دمت گرم عالی بود
اسنایپری عالی
![]()
معامله ای که زود تارگت نخوره معامله نیست خخ
اره جدا همینه که میگی، تا 4725 گرفتیش ؟
واقعا عجب زجری شده !! قیمت باید از چندجا بگیری بعدش ببری توی این آپهای معاملاتی ایرانی وارد کنی !!! حالا جالبه چارت رابین سود از قیمت عقب مونده !!! ![]()
بعضی از بچه های کانال قدیم ستاپ معاملاتیشونو میفرستادن که براشون بهینه کنم.حالا اکثرا مشکلشون چی بود؟
میگفتن ستاپمونو 100% رعایت میکنیم ولی ضررده شده یا از توی سود سریع میره سمت استاپمون و دگه ستاپمون جواب نمیده…حالا اشتباهشون کجا بود؟؟؟…درسته ستاپشون تمام تاییدیه هارو میداد و رعایت میکردن ولی ستاپشونو در جای اشتباهی قرار میدادن …توی شکل جای درست و اشتباهو برای گذاشتن ستاپ مشخص کردم…خیلی ساده و در عین حال مهمه چون تا وقتی ستاپ رو در جای درست نزاری حتی نمیتونی وین ریت درست ستاپو بفهمی…ستاپ وین ریتش خوب بود ولی در جای اشتباه میزاشتن وین ریت پایین نشون میداد یا برعکس ستاپ وین ریت پایینو شانسی شانسی چندجای خوب قرار داده بودن وین ریت بالا نشون میداد(که البته همه اینا مستلزم بکتست و لایو تست زیاد هستش که دقیق متوجه بشین) رو این موضوع خیلی دقت کنید
تارگت من ۲۰۰ پیپ بود که خورد ولی تا ۷۰۰ پیپ ریخت
نگرانش هم نیستم برای من مهمه خوردن تارگت هست نه بیشتر، تو بازار طمع کنی باخت میدی، مارکت به اونی حال میده که دنبال گرفتن سود منطقی باشه
همین که پای چارت بودی و دائم تحلیل میکردی بردی داداش…دمتگرمه
ممنونم داداش ، اره کلا دیگه با این وضع اینترنت تریدی هم نمیکنیم فقط داریم وقت میگذرونیم ، کارت درسته ![]()
روی محدوده 4703 تا 4711 واکنش دوم به محدوده حمایتی قوی داده و بازم ریسک فری با سود کمی زد ، چارت رابین سود تاخیر داره معلوم نیست قیمت کجاس خخخخ ! حالا میریم برای مرحله بعدی گرفتن سل اصلی ، احتمال میدم که شاید تا 4780 یک بالایی بزنه که بتونیم سل اصلی تغییر روندی ازش بگیریم چون این موج طبق تحلیل قبلی احتمال زیاد قیمت میبره به کف هفتگی ، اگر این حمایت نتونه قیمت برای ایجاد موقعیت سل بالا بفرسته حمایت 46 46 هم هست .
ترید و تحلیل رو داشتین؟
بابا چرا هیچ جا چارت نسبت طلا به نقره نداره اخه مگه میشه؟! این مهمترین داده در بررسی و تحلیل نداشته باشن
بابا چرا هیچ جا چارت نسبت طلا به نقره نداره اخه مگه میشه؟! این مهمترین داده در بررسی و تحلیل نداشته باشن