فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

امشب طلا واقعا طلاست

نظرتون؟

بسم الله

بازم استاپ بخورم پایین‌تر میگیرم

من توی تریدینگ ویو لپ تاپم دارم عدد پایین تر میبینم و اونجا درواقع درسته من درواقع روی عدد ۴۶۳۷.۵۶۸ پوزیشن رو باز کردم و برای اعلام به شما از ایران بروکرم استفاده میکنم که قیمت بالا تره ولی شما شروع پوزیشن من رو اون عدد بدونید

موافق این سبک ترید نیستم!

شما روندت نزولیه باید تغییر ساختار به صعودی را ببینی بعد وارد معامله بشی همینجوری به فلان سطح خورد من میرم بای درست نیست

سبک من هست.

ازش هم تجارب زیادی بدست آوردم و اجازه میدم همینجوری ادامه بده ،اینجا فقط اعلام تحلیل میکنیم اگر ناراضی هستید دیگه انجام ندم دوست عزیز ؟

و فکر نمیکنم که شما هم ناحیه نداشته باشید و براساس اون ترید نکنید ،باید ریسک کنید تا به جایی برسید و این جزوی از قوانین من هست ،پوزیشن من هست من پذیرا هستم هم استاپ و تی پی رو

درود من بخشی از سود روزانمو میزارم برا همچین پوزیشنهایی که وقتی میرسه رو عددم روش ریسک میکنم .ببخشید من فقط نظرمو گفتم اینجا همه واقعا استادن و جسارت نمیکنم

استراتژی من کلا این هست که در هفته سه یا چهار تا بیشتر پوزیشن نمیگیرم ولی وقتی بگیرم ولش نمیکنم با R/R بالا و جواب هم میده و بجا پوزیشن گرفته میشه و استاپ های خیلی ریزی میخورم که با سود جبرانش میکنم اصلا داو تئوری همینه که حد سود مهم نیست و تا وقتی روند آلارم برگشت رو نده تو میتونی پوزیشن رو داشته باشی و برای همین توی تصویر ها tp بزرگ می‌زارم که منظورم و برسونم و اکثرا بقول حرف شما مقداری از این سود هارو جمع میکنم و وارد پوزیشن پر ریسک میکنم مثل این نمونه

هرکس پوزیشن گیری و استراتژی مختلفی داره و فقط این ها در این تاپیک برای اعلام تحلیل هست نه برای اینکه دوستی بیاد و مثل من پوزیشن باز کنه و مارجین رو کال کنه .

خلاصه خواستم اعلام کرده باشم که دیگه این کارو هم بهتره نکنیم

جمعه بی خبر

این روش خوبیه ولی بنظر من در موقعیتهایی که مثل امشب بازار تا آخرین لحظه به حرکتش ادامه میده باید تا باز شدن بازار آسیا مخصوصا توکیو صبر کنید چون حرکت بازار آسیا برای بستن معاملات باقی مانده حرکتهای پیش بینی نشده ای میزنه و ممکنه استاپتونو بزنه .

درود

مرسی که نظرت را با من به اشتراک گذاشتید. ضمنا من بر خلاف دوستان اصلا استاد نیستم.

خیلی هم خوشحال میشم کسی از روش کارم انتقاد کنه چون بشکل جدی بررسی میکنم.

دیدگام اینه تا تغییر ساختار نبینم با وجود اینکه مطمئنم از فلان سطح باید برگرده اصلا وارد ترید نمیشم.

چشم از این به بعد از این نصحیتی استفاده میکنم حتما شما تجربه بیشتری دارید و احترام قائلم

چشمتون بی بلا قربان ، این یک توصیه عمومی بود و یک ربع دیگه بازار باز میشه و میتونیم تست بگیریم .

درود

در این قیمت بای میزنم

48

الان وقت لالاست😄

توکیو رو دوست دارم :grin:

عرض ادب و احترام بزرگواران پیپهای زندگیتون کوک باشه .

رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب پرفروش >>پدر پولدار، پدر بی‌پول<<

او می‌گوید:

//فقرا برای پول کار می‌کنند. ثروتمندان برای سیستم.//

کیوساکی می‌گوید: جنگیدن با خودتان انرژی می‌گیرد و اشتباه می‌آورد. یک سیستم شخصی بسازید و به آن پایبند باشید

تفسیراین گزاره چیست ؟

/فقر ذهنی یعنی درآمد فقط از «کار کردن ساعت‌به‌ساعت» بیاید.

/ثروت‌سازی یعنی به‌جای تکیه‌ی کامل بر تلاش لحظه‌ای، سیستمی بسازید که پول، زمان، عادت‌ها و تصمیم‌هایتان را مدیریت کند.

منظور از >برای سیستم کارکردن< چیست ؟

یعنی به‌جای اینکه هر روز از صفر تصمیم بگیرید، یک چارچوب ثابت داشته باشید.

مثل:

/درصد مشخصی از درآمد برای پس‌انداز

/درصدی برای سرمایه‌گذاری

/درصدی برای یادگیری و مهارت

/قواعد روشن برای خرج کردن

/برنامه‌ی هفتگی برای پیگیری مالی

و چرا این مهم است ؟

چون وقتی همه‌چیز وابسته به انگیزه و تصمیم‌های لحظه‌ای باشد:

/انرژی زیادی مصرف می‌شود

/خطاها بیشتر می‌شوند

/استمرار سخت‌تر می‌شود

یک سیستم خوب…

/تصمیم‌گیری را ساده می‌کند

/رفتار را پایدار می‌کند

////احتمال موفقیت بلندمدت را بالا می‌برد////

و اما چارت . قیمت تمایل شدیدی به فلوهای پایین دارد

اما نمیشه با قطعیت گفت بازار حتما برمی‌گردد. بهتر است این‌ها هم بررسی شوند.

حجم معاملات در فلوهای پایین

واکنش قیمت به حمایت‌ها

شکست یا حفظ کف‌های قبلی

و شخصا برای بنده میانگینهای زمانی ATR

خب منتظر تحلیل دوستان هستیم.

///لطفا صرفا قیمت ندهیم . روی چارت کوتاه و مختصر نظرات و دلایل مون رو بگیم . که هم جنبه یاداوری و تمرین فکری برای خومون باشه و هم کمکی به دیدگاه دوستان کرده باشیم ///

دوستان بزرگوار سلام

صبح زیبای همگی بخیر

دوستان دیدگاهی که برای حرکت دیروز متصور بودیم دقیقا انجام شد

برای حرکت امروز هم این دیدگاه تحلیلی را متصور هستم وبه این شکل در صورت دیدن تاییدهای لازم اقدام خواهم کرد

سلام صبح بخیر بنظر من هدف اول زدن استاپاس زیر 4546.54 هست.تا ببینیم خدا چی میخواد

صبح جمعه عزیزان بخیر باشه…