تحلیل بلند مدتی انس و داوجونز و بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

دوستان عزیزم سلام ، با ایجاد این تاپیک میخوام تریدر ایرانی را از این سبکهای بازاری کوتاه مدتی خانه خراب کن نجات بدم ، با استراتژی اختصاصی بلند مدتی ، تا تریدر ایرانی بتونه از پای چارت بلند بشه علاوه بر اینکه با کمترین استرس و پوزیشن ، سود های بزرگی به دست میاره بتونه به خانواده اش هم برسه ، ورود تریدر کوتاه مدتی زیر یکساعته و اسکلپرها ممنوعه چون تایم معاملاتی ما متفاوته و همین موضوع باعث درگیری میشه ، اینجا تاپیک سیگنال دهی نیست بلکه همفکری و تحلیله ، هر کسی هم با هر سیستم بلند مدتی که به این تاپیک میاد قدمش روی چشم با هر میزان تجربه ای که داره دنبال سیگنال نباشه فقط همفکری برای بررسی روندها و حرکات آینده بازارهای مالی ، علاوه بر انس جهانی و داوجونز ، تحلیل صندوقهای بورسی خاص از جمله اهرمی و بخشی و شاخصی و کالایی و غیره هم کار میکنیم و نقاط ورود به اینها را در تایم دیلی و ویکلی تحلیل میکنیم و البته چیزی که مهمه رعایت ادب و احترام هست ، چون نشوندهنده خانواده ای هست که در اون بزرگ شدید ! پر سود باشید .

23 لایک کرده

بنام خدا ، اولین تحلیل برای ادامه روند انس تایم 4 ساعته همراه با روند کل صعودی رنج ، روند کوتاه مدت اصلاحی نزولی تا پیوتی که در چارت نشون دادم ، آینده حرکتی را برای هفته های پیش رو به شکل زیر میبینم ، هر روز این تحلیل آپدیت میکنم اگر با هر سطح از تجربه از یک روز تا 15 سال ایرادی در این تحلیل میبینید حتما اطلاع بدید تا بررسی کنیم و اگر تحلیلی هم فیل شد حتما اطلاع میدیم و دنبال اشکالش میگردیم !

13 لایک کرده

داوجونز تایم دیلی ، روند کل صعودی ، احتمال ایجاد یک موج نزولی تا پیوتهای حمایتی مشخص شده پایین از پرریسک تا کم ریسک و سپس حرکت برای رسیدن به پیوت خیلی معتبر سقف هفتگی

8 لایک کرده

دوستان تحلیل هایی که از صندوقهای بورسی در تاپیک قرار میدم اکثرا بلند مدتی دیلی و هفتگی هستن و فقط نقاط ورود کم ریسک در کف پیوت هفتگیشون بنابراین زمان رسیدن به قیمت ورود میتونه از یکماه تا چند ماه طول بکشه انتظار معاملاتی در بازه زمانی یک روز و دو روز نداشته باشید ولی زمانیکه وارد شدیم تا بالای 200 درصد سود نگیریم خارج نمیشیم البته بستگی به نوع صندوق هم داره

7 لایک کرده

دوستان اگر بخوایم روند انس را با جزئیات بیشتر در تایم یکساعته دنبال کنیم مطابق شکل زیر با برخورد موج صعودی به پیوت دیلی دوم اصلاح داد برخورد کرد به پیوت کف 4 ساعته سوم یک بالا تا پیوت سقف 4 ساعته سوم و سپس احتمال تاچ محدوده پیوتهای حمایتی کف 4 ساعته چهارم و احتمالا حرکت برای تاچ مقاومت سقف پیوت هفتگی و در مرحله بعد اگر پیوتهای مقاومتی پایدار بمونند احتمال ریزش از اون محدوده تا کف حمایتی 4221

8 لایک کرده

دوستان اهداف قیمتی ما یک پیپ و دو پیپ و 100 پیپ نیست ماها برای بالای 5000 پیپ در هر موج وارد میشیم و از کف یا سقف پیوت هفتگی تا سقف و کف پیوت هفتگی پوزیشن نگه میداریم ، در موجهای قبلی که هنوز اینترنت متصل بود در هر موج بالای 17000 پیپ سود میگرفتیم ، ان شاءالله به مرور زمان که کار کردیم متوجه ورود و خروج و میزان سود هنگفتی که میشه از تحلیل بلند مدتی به دست آورد میشوید .

9 لایک کرده

دوستان دید کوتاه مدتی در ترید مثل این میمونه که چشمتونو به زمین چسبانده باشید و بخواید جنگل را ببینید ، حداکثر بتونید یک سنگریزه یا یکدانه چمن را به دست بیارید ولی دیدی از دشت و جنگل نخواهید داشت ، برای اینکه بتونید در این بازار دوام بیارید چه از نظر بار روانی واسترسی که وارد میکنه و چه از نظر وقت و زمانی که میگیره و چه از نظر مالی حتما باید دیدتونو عوض کنید و بلند مدتی به چارتها نگاه کنید ، باید استراتژی بچینید که وقتی اردرهاتون قرار دادید و وارد پوزیشنی شدید نیازی نباشه هر 5 دقیقه یا یکساعت یا 4 ساعت بهش نگاه کنید ، اون استراتژی درسته که ، پوزیشن را هفتگی چک کنید و برید به کار و زندگیتون برسید نه اینکه عمرتونو پای چارتها تلف کنید ! حالا نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه بهرحال هدف من از زدن این تاپیک همینه که راه اشتباهی که اکثرا دارن میرن را تصحیح کنم چون دیدم این ره به خرابات هست .

