فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوست عزیز من به قول بزرگا چون میگذرد غمی نیست ، طمع دشمن یک تریدر هست ، به نظر من تمام روانشناسی ترید سایز معامله هست تا زمانیکه به تبحر و مهارت کافی نه در تحلیل بلکه در مدیریت ترید ( ورود ، خروج و صبر و شکیبایی در شکار ستاپ معاملاتی ) نرسیدیم با حداقل سایز ترید کنیم. درسته سود کم خواهد بود و راز مانایی در بازار مالی همین هست آهسته و پیوسته . به نظرم میشه با سرکایه کم در پلت فرم های داخلی شروع کرد . روزهای خوبی برای همه آرزو میکنم.

اوکی ممنونم عالی

به به موج نزولی دوم هم اومد ! تا 44 دقیقه دیگه تثبیت میده اگر الان این پایین تا 4723 بزنه موج نزولی دوم هم تثبیت میده پس در هر بالایی که از 4723 بزنه میشه با اطمینان بیشتری سل تا کف پیوت هفتگی در قیمت 4523 گرفت

عزیزان اینجا ریسک فری کنید امکان داره بخاد sell side liquty تشکیل بشه بعنوان مانع رسیدن به تارگت

یک ستاپ فروش با تایید سه استراتژی کلاسیک کارهات ، پرایس اکشن و اسمارت مانی

استاپ جدیدو بزارید که سودها سیو بشن

الان میتونیم معامله رو فری ریسک کنیم ،

این معامله من با حداقل واحد 1 ، در فراز گلد هست

بطور کلی حرفت درسته ولی وقتی کندل اسپایک در جای اشتباه تشکیل میشه مثل امروز دقیقا سیگنالی از برگشت روند هست…

کندل اسپایک صعودی اگر در دیسکانت یا شکست سقف تشکیل بشه حق باشماست و زور خریدارها زیاده ولی وقتی در پریمیوم کندل اسپایک صعودی تشکیل میشه یعنی هیجان و دستکاری قیمت تا تمام تریدرهارو buyer کنه بعد بیاد استاپ همرو بزنه

من منظورم حرکت اسپایک در تایم بالا هست ، وقتی در تایم بالا اسپایک بود من منتظر میمونم بازار اصلاح بکنه بعد در جهت اسپایک وارد ترید میشم ، البته این تحلیل کلی هست ستاپ ورود و تاییدیه ها باید کامل بشوند

بله در جای مناسب اسپایک بهترینه. اما در جای مناسبش همون جور که امیر گفت کندل سازمانی برای گیر انداختن خریدارا باید نباشه.

استاپ جدید من خورد البته دستی خارج شدم

امروزو با دومعامله ودر مجموع RR1:4 بستم…البته اینهامهم نیس .مهم رعایت و اجرای 100%پلن معاملاتی هست…دلایل این معامله:

1-کندل روزانه سیگنال نزولی میداد 2-درLTRتایم یکساعته و پنج دقیقه در منطقه پریمیوم بودیم(بهترین نقطه برای فروش)3-بعداز برخورد FVGپنهان تایید ورود داد4-کندل اسپایک هیجانی در جای نامناسب که سیگنالی قوی از دستکاری قیمت و نشان از فازبرگشت میداد5-تاییدیه ورود 6-توجیه معامله قابل قبول بود

ولی ی امتیازمنفی برای این معامله چون بعد از تاییدیه ورود زود ورود کردم بایدصبرمیکردم واکنش به موانع مخالف پوزیشنو میدیدم بعد ورود میکردم…اینجوری هم در قیمت بهتر ورود میزدم.هم استاپم کوچیکترمیشد.یکساعت ونیم زودتر هم واردمعامله نمیشدم که زودتر خستم کنه و ظرفیت ذهنیمو پایین بیاره

امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم به عزیزان کمکی کرده باشم

بریم ببینیم نتیجه اخرمعامله چی میشه…………………………………

موقعیتهای ورودم را تغییر دادم ولی تحلیل همان قبلی هست

XAUUSD SELL LIMIT​:hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

اشتراک پولی میتونید تهیه کنید

یا اینکه از بروکرایی که اومدن روی نت ملی استفاده کنید ولی با متاتریدر وب باید ترید کنید

من خودم دارم از کانفینگ اختصاصی بروکر FX24 استفاده میکنم ولی فقط به مشتریان فعالشون میدن :unamused_face:

فول تیپی شد

معامله به tp1 خورد ، با 5 میلیون تومان ورودی نزدیک 4 میلیون تومان سود. بیش از 50 درصد سود- tp2 هم خورد به علت محدودیت نتونستم عکسش را بگذارم

با سرمایه 10 میلیون تومان سود نزدیک 9 میلیون تومان شد. دوستان تحلیل مهم هست ، ولی اجرا کردن همون تحلیل یعنی مدیریت زمان ورود و خروج راز سوددهی ( با حداقل سفارش گذاری برای اینکه در روانشناسی دچار ترس یا طمع نشوم.

بدون توضیح

استاپ یه سل دیگه هم داره ولی خب..