بسلامتی بروکر بنده از دسترس خارج شد. اوپوفایننس ![]()
درکتون میکنمممم
درود بر شما جناب ابری . میخواستم ازتون خواهش کنم اگه وقت کردید در مورد تاییدیه گرفتن صحبت کنید .
تنت سلامت باشه داداش-براهممون همین اتفاقا میوفته یا نت قطع میشه یا کانفیک وصل نمیشه یا…تو قله اینجور چیزا طبیعیه
منم همینطور جناب ابری
بنده به عنوان شاگرد اساتید، نظرم اینه که در روند نزولی همیشه تارگت های پایین تر میتونه در دسترس باشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه. ![]()
درود بر شما
بنده در خدمت هستم . میتونیم باهم هم اندیشی کنیم. در مورد تاییدیه برگشت یا تاییدیه شکست ؟؟ الان کدام مورد نظر شماست.
اینجا نمیشه پینت به اشتراک گذاشت ولی خوب میتونیم با تکست منظور هم را بفهمیم البته خیلی بهتر هست که در پلتفرمی بشود روی چارت قیمت مسایل را باهم به چالش بکشیم یا نقد کنیم.
دقیقا همینطور هست . از دید من هم الویت با روند هست . مخصوصا حرکت اسپایکی
از پلت فرم های ایرانی ترید اونس جهانی هم چند روزه مشکل دارند. بروکر من هم (آلپاری) گاهی متا ۵ ازدسترس خارج میشه گاهی متا۴ .
برای منم گاهی قطع میشد و صفحه لود نمیشد. ولی اولین باره همچین پیامی رو میبینم که از دسترس خارج شده ![]()
آلپاری شریک مال مردمه رسما
اگر دوستان موافق باشند : در مورد تاییدیه شکست یک سطح ماژور صحبت کنیم نظر بدهند یا حتی نقد کنند.
بنده دفعه قبل در مورد ساختار صحبت کردم. بنده باید قدرت خریدار یا فروشنده را به وضوح در مارکت ببینم تا وارد ترید بشوم . لذا :
بحث ساختار قیمت برایم اهمیت زیادی دارد. چرا که کمک زیادی در شناسایی قدرت غالب در بازار ( به عبارتی غالبیت عرضه یا تقاضا ) میکند.
فکر کنم دو هفته پیش بود میخواستم در مورد شکست ازتون سوال بپرسم (اون روزایی بود که جو تاپیک خوب نبود و احسان رفت)که دوستان بردنش به حاشیه منم بیخیال شدم .
البته سر فرصت درباره عرضه و تقاضای دیدگاه شخصی بنده را توضیح خواهم داد.
در پلن و استراتژی معاملاتی بنده الویت اول بنده روند هست . همانطور که قبلا توضیح دادم یک ساختار قوی ( سقف و کف های جدید با نفوذ کمتر در هم) قدرت یک طرف مارکت را نشان میدهد.
لازم هست بگویم: شروط شکست یا برگشت قیمت فقط و فقط در سطوح ماژور عرضه و تقاضا برایم اهمیت دارد.
لذا در سطوح فوق فقط این تاییدیه ها را میکیرم نه هر جای مارکت.در مورد شناسایس سطوح ماژور ( در بحث عرضه و تقاضا) بنده خواهم گفت که چه شروطی سطوح قیمتی را در پلن معاملاتی من معتبر تر میکند. لذا بر اساس هر سطح یا حمایت و مقاومتی این شروط را چک نمیکنم.
دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده یعنی در پریمیوم ها تاییدیه قوی برای معاملات sell داریم واینجا در پریمیومLTR5M بودیم 2-fvg5m باید بالانس میشد 3-توجیه معامله قابل قبول بود
در مورد شکست یک سطح ماژور و معتبر دو دید کندلی و ساختاری دارم:
دوستان مارکت یک قانون دارد و آن عدم قطعیت ( احتمالات ) هست . ما هیچ وقت دنبال قطعیت در مارکت نیستیم باید دنبال قطعیت در ترید خود و رعایت اصول و شرایط پلنمان باشیم.
پس هیچ شرطی در مارکت قطعیت ۱۰۰ درصد ندارد و همیشه بایستی سعی کنیم دو سناریو در نظر بگیریم. بدون سو گیری فکری یا تحت تاثیر سیگنال دهی دیگران بخواهیم شروطی را چک کنیم شاید دچار پیش قضاوت یا کم صبری در گرفتن تمام تاییدیه بشویم. با این مقدمه شروع کنیم که شکست یک سطح در اشل کندلی : فقط زمانتی معتبر هست که شکست یک سطح در تایم فریم خودش با شروط کندلی چک شود.اول شروط کندلی را بگم تا توضیح این قسمت راحت تر شود:
۱- کندل شکست از قدرت لازم برخوردار باشد.
کندل شکست بهتر است فول بادی باشد و ۵۰ در صد سطح را رد شده باشد.
میدانیم که سایه های یک کندل میتواند ضعف طرف معامله ( یا فیک بریک اوت در تایم پایین باشد)
لذا قدرت کندل شکست در مقایسه با کندل های اطراف ان از بادی بزرگتر ( یا به قول دوستان ATR بزرگتر ) بایستی برخوردار باشد.( به عبارتی یک کندل پین بار نمیتواند کندل شکست محسوب شود)
۲- کندل تثبیت شکل بگیرد.
برای اینکه از شکست سطح مطمین شویم . بعد کندل شکست منتظر کندل تثبیت میمانیم.
کندل تثبیت نباید بیش از ۵۰ درصد کندل شکست را برگردد. ( در تایم پایین دوستان میگویند قیمت بعد شکست سطح به ان پولبک بزند . اگر این شکلی نگاه کنیم : قیمت نباید بعد شکست یک محدوده دوباره برگردد و داخل محدوده کلوز بکند)
در ادامه شروط شکست یک سطح ماژور در اشل ساختاری را خواهیم داشت.
تریدر میتواند شکست یک سطح معتبر را در تایم پایین تر با شروط ساختاری که ورود بهینه تری میدهد چک کند.
لازم هست بگویم که این اصول اولیه هستند و به یک تریدر اطمینان بیشتری میدهند ولی قسمتی از حرکت را از دست میدهد. لذا این شروط بعدا پیشرفته شده تا ورود بهینه تری به تریدر بدهد.