) و سپس قیمت را به جهت اصلی خود بازگردانند.

بلاک‌های سفارش (Order Blocks)

بلاک سفارش (Order Block) یک ناحیه قیمتی خاص است که نشان‌دهنده ورود قوی “پول هوشمند” به بازار است. به طور ساده، این ناحیه <<< آخرین کندل (یا کندل‌های) مخالف قبل از یک حرکت قیمتی قوی و جهت‌دار است.

چرا Order Block ها مهم هستند؟

این نواحی نشان می‌دهند که در آن قیمت. سفارشات بزرگی (معمولا در جهت حرکت بعدی) وارد شده و باعث ایجاد یک حرکت قوی شده‌اند. این نواحی پتانسیل این را دارند که در آینده دوباره مورد استفاده قرار گیرند.

چگونه Order Block را شناسایی کنیم؟

بلاک سفارش صعودی:

آخرین کندل نزولی قبل از یک حرکت صعودی قوی که ساختار را می‌شکند (BOS).

بلاک سفارش نزولی:

آخرین کندل صعودی قبل از یک حرکت نزولی قوی که ساختار را می‌شکند (BOS).

مثال:

فرض کنید قیمت در حال کاهش بوده و سپس یک حرکت صعودی قوی شروع می‌شود که سقف قبلی را می‌شکند. آخرین کندل که درست قبل از این حرکت صعودی قوی وجود داشته، به عنوان یک Bullish Order Block در نظر گرفته می‌شود.

//////////////

ارتباط این دو مفهوم با * Order Flow Shift Zone…..

اغلب یک( Order Flow Shift Zone ) زمانی تشکیل می‌شود که قیمت ابتدا به سراغ ( *نقدینگی … ) می‌رود و سپس با استفاده از یک (*Order Block …) . تغییر جهت قدرتمندی را آغاز می‌کند که ساختار بازار را می‌شکند.

قشنگ توضیح دادی داداش-عالی

با تشکر از توجه شما، آقا امیر. این برداشت و مفهوم کلی از پول هوشمند بود جزئیات بیشتری از دید شخصی بنده به چارت باقی مانده است. امیدوارم این توضیحات موجب مزاحمت برای تاپیک و سایر دوستان نشده باشد.

درود آقای محمدی. صددرصد برای دوستانی که علاقمند به این سبک هستند مفیده :clap:

تحلیل من اینه که طلا یا با گپ نزولی باز می‌شه، یا می‌ره بالا به این زون واکنش می‌ده و میاد پایین (یعنی به حدفاصل بین 4558.58 تا 4559.59):

سپاس جناب محمدی عزیز عالی بود

جناب آقای ابری مجدد از ارسال مطالب مفیدتان و وقتی که برای آموزش میدهید سپاسگزارم . چه خوب میشد تمام مطالب را در قالب یک فایل ورد یا پی دی اف در گروه ارسال میکردید که بتوانیم بدون دردسر و گشتن مطالعه مجدد داشته باشیم . برای من که بسیار آموزنده بود .

دیدگاهی که درخصوص بیت‌کوین دارم هم اینه که بیت ریزشیه در کل و تارگت طولانی‌مدتش هم برام 45555 هستش!

الان این پوزیشنی که دارم رو روی ۶۰دلار ریسک‌فری کردم!

از دید من یا ریسک‌فری من نمی‌خوره و می‌ریزه؛ یا اگه بخوره ترجیح می‌دم صبر کنم برسه به زونی که مشخص کردم و بهترین قیمتی که روش برام می‌ارزه وارد سل بشم 90444 هستش:

درود برشما

کسی از دوستان کتاب‌های آقای یاشار محمدی رو مطالعه کرده؟

ممنون می‌شم اگر تجربه‌ای دارید یا اطلاعاتی در مورد اینکه آیا تهیه و مطالعه این کتاب‌ها می‌تونه مفید باشه، با من به اشتراک بگذارید. :folded_hands:

سلام عرض ادب دارم.بسیار عالی.ازتون ممنونم.برای من یک مرور عالی بود.لطفا ادامه بدید.

درود سید بزرگوار :green_heart: . امیدوارم اطلاعات ناقض بنده به کار بیاد

لطف داری آقای نصیری عزیز :green_heart:

اوردر فلوهای مصرف شده و اوردر فلوهای مصرف نشده .

//در تحلیل *اوردر فلو…(Order Flow) ما به دنبال ردپای پول هوشمند .. هستیم//

*پول هوشمند .. با ورود حجم بالایی از سفارشات باعث ایجاد حرکات سریع و قدرتمند در قیمت می‌شود. این حرکات نواحی خاصی را در نمودار ایجاد می‌کنند که به آن‌ها (Order Flow) می‌گوییم.

اما نکته < تمام اوردر فلوها با گذشت زمان یکسان عمل نمی‌کنند >

برخی توسط قیمت سریع مصرف یا پر می‌شوند و برخی دیگر مصرف نشده باقی می‌مانند.

//////////

1.اوردر فلوهای مصرف شده (Filled / Used Order Flows)

تعریف: این‌ها نواحی اوردر فلویی هستند که قیمت بعدا به آن‌ها بازگشته و عدم تعادل یا سفارشات باقی‌مانده را پر و نقدنگی خود را جمع آوری کرده است .

