فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دلیل تاخیر در گزاشتن این پوزیشن ایران بروکر هستا…این پست منتظر تایید بود

عجیب دنیایی هست ترید. با یه اسپایک صعودی و اینگالف دوجی من قطعا اینجا لانگ میکردم ولی شما سل گرفتی. کنجکاو منتظر نتیجه میمونم.

من صبح لانگشو گرفتم ولی انقدر سریع بودو ایران بروکر پست رو منتظر گزاشت پاکش کردم…این معامله دیگه رو با حجم متوسط ورود کردم و خداروشکر تونستم به اشتراک بزارم …

قشنگیه به اشتراک گذاشتن معاملات همینه…از همین نگاههای متفاوت همدیگه خیلی چیزا میشه یاد گرفت

البته یه بیس نزولی هم هست به نفع سل حق با شما هم هست. ولی چون ریزش دیشب بیشتر خبری بود نه تکنیکالی من حس میکنم بتونه صعود کنه ولی سل شما هم جای خوبی هست قطعا.

نظر شخصی : روند بالا نزولی هست ( فشار فروش مخصوصا فاندامتنالی زیاد هست)، قیمت به یک سطح با ارزش بالا رسیده(اگر انتهای اصلاح باشد ستاپ با وین ریت بالا میشه شکار کرد) .چنانچه خط روند مینوری قبل را بشکند(ستاپ MTR البروکس یا ستاپ ماینر میتونه اتفاق بیافته) یا CHOCH( چون به سطح ماژور رسیده اولین سوینگ مینور قبل را CHOCH میگیریم) را بشکند با احتمال بالا tp ها را میتواند ببیند.( شرایط شکست : کندل با ATR بالا بزند و کندل تثبیت بیش از 50 درصد کندل شکست را برنگردد)

ممنون …ولی خودم ی ایراد از معامله سل دارم و اون ورود زود بود …بعدمعامله لانگ که اسپایک زد شاید یکم هیجانی شدم و تو معامله دومم زود وارد شدم درسته تایید داده بود که ورود کردم ولی اگه صبرمیکردم واکنش اول به محدوده مخالف جهت پوزیشنم رو ببینم بعد ورود میکردم خیلی بهتر و معقول تر بود(ی امتیاز منفی بخودم برا ورود زود این معامله سل)

حرکت بعدی موج نزولی به سمت ۴۵۰۰ خواهد بود ، هنوز اصلاح صعودیش تموم نشده

ادامه کار را به این شکل میبینم ، در طول روز اگر امواج تغییری کردن تحلیل آپدیت میکنم

چجوری متارو دانلود کنم

متاسفانه تحلیل من فیل شد ولی خب من بعد از 200 پیپ بالایی که زدش ریسک فری کرده بودم به هر حال :smiling_face_with_tear:
شرمنده خلاصه

دیروز این پوزیشن از 4771 گرفته بودم که صبح هم فعالش کرد ولی بعدش که وضعیت کمی تغییر کرد بستمش پوزیشن سل از 4782 قرار دادم ، احتمال میدم ریزش کنه دقیق تا 4722

جای درست ورود در این معامله سل دقیقا close کندل یک دقیقه 10:40 هست…دراین حالت اگه معامله استاپ هم بشه استاپ کوچیکتر میشه

بای از 4723 هم میگیری ؟

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بتونم وصل به متا

درود خدمت همه
این پوزیشن را از 4766.77 باز کردم. علتش هم تلاقی با خط روند و ضعف در کندل های قبلیش هست. از طرفی نسبت به موج ریزشی قبلی هم قوی برنگشته به هر حال

ن داداش این معامله اخر امروزم هست صبح ی پوزیشن buy از 4754گرفتم که با RR1:3 خارجم کرد ولی نقطه ورود 4723 ک گفتی داخل گپ هست با تایید ستاپ و ورود میشه گرفتش

تجربه شخصی: خلاف اسپایک وارد معامله نشیم

دقیقا، ریسکی عمل کردم و حرکت خوبی نبود در کل. مرسی بابت نظرتون :heart:

من تو هیواگلد معامله میکنم…به شمام پیشنهادمیکنم بهترین انتخاب با این نت داغون هست فقط دوتا مطلب یکی اینکه پول زیاد وارد نکنین و دوم حواستون به شدت به نقطه استاپ و تی پی باشه خیلی وقتها دیر فعال میشن