عههه خب بیاید یه تاپیک بزنیم
ما هر چی تحلیل کردیم رو شماها برعکسش بزنید سود میکنید ![]()
عههه خب بیاید یه تاپیک بزنیم
ما هر چی تحلیل کردیم رو شماها برعکسش بزنید سود میکنید ![]()
ولی ورودی میگیرم خدایی
![]()
این دنیا اصلا دیگه ارزش نداره به خدا ![]()
ببخشید الان دوباره برا بای گرفتن کجا مناسبه و تو همچین شرایطی شما صبر میکنی تا چه سناریویی اتفاق بیوفته که معامله بگیرید؟؟
یه قانونی پراپا دارن به عنوان معاملات یکسان ،پراپ کارا
.حواستون به این مورد باشه
اگر روند میخوای 4680 تا 4705
اگر اسکالپ من اعداد 4705 و 4700 و 4680 رو اعداد خاصی می دونم
البته اینا تحلیل شخصی هستن
من منتظر شکست سقف ۴۷۵۰ هستم و رسیدن به لول ۴۷۶۰ و دیدن واکنش مناسب به این لولم ،بعد ورود میزنم
داداش کندل روزانه رو یه نگاه بنداز به ۶۸۰ برسه میره واسه کف
نگفتم امروز
شاید فردا
البته میگم که نظر شخصی هست
حالا ترید من استاپ شد
ولی به دلیل فریز شدن ذهنم به خاطره استاپ نتونستم تریگر با اون زونی که از قبل مشخص کرده بودم رو بگیرم
دوست عزیزم هر وقت استاپ خوردی اول برو کامل دلیل استاپ پیدا کن حتی اگه چند هفته زمان ببره این بهترین روشیه که تورو تریدر میکنه .اگه استاپ خوردی و دلیلشو بررسی نکردی فردا هم استاپ میخوری پس پرسشگر باش چرایی استاپ خودتو پیدا کن
طبیعیه داداشم…برا همه پیش میاد ولی همینکه متوجه فریز شدن ذهنت شدی و دگه معامله نکردی عالیه…نشون از تجربت میده
من بیشتر تمرین میکنم تا ترید، دمو کار میکنم، رابین سود این فول فاندشو کار میکنم، پراپکو مسابقه اشو هم خواستم ثبت نام کنم ولی خواب موندم و ….
کلا دمو هستم و نوب خالصم ![]()
برای من ریل کار کردن خیلی زوده اونم با دلار الان بخوام بابامو ورشکست کنم خدارو خوش نمیاد ![]()
ممنون امیر جان که راهنمایی کردی
راستش
قبلا از قطع اینترنت داشتیم با پلاتفرم jforex کار میکردم خیلی باهاش اوکی بودم قابلیت های خوبی داره که تریدینگ ویو نداره
متاسفانه به دلیل شرایط فعلی مجبوری دارم با تریدینگ ویو و فراز کار میکنم این فریز شدنه زیاد شده تو دید فکریم
ذهنم گیج میشه که دلیل استاپ رو گم میکنه و دلیل مجدد ورود به معامله رو اولویت دورتر قرار میده
تا بیام ببینم دیگه اجازه معامله ندارم .
عالیه…همه این بازار تمرینه و صبر و استمراره
مرسی مرسی. قطعا همینطوره ![]()
واقعا متاتریدر یه چیز دیگهاس منم خیلی اذیت میشم