چرا اتفاق می‌افتد؟

وقتی قیمت پس از یک حرکت قوی به سمت ناحیه اوردر فلو اولیه بازمی‌گردد سفارشات باقی‌مانده در آن ناحیه توسط سفارشات طرف مقابل معامله می‌شوند. این باعث می‌شود که آن عدم تعادل اولیه از بین برود.

اهمیت در تحلیل…..

کاهش احتمال واکنش: اوردر فلوهای مصرف شده، پتانسیل کمتری برای ایجاد واکنش قوی در قیمت دارند زیرا عدم تعادل اصلی آن‌ها برطرف و نقدینگی برداشته شده است.

نشانه‌ی تضعیف: اگر قیمت به یک اوردر فلو مصرف شده بازگردد و از آن عبور کند می‌تواند نشانه‌ی تضعیف ناحیه و ادامه حرکت قیمت باشد. <….مهم….>

نقش در شکست ساختار: گاهی اوقات عبور قیمت از یک اوردر فلو مصرف شده می‌تواند خود به عنوان یک نشانه‌ی شکست ساختار عمل کند و یا گاهی ایجاد حرکات فیک برای ترغیب دیگر معامله گران برای ورود به معامله در خلاف روند *پول هوشمند .. است

در تصویر که با عبارت *مصرف شده مشخص شده‌اند دقیقا همین اوردر فلوهای مصرف شده هستند. آن‌ها نشان می‌دهند که قیمت سریع تر به این نواحی رسیده و عدم تعادل را برطرف کرده و نقدینگی را برداشته است .

2. اوردر فلوهای مصرف نشده (Unfilled / Unused Order Flows)

تعریف: این‌ها نواحی اوردر فلویی هستند که قیمت هنوز به آن‌ها بازنگشته و عدم تعادل یا سفارشات باقی‌مانده در آن‌ها پر نشده است. این نواحی شامل Fair Value Gaps (FVG) یا Order Block هایی هستند که هنوز قیمت به آن‌ها نرسیده است.

چرا اتفاق می‌افتد؟

قیمت پس از ایجاد یک فشار قویی خرید یا فروش به دلایل مختلف مانند ادامه روند یا بازگشت به سمت نواحی دیگر ویا دستکاری بازار نتوانسته به آن ناحیه بازگردد.

اهمیت در تحلیل

پتانسیل بالای واکنش: این نواحی *مناطق داغ .. برای معاملات آینده هستند. انتظار می‌رود که قیمت در نهایت به این نواحی بازگردد تا عدم تعادل و اودر های به جا مانده را پر کند.

نقطه‌ی ورود بالقوه: بازگشت قیمت به یک اوردر فلو مصرف نشده می‌تواند فرصت‌های ورود به معامله را ایجاد کند. بسته به جهت اوردر فلو می‌توان انتظار داشت که قیمت از آن ناحیه حمایت شده (اگر صعودی باشد) یا مقاومت کند (اگر نزولی باشد).

اهداف قیمتی: پر شدن این نواحی می‌تواند اهداف قیمتی مهمی برای معاملات ما باشند.

تأیید Order Flow Shift Zone: وجود اوردر فلوهای مصرف نشده در نزدیکی نواحی که گمان می‌کنیم Order) Flow Shift Zone ) هستند، اعتبار تحلیل ما را بالا می‌برد.

در تصویر ناحیه مشخص شده اوردر فلوی *مصرف نشده.. است.

این‌دقیقا جایی هست که بیشترین توجه ما را در تحلیل‌های آینده جلب می‌کنند.

چرا این تمایز مهم است؟

بازارها به دنبال تعادل هستند. وقتی یک حرکت قوی اتفاق می‌افتد همیشه مقداری عدم تعادل و اودرهای بزرگی باقی می‌ماند. پول هوشمند می‌داند که این عدم تعادل‌ها باید پر شوند. بنابراین قیمت در نهایت به سمت این نواحی “مصرف نشده” کشیده می‌شود حال با دستکاری و ایجاد اودرهای کاذب و فیک برای همراه کردن (Retail Trader) ها .

نکته… <مهم….>

اگر قیمت به یک ناحیه مصرف نشده برسد و واکنش نشان ندهد (یعنی از آن عبور کند) این خود نشانه‌ای قوی از تغییر جهت یا قدرت بیشتر در جهت حرکت قیمت است.

اما اگر قیمت به ناحیه مصرف نشده برسد و مانند یک مانع یا سکو عمل کند این تایید می‌کند که اوردر فلو اولیه هنوز قدرت خود را حفظ کرده است.

آقای محمدی کارتون درستهههه

عالی بود داداش-من خودم رو اردرفلوها معامله میکنم ولی ب این تمیزی نمتونستم توضیح بدم

رفقای خوب و بزرگوار :green_heart:

همه لطف دارید من در حد شاگرد خیلی از شما عزیزان هم نیستم . هدف اینه که دیدگاههای مختلف رو برای تحلیل چارت به اشتراک بذاریم و استراتژیهای رایج بازار رو باز و دقیق موشکافی کنیم البته در حد توانمون

فقط ی زحمتی بکش داداش

مثل عکس بالا ک گزاشتی و کامل مشخص کردی .چندتا دگه بزار -ممنون