فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

جالبه که تو یه نقطه تحلیل‌ها کاملا متضاد هم‌دیگه‌ست!

و هر دو هم در عین حال درسته!

Buy روی 4690 خودم وارد شدم

درود دوست من . یاد یه چیزی افتادم که الهام بخش بود برام و در مقطعی زندگیمو متحول کرد

توی دبیرستان هیچ علاقه ای به درس نداشتم . همش با دوستان علافی و شوخی .

یه روز دبیر دینی طبق معمول عادتش یه سوال پرسید و بنده شانسی و با دانسته عوامانه قبلی جواب دادم که با طرز نشستن بی ادبانه بنده و شکل کلامم همه دوستان شروع کردن به خنده .

اون بزرگوار >دبیر< چیزی گفت که منو تا رتبه برتر کنکور برد

به بچه ها گفت : /شما هم سر کلاس بخوابید ولی جواب درست رو بدید /

شما درست میفرمایید . مهم سود کردنه توی این بازار

پنج هزار دلار حساب من را لیکویید کردی و باید پاسخگو باشی. از حلقت درمیارم پیدات میکنم

2 تا سناریو

یه امروزو گفتم حالم خوب نیست جون جدت امروزو بیخیال شو ….

شماره تماس و آدرس خصوصی خدمتت ارسال شد. با مدارک اینکه من حساب شمارو کاری کردم تشریف بیار اگه تایید شد به حسابت واریز میشه :folded_hands:

انشالله که حضوری تشریف آوردی هم لحن صحبتت همینجوری باشه :white_heart:

تا دو سال همه پوزیشنات هم ضرر ده باشه ۵هزار دلار تموم نمیشه مگه چکار کردی

موقعیت خوبی بود وسوسه شدم بگیرم و تا نزدیک حد ضرر هم اومد ولی تی پی و داد :blush:

حتما پراپ بوده حساب شخصی نبوده

نظر شخصی من اینه اگر رو به پایین بره به ترتیب 4683 و بعد 4672 رو تاچ می کنه
با تاییدیه میشه روی 4672 بای گرفت
اگر اونم بشکونه میریزه تا پایین ها
البته که صعود کنه از اینجا یعنی 4696 بحثش جداس

عزیزم لطفا هر صحبتی داری برو خصوصی . اعصاب ما رو بهم نریز کم بدبختی نداریم . اینجایم که با تحلیل خوب و معاملات سود ده دوستان ضررهای خودمونو فراموش کنیم . لطفا جو رو بهم نریز

عرض کردم هنگام بای هستش!!

ممنون از لطف‌تون. البته من خدای نکرده اسائهٔ‌ ادبی به کسی نکردم.

منم نظرم بای :+1: :+1:

همیشه یک موضوع رو به تحلیل‌هاتون اضافه کنید:

روان جمعی!

مثلا من اینجا می‌گم اون پروپالشن‌بلاک خیلی تابلوئه و همه دارن می‌بیننش و منتظرن بهش برسه! این مارکت هم پررر از تریدر تازه‌کاره که می‌خواد با همین فکت تا اونجا رو سل بگیره! آیا چارت می‌ره و به همه‌شون سود می‌ده؟! یا حداقل قبلش استاپ‌شون رو می‌زنه؟!

و سوال تکنیکالی‌ای که از خودم می‌پرسم اینه که آیا چارت برای برگشت نیاز داره نقدینگی‌ اون زون رو هم جمع کنه یا تا همین جا نقدینگی خوبی جمع کرده؟!

نه دوست بزرگوارم . این داستان بنده بود نه شما . بحث سر اینه که هر کسی یه روش و نگاهی به چارت داره . مهم پول و کسب سوده

شما حرفه‌ای هستید ولی یک‌ نکته‌ی ساده رو من‌باب اهمیت دوست دارم تکرار کنم:

بعد از اصلاح یک حرکت شارپ صعودی، وارد سل نشید؛

و بالعکس!

درواقع ما یا باید ریورس رو تشخیص بدیم و توی نقطه‌ی بهینه وارد بشیم، یا باید صبر کنیم در فرصت مناسب بعدی وارد بشیم! اینجا یک اصلاح عمیق داشتیم و به دیسکانت لگ صعودی‌مون رسیده؛ اگر نخوایم بای بگیریم، لااقل سل هم اصلا نباید بگیریم!

این شیاده. پیام داده پیشنهاد رشوه که بهتان چیزی نگم از دزدیاش

اسکرین‌شات پیامش رو بذار یا دهنت رو ببند!