فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بنظر بای معقولی بده.با توجه به اصلاح 61.8/ و FVG تایم یک دقیقه و برداشت نقدینگی

خواهش میکنم، خوشحال میشم از تجربه های شما هم استفاده کنم.

5 دقیقه هم fvg زده

من تو پنج ندیدم دادا :thinking:

با سلام به همه دوستان و همکاران گرامی.

پیش از هر چیز، از تمامی دوستانی که در جریان بحث اخیر، اخلاق‌مداری را اولویت قرار دادند و از من حمایت کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. این رویکرد شما نشان‌دهنده سطح بالای حرفه‌ای بودن و درک متقابل در این گروه است.

در خصوص خطاب به شخصی که از ادبیات نامناسب استفاده کردند: فضای مجازی و جو این‌گونه گفتگوها، در نهایت یک بستر گذراست. من نیازی به واکنش احساسی یا درگیر شدن در حواشی نمی‌بینم. برای من، ارزش واقعی در دنیای واقعی و فراتر از این پلتفرم‌ها تعریف می‌شود؛ جایی که در نهایت، وقتی گوشی را کنار می‌گذاریم و نت را خاموش می‌کنیم، کیفیت زندگی و آرامش ذهنی هر فرد، تنها دارایی واقعی اوست.

هدف ما در اینجا تبادل نظر تخصصی برای رشد در حوزه ترید است و ترجیح می‌دهم انرژی خود را صرف موضوع اصلی گروه کنم. امیدوارم فضای گفتگو در ادامه، شایسته اهداف حرفه‌ای همه ما باشد.

با تشکر

آخر هفته خوبی داشته باشید :white_heart:

گرچه ره لغزش و خطا پیموده‌ام، می‌پویم و خواهم پیمود.

لیکن حس درونم، به ندرت خطا بر خود گرفت نسبت به افراد و آدمها .

سیدِ گلم ، زنده باشی و همیشه دلت چون نیِ خوش‌الحان و احوالت مثل پیپ هزاری طلا خانم کوک.

اندیکاتوره یا دستی زدید.با چیزایی ک من میدن اینو FVG نمیدیدم.اگه ممکنه توضیح بدید.پیشاپیش ممنونم

جسی لیورمور:

«پول واقعی در ترید، نه از رفت و آمدهای زیاد، که از نشستنِ درست ساخته می‌شود.»

سود واقعی در بازار از زیاد معامله کردن به‌دست نمی‌آید؛ بلکه از صبر کردن برای فرصت‌های درست و نگه‌داشتن پوزیشنِ درست ساخته می‌شود.

رفت‌وآمد زیاد = ورود و خروج‌های متعدد، هیجان‌زدگی، کارمزد بیشتر، خطای بیشتر

نشستنِ درست = صبر برای ستاپ قوی، ورود با برنامه، و ماندن در معامله‌ی خوب تا وقتی که هنوز ارزش نگه‌داشتن دارد

وقتی سه کندل پشت سر هم داشته باشیم، فضای بین کندل اول و کندل سوم میشه fvg به شرطی که کندل سوم بالای کندل بیس ما کلوز داده باشه.

پای چارت نبودم اما tp زیبایی زدیم و اون پوزیشن کوچولو sl خورد ولی این پوزیشن و ریسک فریش همه چی رو جبران کرد .

امیدوارم شما اساتید هم سود کرده باشید .

چند جمله برای دوستانی که با ضرر کردن در یک پوزیشن کاخ اعتماد به نفسشون فرو میریزه و بلعکس

• یک ارزیابی در یک لحظه از زمان ، ارزش کمی برای درک توانایی افراد دارد ؛ چه رسد که توانایی او را برای موفقیت های آینده ارزیابی کند .
  • شما بازنده نیستید مگر اینکه خود را سرزنش کنید ، تا زمانی که اشتباهاتتان را انکار نکنید همچنان می توانید از آنها یاد بگیرید !

درود دوستان کسی رو بای هست؟

سلام. طلا در تایم فریم چهارساعته داخل کانال بلندگویی (megaphone) شده و دامنهٔ نوساناتش در حال افزایش است. مرزهای این کانال می‌توانند نقطه‌های ورود بالقوه باشند. اولین معاملهٔ من که هدف سود اول را زده و سودش را تضمین کرده. منتظر هدف سود دوم هستم.

پی‌نوشت: معامله با همان سود مرحلهٔ‌ اول بسته شد.

ممنون آقای محمدی گل، همچنین برای شما و کل بچه ها :rose:

یه ورود فست اسکلپ دیگه و 60 پیپ

با همین توضیح داخل 5 دقیقه نداریمش چون شدوها قیمت رو پر کردن.در هر صورت ممنونم.

دید کلی:

با توجه به سفر ترامپ به چین . بازار بشدت منتظر یک محرک فاند هست. دو سناریو بیشتر نداریم صعود و نزول( بسته به تصمیماتی که در مورد بحران انرژی گرفته خواهد شد):

بنده منتظر واکنش قیمت به سطح ۴۶۴۴ خواهم ماند .

سناریوی اول : سطح قیمت ۴۶۴۴ ( محدوده های این قیمت) سویپ شود ( نشکند) خرید خواهم گرفت و بسته به رفتار قیمت دو تارگت در ۴۷۷۴ و ۴۸۳۲ خواهم داشت.

سناریوی دوم : اگر این سطح بشکند تا سطح ۴۵۴۵ فروشنده خواهم ماند ( البته در نظر داشته باشید که در شروع بحران انرژی و فاندهای بعد از آن قیمت چه سطوحی را توانست میتیگیت کند لذا در بهترین سناریوی نزولی تا سطح ۴۵۴۵ در معامله خواهم بود تا رفتار آتی قیمت را ببینم.

از آخر هفته لذت ببرید . من مثل هفته قبل ترجیح میدم زیاد پای چارت نباشم.

سلام.4659 بنظر من عدد مناسبی برای بای هست