8 لایک کرده

و اما در مورد بورس ، الان که میدونید بازارش بسته اس فقط صندوقهای درامدثابت و صندوقهای کالایی طلا و نقره و زعفران و ارزش مسکن و سینرژی دارن کار میکنند ، یکی از بهترین و پرسودترین بازارهاس البته بعد از فارکس ، چون یکطرفه اس لازمه اش داشتن صبر خیلی زیادی هست ، ولی سودش پربرکت و شیرینه ، بعد از ظهر سعی میکنم تحلیل اینها را براتون بذارم ، نقاط ورود درکف پیوتهای هفتگی فوق العاده معتبری دارن چون بازاری یکطرفه و دارای سه فصل کاشت و داشت و برداشت هستند پس انتظار معاملاتی مانند فارکس نداشته باشید ! باید صبر کنید تا قیمت به کف پیوت هفتگی اش برسه وارد میشیم و نگه داری میکنیم تا به سقف احتمالی برسه و در مرحله اول اصل سرمایه را خارج میکنیم در هر 50 درصد افزایش سود، 50 درصد سود خارج میکنیم ، این یادتون باشه که روش کار چطوره ، و در زمان مناسب کل سود خارج میکنیم ، یک نمونه اش با این روش اختصاصی در 2 ایکس نزدیک 300 درصد سود در عرض 3 ماه گرفتیم ! ورود در میانه روند هم داریم که چون پرریسکه تحلیلش را با عنوان تحلیل ریسکی میذارم ولی کلا روش همان ورود در کف پیوت هفتگی هست .

8 لایک کرده

دوستان این چارت شاخص کل تایم هفتگی هست ، بعد از اون ریزش بزرگ سال 99 در کف های معتبرش تونستیم تا حد ورود نقطه ای دقیق کار کنیم البته نه با این خط روند و کانالها با یک روش دیگه ، الان هم اگر بورس باز بشه منتظرم در این کف کانالش مجددا وارد صندوقهای اهرمی و سهامی کلاسیک و بخشی بشم البته چون سود اهرمی ها مخصوصا اهرمی شاخصی دو ایکس بیشتره در زمانیکه شاخص به کف رسید وارد دوایکس میشیم .

8 لایک کرده

دوستان اگر میخواید در این بازار موفقیت مستمر داشته باشید علاوه بر اینکه تایمتون باید بلند مدتی باشه باید سیستمی هم داشته باشید که بتونه آینده بازار را حدودی پیش بینی کنه ، حتما استراتژی که میسازید حتما حتما این مورد مهم را در اون دخیل کنید .

5 لایک کرده

این هم صندوق طلای عیار هست ، در طول سالها که باهاش کار کردم این هم پیوتهای کف معتبری داره البته دوتا پیوت داره که بطور مستمر تغییرشون میده و برای ورود باید درر هر دوتا اردر بذارید تا جاتون نذاره ، الان هم دیگه نزدیک سقفش شده و منتظرم بعد از برخوردش به سقف یک اصلاح نزولی تا کف اول پیوتش شروع کنه موقعیت ورود خوبی میده ، یک ورود ریسکی هم در میانه روند داده بود در قیمتی که مشخص کردم که تاچش کرد و بعد از واکنش بهش رفته بالا ، منتها ورود ماها با اصل سرمایه در بورس همیشه در کف پیوت هفتگی هست

7 لایک کرده

این هم صندوق کم دیتای پر طرفدار سینرژی هست ، فعلا سقفشو هنوز پیدا نکردم در صورتیکه سقفش پیدا بشه کف هم پیدا میشه

5 لایک کرده

صندوق زعفران نهال هم کف های خیلی معتبری داره ، البته کف اخری دقیقا خورد به زمان جنگ و از سه تا اردر من فقط یکی را گرفت و بقیه را باطل کردن این هم الان در میانه رونده و از 64153 میشد یک ورود ریسکی بهش داشت دیگه باید صبر کرد در ته کانال گرفتش

5 لایک کرده

صندوق کم دیتای سیمین ، در برگشتی که زد به اندازه کافی اصلاح نداشت و از عدد اولی که قرار داده بودم برگشت زده بالا حالا در برخورد به سقف پیوت هفتگیش احتمال یک اصلاح میدم برای ورود مرحله دوم

5 لایک کرده

این دوتا عدد هم پیوتهای مقاومتی قوی بر سرراه ارزش مسکن هستند ، باید ببینیم چه واکنشی به اینها نشون میده تا در برگشت بشه ریسکی

وارد شد البته یادتون باشه ورود کم ریسک ماها فقط در کف پیوت هفتگی هست .

5 لایک کرده

باهاتون کاملا موافقم

1 لایک کرده

سلام احسان جان خیلی خوشحالم که اینجا میبینمت😍

من همون mehdi006 سهامیاب هستم🤠

واقعا کار خوبی کردی اومدی اینجا

سهامیاب واقعا جو جالبی نداره

دیشب اونجا مسدود شدم😂

براهمین نتونستم اونجا برات پیام بزارم:smiley::face_blowing_a_kiss:

1 لایک کرده

هر موردی که احساس کردید اشکال داره لطفا بگید تا بررسی کنیم

سلام اقا مهدی گل ، اختیار داری برادر دیدم اینجا جو بهتره گفتم دوستان بیان همفکری کنیم در مورد معاملات اشکالاتمونو برطرف کنیم

1 لایک کرده

خدا خیرت بده با معرفت:folded_hands::cowboy_hat_face::heart_eyes::face_blowing_a_kiss:

2 لایک کرده