فقط معاملات و تحلیل xauusd

احتمالا بعد اخبار ساعت چهار بخواد حرکت اصلیش رو شروع کنه

4 لایک کرده

به نظرم زیاد وارد ترید میشید. من هر یه ساعت یه نگاه به چارت میکنم. اون واکنشی که میخوام را بده میرم یه دقیقه دنبال پوزیشن. نده، خدافظ تا فردا😁

هفته ایی ۲-۳ ترید خوب بگیری بار کل هفته را بستی دیگه

4 لایک کرده

مشکل من اینجاست کم وارد ترید شدم این هفته. روزی نهایت دو تا معامله داده :joy:

2 لایک کرده

بانک های آلمان و فرانسه که تعطیلند ، پوند هم کار خودشو کرده ، باید منتظر نیویورک و خبر ۴ باشیم .

4 لایک کرده

بعد میگن ایران تعطیلی زیاد داره، ماشاالله هر روز بانکا اینا تعطیله

2 لایک کرده

سلام جناب فرقانی . لطفا در این خصوص بیشتر توضیح بدید .

1 لایک کرده

استاپ پوزیشن دوم زده بشه پوزیشن اول هم بسته میشه

4 لایک کرده

این دو محدوده بالا و پایین که روی چارت فیوچرز مشخص کردم برای معامله برگشتی جای مناسبیه

4 لایک کرده

جناب آقای نادری سلام و عرض ادب . معاملات انتهای اصلاح EOC وین ریت بالاتری نسبت به معاملات انتهای روند EOW دارند . در عوض معاملات انتهای روند ریسک به ریوارد بالاتری دارند . به همین جهت خیلی ها بدنبال معامله در سطوح برگشتی هستند . یکی از روشهای تشخیص پایان اصلاح کوتاه شدن میله های مک دی در تایم های بالاست . وقتی مک دی در تایم بالا اصلاح میشود میتوان منتظر سیگنال مک دی در تایم های پایین بود . توی چارت میتوانید این مورد را چک کنید .

1 لایک کرده

طلا یه حرکت ریزی به سمت بالا بعد خبر داره میکنه، میشه در صورت تایید در نواحی مشخص شده وارد سل شد.

1 لایک کرده

با این حرفها و رفتار دارید مردم را به بیراهه میکشید و تبلیغ اعتیاد میکنید.

اگر خیلی راست میگویید و معامله گر هستید تاریخچه معاملاتی خود را برای مردم بزارید.

گول اینجور آدمها را نخورید دوستان. اینها شما را گول میزنند تا ضرر کنید تا کمیسیون از صرافی ها بگیرند

1 لایک کرده

دوست عزیز همین امروز من از چندتا از بچه ها قدیم خواهش کردم برگردن توی این تاپیک تاتحلیلای قویشونو ب اشتراک بزارن برا همه…بهشون گفتم هیچ بحث و جدلی هم نیس

من ازت ممنونم ک گفتی-ی لطفی کن دگه ادامه نده

4 لایک کرده

بعید میدونم با نوشتن این کلمات کسی معتاد بشه ولی با تاپیکی که ایشون برای ارائه استراتژی شون درست کردند خدمت بزرگی انجام دادند . در ضمن پول سیگارو قهوه به 3 دلار هم نمیرسه .

5 لایک کرده

هرکی استراتژیشو رایگان در اختیار دیگ ان گذاشته و رفع اشکال کرده براشون خیلی کاردرسته حداقل از توبهتره پس چرت و پرت نگو

3 لایک کرده

هنوزی اینجایی بچه‌جون؟ نرفتی سر پستت؟

خواهشا پاچه‌ی سید رو ول کن، سید به این گُلی!

برو عزیزم برو، ما رو با بدبختی‌هامون تنها بذار،

می‌خوایم یه سیگارم بکشیم رو بدبختی‌هامون میترسم دودش بره تو چشت بگیردت !

2 لایک کرده

این اقا ثابت کنن معاملاتی که میگذارند تا بقیه ضرر کنن خودشون هم میزنن من دیگر چیزی نمیگم

1 لایک کرده

دوست عزیز اینجا هممون مثل سید هستیم…سیگارمیکشیم.من قهوه متادونی میخورم.پکی 200ت میفروشیم…همه کارمیکنیم شمابیخیال شو…من جا بقیه بهت میگم مااز صبح منتظریم سید معامله بگیره ماهم بگیریم پشت دستش که ضررکنیم عصرام همه باهم بریم اسنپ کارکنیم

بالاتر ازاینا که نیس دگه…پس ادامه نده دگه

4 لایک کرده

خدانکشت امیرجان خوب گفتی همه مثل همیم

3 لایک کرده

آقا روهام شما یک روزه اومدید تو ایران بروکر . ایشان معاملات خودشونو توی همین تاپیک گذاشتند . وقت بزار برو بخونش وقت ما رو هم نگیر

3 لایک کرده

1 لایک کرده