فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اگه بشکنه فری میکنم

و تمام دوستان . البته مثل همیشه اگه تارگت رو بالا میزاشتم قطعا ریسک فری رو میزد بعد این حرکت زیبا شانس نداریم که !

موفق و پر سود باشید دوستان

متاسفانه تاپیک اجازه سه کامنت پشت هم رو نمیده . و اجبارا همه رو اینجا اضافه و ادیت کردم

اسائه ادب نشه خدمت دوستان . بازم میخوام این رو تکرار کنم :backhand_index_pointing_down:

درود

صبح عالی همه ی دوستان بخیر

امیدوارم روز پر خیر و برکتی را شروع کرده باشین

دیدگاه من برای امروز طلا نزولی هست با اینکه قیمت در کندل 7:30 صبح بعد از جمع کردن نقدینگی کف روز گذشته، خیلی حرکت شارپ صعودی ایجاد کرده ولی در صورت رسیدن قیمت به ناحیه 4715 با دیدن تاییده های لازم سلر خواهم بود :folded_hands:

درود آقای ملکی بزرگوار . امکان داره دیدگاهتون رو روی چارت نشون بدید که دوستان تازه کار هم دیدشون به چارت فراخ تر یشه . البته اگه مقدوره براتون

خدمت شما دوست بزرگوار

من برای امروز انتظار ندارم سقف مشخص شده با فلش مشکی رنگ جمع بشه و بیشتر انتظار دارم قیمت با رسوندن خودش به ناحیه عرضه مشخص شده، برای گرفتن کف های مشخص شده حرکت کنه.پس امروز من بیشتر به دنبال معاملات سل خواهم بود

خیلی عالی پر سود و موفق باشید جناب ملکی .:folded_hands:

انتظار جهش رو داشتیم ولی این بیشتر شبیه لگد بود . :smiling_face_with_sunglasses: .

صبح بخیر همه عزیزان

بنظرمنم تحلیل مجیدجان بسیار درسته و خودمم منتظرهمین اتفاقم ولی باتوجه به حرکت کندلهای یکساعته که همدیگرو القامیکنن و برمیگردن.باید این احتمال و داد که برعکس تحلیل عمل کنه از همون ریجکشن کندل یکساعته در جهت buy حرکت کنه به تارگت ناحیه عرضه که مجید علامت زده

من بالعکس بنظرم بعد از تعادل توی سشن آسیا ، حرکت صعودی رو خواهیم داشت . البته بازاره و هزار تا چرخ

جسارتا خدمت اساتید محترم . دید بنده هم اینه . بنظرم میتونه سقف دیروز رو بشکنه . ببینیم چی میشه

سلام وقت بخیر

چرا4688 ؟

سید buyگرفتی شما؟؟؟

بچه ها دقت کنید اگر از دیروز تا الان نزدیک 8 بار به ناحیه 4706 واکنش داده
اگر تو 15 دقیقه بالای این کلوز کنه تا 4740 میره
ولی تا زمانی که بهش واکنش بده رو به نزوله

سلام صبح همگی بخیر.

خیر امیرجان، تا زمانی که داخل رنج باشه با هیچ تاییدیه ای ورود نمیزنم

ایول…بسیارعالی…

منتظر شکست این محدوده و بعد منتظر شدن برای تاییدیه ورود در جهت شکست

امیر جان ممنونم از حسن نظر شما و همگی دوستان عزیز

لطفا به این موضوع هم عنایت داشته باشید که اصلا اشکالی نداره قیمت در جهت تحلیل ما حرکت نکنه

ما صرفا از این تحلیل به این نتیجه می رسیم که بهتر است امروز معاملات بای را بگیریم یا سل ؟؟؟

همین

بعد اگر دیدگاه نزولی مثل امروز داشتیم در نواحی عرضه (سل) تایم فریم حداقل یک ساعته با دیدن تاییدهایی که داریم سل میگیریم

و برعکس اگه دیدگاه صعودی داشتیم در نواحی تقاضا(بای) تایم فریم حداقل یک ساعته با دیدن تاییدهای لازم به دنبال معاملات بای خواهیم بود

وصرفا بنده با گرفتن یک یا 2 پوزیشن خوب (که یا سود میشن وی ا ضرر) روز معاملاتی خود را تموم میکنیم :folded_hands:

سلام سید جان برقراری . امروز پیپت کوکه ؟ بدخواتو نبینم

سلام دادا. آره خداروشکر. به کوک بودن پیپ شما دوستان پیپ منم کووکه :wink:

الهی شکر . > :raising_hands:<.

اگه ناحیه رو بشکنه و برگرده . فکر کنم بشه یه بای گرفت . البته اگه تریگر اجازه بده