فقط معاملات و تحلیل xauusd

دوستان عزیز از نظر تکنیکالی همانطور که در پیام اول صبح ام که ریپلای کردم و در تصویر بعدی هم خدمتتون فرستادم مشخص کرده بودم در صورت رسیدن قیمت به 4715 میتوانیم ریزش را داشته باشیم مگر اینکه خبرهایی که امروز داریم تحلیلمون را فیلد کنه

پیشنهاد میکنم چون قیمت به 4715 رسیده ترجیحا به دنبال گرفتن معاملات سل باشید و معاملات بای را با احتیاط بیشتری وارد بشین :folded_hands:

3 لایک کرده

چه جالب ، اگر کانالشو دارید لطفا معرفی کنید .

1 لایک کرده

احسان خیلی گله . خیلی

3 لایک کرده

این هم تریدی که با تحلیل صبح ام در یک راستا هست

6 لایک کرده

سه روزه کلا مارکت رنج شده. عزیزان نظری دارید کدوم وری ممکنه بترکه؟

من هر طور نگاه میکنم، به نظرم احتمال ریزش قویتره تا صعود ولی خب الان دنبال دیدگاه جدیدم که ذهنم بیشتر باز بشه. ممنون میشم نظراتتون رو بگید

2 لایک کرده
2 لایک کرده

2 لایک کرده

وقتی بازار در تایم یکساعته و ۳۰ دقیقه در حال اصلاح هست ( امروز که چهار ساعته هم داره رنج میزنه ) من شروع حرکت رو با سیگنال مک دی تو تایم ۱۵ و ۵ دقیقه میگیرم . این روش منه و شما هم میتونید اون رو چک کنید . برای همین خیلی پیش بینی بلند مدت نمیکنم و با همین ابزار ساده شروع حرکت رو تشخیص میدم .

1 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/uploads/default/original/2X/e/e87257da86e025474f1e7b62a281c1197cd794d4.png

2 لایک کرده

نواحی احتمالی من برای ورود به معامله:

3 لایک کرده

alinasiri

بازار منتظره بینم از سفر ترام پ چه خبرهایی میاد بیرون

3 لایک کرده

تا زمانی که قیمت نفت بالا ۱۰۰ دلار هست باش سل میگیرم

2 لایک کرده

منم از دیروزه رو سل هستم و به احتمال زیادد بازم رنج بزنه تا تایم نیویورک و برسه به ۴۶۷۲.۶۷۷ و منفجر شه بالا ،یک تحلیل محتمل دیگه اینه که برسه به ۴۶۴۷.۵۶۸ که احتمالا بیوفته برای هفته بعد و بعد منفجر شه دو ناحیه مهم برای انفجار وجود داره یا اینکه سر همه رو شیره بماله از چند دقیقه دیگه شروع کنه

5 لایک کرده

یه احتمالی رو الان که چک کردم، میدم که قیمت تا 745 بالاشو بزنه، بعد بخواد اصلاح بده

یکم گارد صعودیش الان قویترشده ولی اینکه بخواد در تایم بالا کلا اصلاحی باشه رو بیشتر باور دارم

1 لایک کرده

خدا نکنه دستت بخوره اشتباهی تریدینگ ویو رو رفرش کنی. دیگه قشنگ میره تا یک ساعت دیگه تا چارتش برگرده

4 لایک کرده

ببخشید دسترسی به چارتم قطع شده و نمیتونم الان ازش عکس درست بدم. از روی 4699.30 بای گرفتم با تارگت 4745.

1 لایک کرده

این هفته از من که فقط پول قهوه و سیگارم دراومد از بازار. ایشالله که برا شما خوب بوده باشه :man_facepalming:

5 لایک کرده

همش رنج بود اسپایک نزد که دوتا معامله بگیریم :grin::grin:

3 لایک کرده

دقیقاا. اسپایت میزنه تا سقف رنج باز با اسپایک میاد کف رنج. کلا هفتی هشتی حرکت کرده :man_facepalming:

2 لایک کرده

hamash tp nazrammm

3 stop :joy:

3 لایک کرده