فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان اگه اندیکاتور کشیدن باکس و خط توی متا 5 دارید برام بزارید لطفا.داشتم هر چی میگردم پیدا نمیکنمش

فکر کنم اسمش trex color level بود

TREX_Color_Levels.ex5 (162.3 کیلوبایت)

بببین به دردت میخوره علیرضا جان .

درود و عشق و نور بهت برادرم.دست گلت درد نکنه خود خودشه.پرسود باشی :heart:

میخواستم دیشب بنویسم نظرمو اما مردد بودم

این لگی که داره میاد پایین احتمال خیلی خیلی زیاد کف 4500 رو میزنه

مدیر با من لج کرده پستامو تائید نمیکنه :rofl:

من فکر میکنم این کار رو بکنه توی 4 ساعته

یه اسکلپ خیلی کوتاه و کاملا طبق استراتژی با حجم کم

من از بازار بیرونم ولی با شما موافقم

ولی یکمی زود رفت برا استراحت اینو دوست نداشتم.این ممکنه امروزو رنج کنه

اخ اخ

الان باز اون چیزی که دیشب دیدمو نمیینم

“ داخل ماتریکس گیر کردیم بقول تینیجر ها”

عدد 4500 هم فعلا بیخیال ، احتمال صعود هم کم نیست اگر ژئوپلیتیکی بگیم

من جاموندم رو 4558…خوشبحالتون گرفتینش…صبح بهم کلپچ دادن

گیج و منگ نشوندنم پای چارت

به شدت نزولیه امیر جان . من هم ریسکی وارد شدم . البته الان استاپ هم تو سوده ببنیم چی میشه

من فکر میکنم اگه اینجا رنج شه احتمالا برگرده به رنج قبلی (حدود 4614)نقدینگی که باعث روند شد و برداره بعد بیاد پایین.ولی احتمال صعود رو خیلی کم میدونم

ایول-مطمئن باش tp رو میده

خب عزیزان بنده با اجازه امروز نیستم خدمتتون . امروز مرد خانواده ام

معامله ریسک فری شده . هر چی بادا باد . بدرود

امیدوارم روز خوب و پر سودی برای شما باشه

دوستان یه مطلبی را خواستم راجع به نواحی خدمتتون عرض کنم

خطوطی که من در چارت برای ریزش یا صعود قیمت استفاده میکنم اکثرا ابتدای ناحیه عرضه وتقاضا هستند و نمیام نواحی را ریفاین کنم و بصورت باکس ترسیم کنم وپیشنهاد میکنم شما هم به این شکل کارکنید

مزیتی که این مدل کار کردن برای من داشته اینه که متوجه میشم که قیمت چقدر با ناحیه مقابل خودش فاصله داره و می صرفه که در جهت حرکت فعلی ورود کنم یا نه؟

و مزیت دیگری که داره فرضا حرکت ریزشی صبح را اگه مدنظر داشته باشیم چون قیمت به ناحیه تقاضای که هست رسیده و شاید اواخر روند ریزشی باشه وارد معامله در جهت حرکت ریزشی که هست نمیشم که باعث میشه وین کارم بهتر باشه و پیشنهاد میکنم دوستانی که براشون کیفیت کار و وینریت بالاتر، مهم تر هست عنایت به این موضوع مهم داشته باشن

و اینکه درصورتی که قیمت به این نواحی رسیده باشه(چه عرضه یا تقاضا) منتظر بشن که یکی از طرفین خریدار یا فروشنده که پیروز شد و قیمت خود را حداقل در کندلهای یکساعته خودش را نشون داد حرکات ادامه دهنده در جهت ناحیه را ورود کنن نه صرفا با رسیدن به این نواحی بای یا سل بگیرن که وین بالایی نداره

تصویری که می فرستم شاید بتونه بهتر منظورم را برسونه :folded_hands:

مرسی از توضیحت…

قیمت بالاخره از رنج در اومد.( در این مرحله پوزیشن سل را پارشیال میکنم و بیشتر حجم را خارج میشوم چون این قسمت از رفتار قیمت گاها خسته کننده هست اگر پای چارت باشیم)

از دید بنده دو لگ اسپایک زده . حالا اگر بیاد کلایمکس خستگی بزند اتمام حرکت بدون ساختار اسپایکی از دید بنده هست.( یک عده از سودهاشون در می آیند و یک عده وارد بای میشوندلذا یک اصلاح با کندل های هم پوشان میده و یک حرکت نزول جهشی بدون حجم میزند تا کسانی که با عجله وارد شده اند استاپ کند و حجم لازم برای سفارشات بزرگ تامین شود) در اینصورت بنده حوالی عدد ۴۵۴۵ با تاییدیه برگشت وارد بای میشوم .

ولی اگر حرکت کلایمکس خستگی نباشد؟؟ در خلاف جهت اسپایک ترید نمیکنم ( یعنی بای نمیگیرم).

یک حرکت اسپایک از دید من وقتی تمام میشود که دو لگ اسپایکی بدهد بعد کلایمکس خستگی و شروع برگشت اصلی قیمت ( بایستی در این موقعیت باصبر تماشاگر رفتار قیمت و سایر تریدر ها باشیم). قیمت فرصت ورود برای تریدرهای هوشمند ایجاد بکند.

چقدر درست…عدد4545 بسیار عالی هست برای buy البته بعدشروطی ک گفتی چون القای نقدینگی سه مرحله ایی هم کرده تااونجا

درود بر شما جناب ملکی . سپاس که تجربه‌تون رو به اشتراک میزارید