پیش از هر چیز، از تمامی دوستانی که در جریان بحث اخیر، اخلاقمداری را اولویت قرار دادند و از من حمایت کردند، صمیمانه تشکر میکنم. این رویکرد شما نشاندهنده سطح بالای حرفهای بودن و درک متقابل در این گروه است.
در خصوص خطاب به شخصی که از ادبیات نامناسب استفاده کردند: فضای مجازی و جو اینگونه گفتگوها، در نهایت یک بستر گذراست. من نیازی به واکنش احساسی یا درگیر شدن در حواشی نمیبینم. برای من، ارزش واقعی در دنیای واقعی و فراتر از این پلتفرمها تعریف میشود؛ جایی که در نهایت، وقتی گوشی را کنار میگذاریم و نت را خاموش میکنیم، کیفیت زندگی و آرامش ذهنی هر فرد، تنها دارایی واقعی اوست.
هدف ما در اینجا تبادل نظر تخصصی برای رشد در حوزه ترید است و ترجیح میدهم انرژی خود را صرف موضوع اصلی گروه کنم. امیدوارم فضای گفتگو در ادامه، شایسته اهداف حرفهای همه ما باشد.
سلام. طلا در تایم فریم چهارساعته داخل کانال بلندگویی (megaphone) شده و دامنهٔ نوساناتش در حال افزایش است. مرزهای این کانال میتوانند نقطههای ورود بالقوه باشند. اولین معاملهٔ من که هدف سود اول را زده و سودش را تضمین کرده. منتظر هدف سود دوم هستم.
با توجه به سفر ترامپ به چین . بازار بشدت منتظر یک محرک فاند هست. دو سناریو بیشتر نداریم صعود و نزول( بسته به تصمیماتی که در مورد بحران انرژی گرفته خواهد شد):
بنده منتظر واکنش قیمت به سطح ۴۶۴۴ خواهم ماند .
سناریوی اول : سطح قیمت ۴۶۴۴ ( محدوده های این قیمت) سویپ شود ( نشکند) خرید خواهم گرفت و بسته به رفتار قیمت دو تارگت در ۴۷۷۴ و ۴۸۳۲ خواهم داشت.
سناریوی دوم : اگر این سطح بشکند تا سطح ۴۵۴۵ فروشنده خواهم ماند ( البته در نظر داشته باشید که در شروع بحران انرژی و فاندهای بعد از آن قیمت چه سطوحی را توانست میتیگیت کند لذا در بهترین سناریوی نزولی تا سطح ۴۵۴۵ در معامله خواهم بود تا رفتار آتی قیمت را ببینم.