فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دنیا ممنون از برادر بزرگترم …توحیدجان درمورد شروط پیشرفته تر برای ورودبهینه تر ی توضیح میدی…

چون خیلی وقتا پیش میاد حرکت شروع میشه و مارو جا میزاره

یک ساعت پیش فرستادم تایید نمیکرد عکس گرفتم فرستادم

موافقم :+1:

ببینیم چی میشه

یه ناحیه مد نظرمه

لطفادوستان هم نظر بدهند :

با فرض اینکه : یک سطح معتبر ( سقف و کف های هفتگی روزانه سشن ها یا OB معتبر) قیمتی در تایم فریم ۴ ساعته تشخیص دادیم ..

قیمت با چه ساختاری در تایم پایین مثل ۱۵ دقیقه یا ۵ دقیقه حتی ۱ دقیقه نزدیک سطح شود احتمال شکست سطح بیشتر خواهد شد :

چرا که گاها همه میدانیم وقتی منتظر تاییدیه بیشتر میمانیم( سبک ال بروکس) بخشی از حرکت را از دست میدهیم ….

در حقیقت ساختار قبل از شکست چی باشد احتمال شکست سطح بیشتر میشود ؟؟؟؟

چون ستاپ های با وین ریت بالا دقیقا از این تشخیص ها درست میشود:

مثلا در سبک هایی منتظر choch یا زده شدن idm ( آخرین پولبک قبل رسیدن قیمت به سطح ) میمانند…

البته همه میدانیم این ستاپ ها نیز در انتهای اصلاح EOC وین ریت بیشتری دارند …

ادامه …

بوی RR بالامیاد…بشرطی ک پابده بتونیم بگیریمش

من که شکستهارو خوب بلد نیستم و داخلشون معامله نمیکنم..همش ذهنمو چشمام منتظر فازبرگشت هست ویکی از بهترین تاییدیه ها برام حمله شدید به اون سطح هست مخصوصا در گامهای دوم و سوم

امیرجان داداش سپاسگزارم که قبلش پوزیشناتو میزاری برا من مثل یه تاییدیه قوی میمونه . مثلا همین آخریه که باز کردی منم داشتمش زیر نظر حتی اردرم گذاشتم ولی پاکش کردم :grin::grin: اگه میدیدم شمام نظرت مثبه میگرفتمش

آقا بعضی از مطالب من . منتظر تایید میمانند حتی عکس گرفتم فرستادم بازهم مینویسه منتظر تایید . میدونید دلیل چیه؟

فدات داداشم

باعث خوشحالیمه…ایران بروکر اذیت میکنه وگرنه من سعی میکنم زودبزارم

توحیدجان ایران بروکر بعضی مواقع رو لج میوفته..الکی الاف میکنه پستهارو

فقط امیر جان تجربه من نشون میده : ۱- سعی کنیم انتهای اصلاح منتظر برگشت باشیم ۲- سطح قدرت لازم برای برگرداندن قیمت داشته باشد. ۳- مهم تر از همه این برگشت در راستای روند تایم بالاتر باشد.

ترید ها موفق تر و حرکات خوب شکار میشوند.

در مورد شکست هم . چون الویت اول من روند هست فقط وقتی با شکست ترید میکنم که در راستای روند تایم بالاتر باشد.

الان دارم فقط شروط شکست یا برگشت قیمت از دید خودم را میگم . منظورم این نیست که من برگشت یا شکست ترید میکنم . ستاپهای من شکل دیگری دارند.

گفتم یه معامله امروز رو بذارم ریوارد ۱۰ گرفتم دیروز استاپ داده بودم امروز با یک معامله هم جبران شد هم سود اضافه آورد هدف دادن این پست این نیست بیام سود یا ضرر رو نشون بدم اینجا اهمیت ریکس به ریوارد رو نشون میدم که چقدر میتونه تریدر رو نجات بده در بدترین حالت ها منم در کل نصف معامله ها حتا بیشتر ضرر میشن ولی ریکس به ریوارد و مدیریت سرمایه همیشه سود رو میارن با انظباط پیش برین فقط

گفتم یه معامله امروز رو بذارم ریوارد ۱۰ گرفتم دیروز استاپ داده بودم امروز با یک معامله هم جبران شد هم سود اضافه آورد هدف دادن این پست این نیست بیام سود یا ضرر رو نشون بدم اینجا اهمیت ریکس به ریوارد رو نشون میدم که چقدر میتونه تریدر رو نجات بده در بدترین حالت ها منم در کل نصف معامله ها حتا بیشتر ضرر میشن ولی ریکس به ریوارد و مدیریت سرمایه همیشه سود رو میارن با انظباط پیش برین فقط

الان دو پست درحال انتظار هستند

من جواب دادم ارسال نشد :blush:

من متاسفانه دیگه پای چارت نیستم …به احتمال زیاد کندل ساعت 12:30بسته میشه از کف ی القای نقدینگی میشه بعدش تمام مسیرو برمیگرده ب سمت بالا

موفق باشید

اخرهفته ی عالی داشته باشید

دوستون دارم -امیر

دفعه پیش در مورد ساختار به این دلیل گفتم که :slight_smile: :

گفتیم حرکت یا با ساختار هست ( روند قوی و ضعیف ) یا بدون ساختار ( رنج و اسپایک )

حال سوال : میخوام شکست یک سطح را قبل از رسیدن قیمت به ان پیش بینی کنیم :

۱- قیمت اگر با یک روند قوی نزدیک سطح میشود

۲- قیمت با یک روند ضعیف نزدیک سطح شده است

۳- قیمت با اسپایک به سطح مارسید.

۴- قیمت قبل سطح ما رنج زده هست.

با این دسته بنده در مرحله اول ُ میتونیم تحلیل با احتمال بالاتری از شکست سطح یا برگشت قیمت از آن را بدهیم.

قیمت با این ۴ حالت : چقدر احتمال شکست سطح را دارد چقدر احتمال برگشت از سطح را دارد؟؟؟

این زونی که در پایین مشخص کرده‌بودم زون بسیاااار مهمی بود و یک‌بار چارت با دوسه‌پیپ اختلاف بهش واکنش داد و پرواز کرد و این‌بار بعد از هانت زون روی پولبک بهش وارد معامله‌ی سل شدم!

استاپ رو ۲۰پیپ ست کردم و تی‌پی رو ۷۰۰ پیپ!!

R:R 1:35

نتیجه هم جذاب بود:

فول تارگت :alien::pinched_fingers:t4:

یه سوال اقای مقصودی

من از تحلیل هایی که انجام می دید و حجم ورود یکسان یه سوالی که برام پیش میاد اینکه مقدار استاپ هاتون همیشه یکیه؟

با تشکر

داداش منم دیروز 10982731092730912 دلار ضرر کردم ولی ریسک به ریوارد 10000 منو نجات داد