خداخیرت بده که میزاری حواسم هست منم بگیرمش
فدات داداشم…باعث خوشحالیمه
طلا میخواد یه حرکتی بزنه ماه ماه
البته اگه اشتباه نکنم
بعد مدتها شاهد شاهکار باشیم
دیدگاهت چیه آقا مسعود؟
ی سوال؟
ببین درست متوجه شدم
ورود با choch1m + استاپ پشتFVG1m و تا TP=گره یک دقیقه
بازم به این ناحیه واکنش نشون داد و سر به سر بستم
دوستان برای صعود باید 4706 رو به قدرت به سمت بالا بشکونه
توی ذهنتون داشته باشید
داداش گلم کان فی گ بگیر مثل من - 1 گیگ بخدا تا 1 ماه باهاش با متاتریدر سیستم کار میکنم - اونم با هر برکر خودت که دوست داری
دقیقا…بنظرمن جوره دیگه ایی اصن نمیشه معامله کرد بااین وضعیت
daram confing
man fekardam kheyli net mikhore
bara to ok hast
?//
داداش گلم من حمایت و مقاومت ها رو در تایم 15 و 5 بررسی میکنم و هر جایی که 2 تا تایم با هم همپوشانی داشته باشن خب قویتر عمل میکنه - اما تنها هم باشه مد نظر قرار میدم - علاوه بر این fvg تایم 15 و 5 و هم مشخص میکنم و هر جا برگشت داد و choch داد ورود میزنم با ریوار 1 تا 2
البته حواست باید باشه تا میشه کندل ها وارد محدوده بشن و بعد choch داد ورود میزنی - چون بعضی اوقات میده و برگشت میزنه مقداری میره بالا و دوباره ورود میده - که اینم اگه اهل ریسکی نهایت اولی استاپ هم بده دومی و میگیری
ایول-مرسی از توضیحت
بنظرمنم اینکه تواون محدوده بیادو choch بده خیلی خیلی مطمئنتر میکنه نقطه ورودارو
من از ساعت 9 نشستم تا الان 9 مگ استفاده کردم دوست عزیز - البته تنظیمات داره که باید با گوشی اندروییدی شیر کنی و یه دسترسی هایی بدی که فقط متاتریدر استفاده کنه و الباقی کارهایی که میکنی نت ملی میشه
جای آقا احسان و تحلیل هاش خالیه . ما رو تنها نزار . ما اینقدر ها هم بد نیستیم .
احسان خودش یه کانال زده تحلیلاشو اونجا میزاره
من نمدونستم اسم تاپیکش چیه
ببین داداش اینم فول تارگت شد - یه چی و هم یادم شد بگم اینکه موقع ورود جهت مارکت و هم توجه کن که تو محدوده وقتی ورود داد اگه خلاف روند بازار تشخیص دادی ورود نکن - اگه بازار و صعودی میبینی و choch یه لخظه زیر حمایت داد صبر کن - در جهت روند تا تی پی 2 - خلاف جهت نهایت 1