فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چرا توی صرافی های ایرانی و یا فرازگلد ترید نمیکنی ؟

تقریبا تی پی ۱.۵ هست، تارگت تی پی ۳ هست ولی ممکنه روی تی پی ۲ با ۱۴ درصد سود ببندم

هنوز امیدوارم اینترنت وصل بشه برگردم بروکرم ، نمیخوام سرمایه وارد اپهای ایرانی کنم ! توی اوکی اکسچنج مدتی بودم سیستمم با این اپها و ارز دیجیتال نمیخونه ، اگر دیدم اینترنت وصل نکردن میرم سراغ همین فرازگلد که گفتید ببینم چطوره ، ممنون که گفتی :folded_hands:

سیگنال یا ازتحلیل هات بگین ممنون میشم

درود

به نظرم اگر شما یک کانال روی روبیکا هم داشته باشید خیلی بهتر میشه

و همینطور افراد میتونن کنار دستتون معامله کنن

سلام دوستان، به نظر من هنوز در کانال نزولی هستیم و دیشب پول بک خوبی برای جمع کردن نقدینگی زده و احتمال رسیدن به نقاط مورد نظر زیاد هست

سلام .

پس چرا من برعکس دارمش

همین جا دوست عزیز هم معامله و هم دلیلش و هم نکته های اموزشی رو به اشتراک میزارم…

ولا امید دارم نت بین الملل برگرده و دوباره کانال تلگرام قدیم و راه بندازیم …وقتی نت ها درست بشن دسرسی عزیزان به بروکرهاشون هم فراهم میشه و همه میتونن معامله کنن

امان از این طلا خانوم…همون جایی که منتظری ی تایید درست حسابی برای ورود بده

میاد میزنه و فرار میکنه…یکی از اشتباهات من در گذشته همینجاها بود هیجانی میشدم سریع ورود میزدم استاپام بزرگ میشد و عملا معامله توجیه خودشو از دست میداد

ولی الان نه…حتی اگه طبق تحلیلم بره و من جا بمونم برام مهم نیس…چیزی که زیاده حرکت

مهم اجرای 100% درست پلن معاملاتی هست

اگه از وسط راه برگرده و یک تایید خوب در باکس زرد بده دوباره ورود داریم

این پوزیشن با 55 دلار سود بسته شد

سلام و روز خوش

معامله‌تون tp خورد یا sl ?

اره داداش تی پی شد فقط خود معامله RR1:6 بود ولی منو با استاپ جدیدی ک گزاشته بودم با RR1:4 خارج کرد…دلایل معاملرو هم زیر عکس ها نوشتم

دیدم تمامی نقاط رو ، خیلی عالی بود داداش ، همیشه موفق و سربلند باشی

لطف داری…همچنین

عزیزان بدترین جای معامله کردن در این LTR داخل محدوده قرمز هست…تریدرها بیشترین استاپهارو توهمین منطقه میخورن چه خریدارها چه فروشنده ها…شاید ستاپتون تمام تاییدیه هارو بده ولی جای درستی نزاشتینش(اموزش این نکترو قبلا گفتم حتما نگاه کنین حیف الکی استاپ بخورین)

من خودم فقط توی باکس های زرد معامله میکنم و منتظر میمونم ستاپم تو باکس زرد تاییدیه و ورود بده

دوستان اگر در نقد نظر بنده شرکت کنند ممنونم میشم نظرات با تجربه ها رو بدونم.

معاملات دیروز تا 4 TP خوردند. چون من سعی دارم همیشه در جهت روند تایم فریم بالا ترید کنم . مطابق شکل قیمت در تایم بالا نزولی هست در اصلاح رفته خورده به یک عرضه قوی آخرین خط روندش شکسته و در یک کانال داره میره تقاضای اصلی را ببینه . لذا من سعی میکنم نواحی تایم پایین را مشخص کنم و در هر اصلاحی وارد فروش بشوم . تا در ناحیه تقاض با تاییدیه ها وارد خرید بشوم یعنی برای اینکه هم جهت روند باشم فقط فروش میگیرم.