فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بازم اسنایپری گرفتی ؟! :clap:

ترید تایم یک دقیقه خیلی هنر میخواد ، سبک آقای اسنایپر هم مثل شما هست ، من تایم کمتر از یکساعته نمیتونم ولی اگر هم بگیرم بلند مدتی چند روزه نگه میدارم

میخواستم بهت بگم تایم بالا چرا آخه

دیدم سبک و دیدگاه هر کسی متفاوته

من خودم تایم بالا نمیزنم بعلکس شما

موفق باشی رفیق :heart:

خخخخ اره متوجه شدم سبکهامون فرق داره خخخخ از دیس لایکت مشخص بود :joy: سیستمم براساس بلند مدت ساختم اگر هم پوزیشنی بگیرم کمتر از2000 پیپ خارج نمیشم

منم اصلا تو تایم یک دقیقه نه ترید میکنم و نه تحلیل، زیر ۱۵ نیام معمولا

فقط سبکم جوریه که خیلی سریع بهم ریوارد دو رو میده و خستم نمیکنه

به ریوارد دو هم قانع هستم هرچند معمولا ریواردای زیادی رو میشه ازش گرفت

ممنون دوست عزیز، کلا سبکم اینطوری و ۹۰ درصد اوقات نقطه ورود جای خیلی خیلی امنی هست

TP1 :+1:

اره متوجه شدم سبک کارت خیلی دقیقه ، ترید نقطه ای به خیلی ها که میگی قبول نمیکنند میگن همچین چیزی نیست ولی دیدم بعضی ها مثل شما نقطه زنی میکنند

اینم تی پی دو تقدیم نگاه زیبا تون :heart_hands:

ورود و خروج به موقع و صحیح :ok_hand:

فقط عزیزان هرسبکی معامله میکنید دلیل ورودم بگید شاید برا شما ساده و بدیهی باشه ولی برای کسی که مثل شما ترید میکنه یا دیگران میتونه ی نکته خوب داشته باشه یا از سیکل اشتباهات درش بیاره…اینجا هدف نشون دادن سودها نیس

فقط هدف یادگیری و شناخت نگاه بقیه تریدرها و ترغیب همدیگه برای بکتست و لایوتست بیشتر ستاپمون هست تا تواین وضعیت بد اقتصادی با دلار 150ت از اشتباهاتی که باعث ضرر مالی میشه جلوگیری کنیم…اگه ی نکته کوچیک از هر کدوممون باعث بشه از ضرر یکی از تریدرهای اینجا جلوگیری کنه هممون بردیم

امیدوارم حرفامو درک کنین…هدف این تاپیک همینه

من مشهد هستم (و یکی از شهرستانهای خراسان رضوی بنام کاشمر نزدیک مشهد که تو رفت و امد هستم) …خیلی شبها مثل امشب بعد باشگاه با خیلی از دوستان و اشنایان حرف میزنم همشون .دوباره میگم همشون باهر شغل و وضعیت مالی که دارن عجیب کم اوردن…خیلی اوضاع مالی همه بهم ریختست

برخلاف خیلی از ماها تنها راه چاره زندگی خیلیها همین ترید و حرکت کندلهای مسخره شده…خواهشا .برادرانه رو این موضوع وقت بزارید…جلوی اشتباهات همدیگرو باید خودمون بگیریم باگفتن همین دلایل ساده و نکته های ساده وبدیهی

بازم امیدوارم حرفامو درک کنین…از همتون ممنونم

داداش کوچیکترتون

امیر

معامله گری به دانستن نکات زیاد و دیدن آموزش های مختلف نیست دوست عزیز، بلکه به تمرکز کردن روی یه سبک و استراتژی خاص و تمرین و تکرار بسیار اون سبک هست که به مرور باعث میشه مهارت تون توی اون سبک به بالاترین حد ممکنش برسه

هر سبکی که الان دارید و تونستید ازش سود بگیرید همونو ادامه بدید و دنبال هیچ چیز دیگه نباشید

بزرگترین راز در معامله گری همینه ، امیدوار کمک کرده باشم بهتون

همینی که به اهمیت بکتست و تمرین اشاره کردی خیلی عالیه …دمتگرم

کل معامله گری همینه دوست عزیز

همه سبکا خوبه، هر سبکی که فکر میکنی باهاش اوکی تری رو انتخاب کن و همونو تا آخر ادامه بده تا بتونی توش استاد بشی

اگه از این شاخه به اون شاخه بپری هیچوقت به نتیجه مطلوب نمیرسی

با حرفت موافقم ولی برا خیلی ها ی نکته ی ساده میتونه تلنگری باشه تا ستاپشونو اچارکشی دوباره بکنن…

فکر میکنم استاپ خورد، در صورتی که من همین معامله رو با ریوارد دو بستم

برای همین میگم تنها چیزی که توی این راه میتونه بهتون کمک کنه تمرین و تکرار زیاد هست

معامله سولانا در صرافی تبدیل

دوستان اگر فردا موج صعودی اصلاحی در جهت روند کلی نزولی بسازه و به لولهایی که مشخص کردم بتونه برسه حتما حتما این موج نزولی بلند مدتی بگیرید و تا به تارگت نرسیده زود خارج نشید ، منکه متاسفانه دسترسی به بروکرم ندارم ولی اگر کسی میتونه استفاده کنه حتما حساب این دلارها را برسه ، اگر هم این موج صعودی کوتاه رسید به لولهای مشخص شده برای سل و شروع به ایجاد موج نزولی کرد همون لحظه خبر میدم تا با تقریب وین ریت 90 درصد با موفقیت پوزیشن بگیرید ولی خواهشا سریع با 200 تا 500 پیپ سود خارج نشید اجازه بدید کل روند بگیرید

هعی روزگار

یادش بخیر میخواستم با همستر پولدار شم

شب خوش :heart: