فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

من sl خوردم ولی روی بای هستم باید تثبیت بده

شما بی/خود میکنید پرچم ایران و مردمی که هرشب برای ایران زحمت میکشند را مسخره میکنید. مسخره خود شما شیاد هستید

روی یک معامله پنج هزار تا از دست دادید؟

روی چی زدید؟

بر چه اساسی؟

برو بگو همونا که زحمت میکشن پولتو بدن دیگه اینجا نیا رو اعصاب ما هم راه نرو

آها الان متوجه موضوع شدم :sweat_smile:

منم همینو ازش پرسیدم جواب نداد برا منم سواله

کسی مسخره نکرده عزیزم . برو خدا روزیتو جایی دیگه حواله کنه . دوستان دارن معامله می کنن و برای رفع خستگی گاها مزاحهای دوستانه رد و بدل میشه . اینو به بزرگتم گزارش بده

بگو پاشو ن رو هم از رو اون نت لعنتی بردارن . داره صبر مردم تموم میشه . حتما اینو بگو

من دو سال و خورده ایی ضرر ده بودم اینقدر ضرر نکردم فوقش ۲۰۰۰ هزار دلاررر

۵۰۰۰ دلار الکی نیست ک

من آدرس و شماره تماسمو براش فرستادم. ندیدی حلال کن دادا :joy: :man_facepalming:

بریم سراغ معامله کردنمون . تو این مدت هر وقت قیمت اومده زیر ۴۷۰۰ به سرعت برگشته

فدات بشم سید جان . اینا باد هوان . هیچ غلطی نمیتونه بکنه . این که کوچیکه من با بزرگان نشست و برخواست دارم .

این جا نه جای بحث سی یا سی بوده و نه هست . که اگر هم باشه نه توهینی بوده و نه چیزی که به قبای برادران برخورده باشه . صرفا نارضایتی از وضعیت موجود اینترنت بوده که همه ما رو بیچاره کرده و نون مون رو آجر . و این وضع حتما باید درست بشه

خدانکنه دادا. شوخی میکنم

متوجه هستم اینا متوجه نیستن.

برا من که یبار جاش درد گرفته بازم درد بگیره ملالی نیست :wink:

آره علی جان . نیومد به ناحیه مورد نظر بنده . با سویپ ATR 4 ساعته ظاهرا داره برمیگرده

اگه بیاد پایین بنده بایرم

در دومین سطح مقاومتی میانگین کوتاه مدت در مقابل پایین رفتن شاخص دلار مقاومت می‌کند ولی به‌نظر می‌رسد دارد وا می‌دهد. معاملهٔ من هدف سود اولش را زد و سودش تضمین شد. منتظر هدف سود دوم هستم.

روشتون جالبه دوست خوبم . میشه راجع به اون عددها توضیحی هر چند کوتاه بگی

عددها مربوط به استراتژی NDS هستند- یکی از استراتژی‌های استفاده شده. البته روش من بیشتر ترکیبی (eclectic)‌ه. مثلا تاثیر خبر و شاخص دلار بیشتر تحلیل بنیادی‌ه که هدف سود دوم رو می‌ده.

تا وقتی قیمت نفت بالا ۱۰۰ دلاره و اخبار مثبی از تن‌گه و جن‌گ نمیاد من خیلی کمتر بای میگیرم بیشتر میمونم تا نقدینگی سقف رو جمع کنه سل میگیرم این هفته اتفاقهایی داریم که میتونه نوسانات زیادی ایجاد کنه

یه نقدینگی اودر فلوی 5 خوب بعد از سویپ آی تی آر جمع کرد . برای من بهترین موقعیته همین جاهاست .

اگه کندل شکستم پایین تر بود در جا ورود میزدم . ولی کندل تاییدم رو بالا تر بست

فعال شد ؟؟ رو چه قیمتی