من منتظر شکست سقف ۴۷۵۰ هستم و رسیدن به لول ۴۷۶۰ و دیدن واکنش مناسب به این لولم ،بعد ورود میزنم
داداش کندل روزانه رو یه نگاه بنداز به ۶۸۰ برسه میره واسه کف
نگفتم امروز
شاید فردا
البته میگم که نظر شخصی هست
دوست عزیزم هر وقت استاپ خوردی اول برو کامل دلیل استاپ پیدا کن حتی اگه چند هفته زمان ببره این بهترین روشیه که تورو تریدر میکنه .اگه استاپ خوردی و دلیلشو بررسی نکردی فردا هم استاپ میخوری پس پرسشگر باش چرایی استاپ خودتو پیدا کن
طبیعیه داداشم…برا همه پیش میاد ولی همینکه متوجه فریز شدن ذهنت شدی و دگه معامله نکردی عالیه…نشون از تجربت میده
برای من ریل کار کردن خیلی زوده اونم با دلار الان بخوام بابامو ورشکست کنم خدارو خوش نمیاد ![]()
ممنون امیر جان که راهنمایی کردی
راستش
قبلا از قطع اینترنت داشتیم با پلاتفرم jforex کار میکردم خیلی باهاش اوکی بودم قابلیت های خوبی داره که تریدینگ ویو نداره
متاسفانه به دلیل شرایط فعلی مجبوری دارم با تریدینگ ویو و فراز کار میکنم این فریز شدنه زیاد شده تو دید فکریم
ذهنم گیج میشه که دلیل استاپ رو گم میکنه و دلیل مجدد ورود به معامله رو اولویت دورتر قرار میده
تا بیام ببینم دیگه اجازه معامله ندارم .
عالیه…همه این بازار تمرینه و صبر و استمراره
مرسی مرسی. قطعا همینطوره ![]()
واقعا متاتریدر یه چیز دیگهاس منم خیلی اذیت میشم
تنها نیستی داداشم…هممون یجورایی بهم ریختیم..من 40روز توی هیواگلد معامله میکردم روانم بهم ریخته بود…دوباره باهزار بدبختی خودمو وصل کردم به بروکرم
آقا نیما این اصلاح روند صعودیه و بعیده به تارگت برسه .
سلام و احترام اقای فرقانی، روند صعودیش از 4650 شروع شده تا 4750 هم رفته. اگر من صرفا بخوام از فیبوناچی استفاده کنم برای تعیین نقاط اصلاحی، حداقل 40 درصد این روند رو میتونه یک اصلاح بهم بده.
حالا دلایل دیگه به غیر از فیبوناچی هم دارم. اگر مثلا میومد از 4750 یک شدو بالاتر میزد، میگفتم خب فاز خریدار همچنان قویتر مونده. ولی دقت کنی، تا 4738 بیشتر بالا نیومد.
من علت اینکه اون نقطه رو انتخاب کردم دقیقا برای همین بود که خداروشکر فعلا خوب گرفته و 120 پیپ دارم
حالا باز اگر خطری بشه تهش ریسک فری میکنم میره. حواسم هست بهش.
مرسی بابت توصیه ای که کردی ![]()
عالیه داداش من از ۴۳۳۳ گرفتم
یارو هی داره توئیت میزنه تهدید میکنه مواظب اخبار و تنگه و قیمت نفت باشید