فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سید چکارش کردی بنده خدا رو :blush:

تو قرار بود یار مستضعفان باشی

رو ۱۳۵ پیپ پروفیت بستمش!

همین معامله رو؟
رو 135 پیپ یا پیپت؟

برا من قیمت باید بالا ۴۷۱۰ ببنده که بایرها وارد شده باشن بعد بای بگیرم البته دوتا پوزیشن سل باز دارم

برادر علم پیشرفت کرده میشه اسکرین شات گرفت. شما یک متری منم باشی میتونی اینطوری صحبت کنی یا احیانا فقط پشت سیستمه!!؟

من منتظر پیام شما در خصوصی هستم :folded_hands:

باور کن خودمم نمیدونم چیکارش کردم :face_with_raised_eyebrow:

نه داره بازار قشنگ میشه

یعنی چی؟! ۱۳۵ پیپ دیگه! پیپت چرا؟! :grin:

من اینجا وارد سل شدم و باز هم تی‌پی رو نرسیده به زون اون بلاک گذاشتم!

شاید برحسب رفتارش قبل تی‌پی هم ببندمش تازه!

اخه 135 پیپ تو یک معامله؟

کلا از 4686 تا الان 24 پیپ رفته بالا

همینو میگم 135 پیپ خیلیییی

از 4686 تا 4710 میشه 240 پیپ

با نزدیک شدن به ساعت ۱۶ و دو شاخص مهمی تورمی که یکی‌شون پیش بینی می‌شه بالا می‌ره و با توجه به افزایش شاخص‌های تورمی دیروز به نظر می‌رسد شاخص دلار DXY داره خودش رو آماده می‌کنه مثل ساعت ۱۶ دیروز که بالاتر بودن شاخص‌های تورمی شاخص دلار را تا حالا بالا برده (شکل زیر). به نظر می‌رسه این خیزش اخیر طلا تو یه ساعت گذشته- که از سقف مستطیل زمانی دیروز بالاتر نرفت- هم از ریزش DXY اثر گرفته. احتمال داره دلار خودش را داره آماده می‌‌کنه برای یه صعود دیگه مثل دیروز تا امروز - البته شاید در مقیاس کوچکتر که نتیجه‌ش ریزش طلا است. باید دید عددهای واقعی چی از آب درمی‌یان.

پی‌نوشت: به نظر می‌ٰسه ریزش شدید بعد از خبر دیروز خریدارها رو ترسونده و با وجود روند تثیبت‌شدهٔ‌ نزولی DXY فروشنده‌ها همچنان مقاومت می‌کنند در مقابل بالا رفتن قیمت.

آفرین به >صبرت< سید . آفرین > 20< شدی

برادر اون پیپته نه پیپ، تقریبا هر یه دلار میشه یه پیپ

یعنی واقعا محاسبه‌ی پیپ رو هم بلد نیستید رفقا؟!

اگر با قیمت نمی‌تونید محاسبه کنید، در نظر داشته‌باشید که روی طلا، با لات یک‌دهم، هر یک پیپ، یک دلاره!

پوزیشن بنده تا همون‌جایی که عکس فرستادم ازش، توی ۹۳ پیپ سود بود!

دوست عزیز با کمترین حجم که میشه0.01

هر یک دلار تغیرات میشه 10 پیپ

بار خدایا ما را برهان از شوآف،

از ژستِ لاکچریِ بی‌مصرف،

از عکسِ قهوه قبل از خوردن،

از «در جلسه‌ام» ولی در تخت ماندن،

از موفقیتِ استوری‌شده،

و داناییِ کپشن‌پسندِ ندیده‌شده.

خلاصه‌اش:

ما را خودمان کن، نه نسخه‌ی نمایشی‌مان :folded_hands:

دیروزم همین موقعها بود دوبار از ۴۷۱۰ سل گرفتم الانم یکی دیگه و اگر بالای ۴۷۱۰ ببنده بایر میشم