فقط معاملات و تحلیل xauusd

2 لایک کرده

2 لایک کرده

عرض ارادت دوستان .امیدوارم امروز پیپهاتون کوک باشه و حداقل ریواردهاتون یک به ده.

4 لایک کرده

دیشب یک ریوارد خوبم فری شد . ولی به قول آقا امیر مهم نیست مهم پایبند بودن به استراتژیه .

3 لایک کرده

دوستان درخواست تحلیل کرده بودند ، بنده قادر به پاسخگویی به تک تک عزیزان نبودم و اینجا زحمت دادم:

دید کلی بنده همون تحلیل هفته گذشته است که فقط یکی از تارگت ها بیش از 1000 پیپ بود.( عجله نکنید هفته ای حتی اگر بتوانید یک ترید عالی داشته باشید کفایت میکند با اینکه بازار معمولا روزانه یک فرصت حتما برساس پلن شما خواهد داد).

سطوح مشخص شده کاربرد چندین باره دارند ، بر اساس پلن معاملات خود ، با هر بار شکست در راستای شکست و با هر بار برگشت قیمت از این سطوح در راستای برگشت ترید کنید.( چنانچه عزیزان تمایل دارند شروط معتبر شکست یا یرگشت قیمت از یک سطح ماژور را از دید بنده را بدانند؟؟؟ بنده در یک متن کامل همین جا ارایه خواهم کرد)

پرسود و موفق باشید

6 لایک کرده

عرض ادب جناب ابری عزیز . خواهشا ما رو از تجربیات خوبتون بی نصیب نکنید . در این تاپیک یا تاپیکی جدا دوستان رو همراهی کنید . این رو هم خصوصی به شما و آقا احسان ehsan که آزرده خاطر شدن عرض کردم .

3 لایک کرده

سلام. قدری قبل‌تر در همین موضوع بحثی داشتید در مورد nds و ستاپ نقطهٔ ورود و خروج داشتن آن با دوستان . با احترام به نظر شما، خود دکتر جعفریان طراح nds روش دقیقی داده برای ورود و خروج. می‌تونید اینجا را ببینید

2 لایک کرده

البته باید در نظر داشت که در تایم فریم 4 ساعت طلا به سقف خودش رسیده و اگر سقف خودشو نتونه بشکنه با یه ریزش مواجه هستیم

2 لایک کرده

سلام صبح بخیر. ظاهرا الان بازار صعودی حداقل توی تایم پایین

3 لایک کرده

صبح عزیزان بخیر…

فعلا همین دوتا باکس زرد توجیه معامله دارن

5 لایک کرده

اگه تا باکس پایین بیاد احتمالا رنج میشه امروز

2 لایک کرده

فعلا باید منتظر بمونیم . امیدوارم امروز هم پر سود باشید .

4 لایک کرده

وقت نهار و استراحت سشن آسیا تموم شده و بازار داره گیج میزنه

5 لایک کرده

سلام و صبح بخیر خدمت یوز های ایرانی

5 لایک کرده

بنده هم همین نظر رو دارم . اگه بتونه حمایت پیش رو رو بشکنه تا اوردر فلوی 5 میشه روش حساب کرد . اونجا میشه به بای فکر کرد دقیقا

5 لایک کرده

اولین معامله امروز …امروز تمام سعیمو میکنم در فاز تثبیت و ادامه حرکت بگیرم

4 لایک کرده

به امید خدا یه سل گرفتم

5 لایک کرده

حاج امیر کارت درسته ولی برای من هنوز تاییدیه نداده

5 لایک کرده

برام استاپ شد :sweat_smile:

4 لایک کرده

استاپ شد…فقط امیدوارم اشتباه کرده باشم اینکه استاپ بزنه و در جهت تحلیل بره زور داره

6 لایک کرده