چرا توی صرافی های ایرانی و یا فرازگلد ترید نمیکنی ؟
هنوز امیدوارم اینترنت وصل بشه برگردم بروکرم ، نمیخوام سرمایه وارد اپهای ایرانی کنم ! توی اوکی اکسچنج مدتی بودم سیستمم با این اپها و ارز دیجیتال نمیخونه ، اگر دیدم اینترنت وصل نکردن میرم سراغ همین فرازگلد که گفتید ببینم چطوره ، ممنون که گفتی ![]()
سیگنال یا ازتحلیل هات بگین ممنون میشم
درود
به نظرم اگر شما یک کانال روی روبیکا هم داشته باشید خیلی بهتر میشه
و همینطور افراد میتونن کنار دستتون معامله کنن
سلام دوستان، به نظر من هنوز در کانال نزولی هستیم و دیشب پول بک خوبی برای جمع کردن نقدینگی زده و احتمال رسیدن به نقاط مورد نظر زیاد هست
سلام .
پس چرا من برعکس دارمش
همین جا دوست عزیز هم معامله و هم دلیلش و هم نکته های اموزشی رو به اشتراک میزارم…
ولا امید دارم نت بین الملل برگرده و دوباره کانال تلگرام قدیم و راه بندازیم …وقتی نت ها درست بشن دسرسی عزیزان به بروکرهاشون هم فراهم میشه و همه میتونن معامله کنن
میاد میزنه و فرار میکنه…یکی از اشتباهات من در گذشته همینجاها بود هیجانی میشدم سریع ورود میزدم استاپام بزرگ میشد و عملا معامله توجیه خودشو از دست میداد
ولی الان نه…حتی اگه طبق تحلیلم بره و من جا بمونم برام مهم نیس…چیزی که زیاده حرکت
مهم اجرای 100% درست پلن معاملاتی هست
اگه از وسط راه برگرده و یک تایید خوب در باکس زرد بده دوباره ورود داریم
سلام و روز خوش
معاملهتون tp خورد یا sl ?
اره داداش تی پی شد فقط خود معامله RR1:6 بود ولی منو با استاپ جدیدی ک گزاشته بودم با RR1:4 خارج کرد…دلایل معاملرو هم زیر عکس ها نوشتم
دیدم تمامی نقاط رو ، خیلی عالی بود داداش ، همیشه موفق و سربلند باشی
لطف داری…همچنین
من خودم فقط توی باکس های زرد معامله میکنم و منتظر میمونم ستاپم تو باکس زرد تاییدیه و ورود بده
دوستان اگر در نقد نظر بنده شرکت کنند ممنونم میشم نظرات با تجربه ها رو بدونم.
معاملات دیروز تا 4 TP خوردند. چون من سعی دارم همیشه در جهت روند تایم فریم بالا ترید کنم . مطابق شکل قیمت در تایم بالا نزولی هست در اصلاح رفته خورده به یک عرضه قوی آخرین خط روندش شکسته و در یک کانال داره میره تقاضای اصلی را ببینه . لذا من سعی میکنم نواحی تایم پایین را مشخص کنم و در هر اصلاحی وارد فروش بشوم . تا در ناحیه تقاض با تاییدیه ها وارد خرید بشوم یعنی برای اینکه هم جهت روند باشم فقط فروش میگیرم.