دیگه این تاپیک کم کم داره به تاپیک جک و خنده تبدیل میشه😂
چرا به خودت گرفتی برادر ؟ منظورم روش بود نه شخص حضرتعالی . شما عادت کردید که هر نقدی را با توهین و یا تمسخر جواب بدهید . خوب به این متن پاسخ منطقی بدهید تا همه دوستان و بنده قانع بشم که واقعیت چیز دیگریست و ما از آن خبر نداریم .
شبیه میتینگ رپ شده . دیس میکنن همو میره نفر بعدی ![]()
چه پاسخی بدم؟!
چی میگی اصلا؟ ![]()
الان پیامی که دادی مفهومش چی بود؟!
اسکلپ بده؟
من رو حساب کوچیک ترید میکنم؟!
گوسفند بده؟!
الان چیه حرفت؟!
باید در چه خصوص توضیح بدم؟!
من خودم گفتم یکی از تفریحاتم رشد دادن حساب کوچیکه! تریدهای ۵۰۰ ششصد پیپ هم که اینجا زیاد گذاشتم! تازه نقطهورودش رو هم از قبل دادم!
هرگز هم ادعا نکردم حساب ۱۰هزار دلاری رو توی دوروز سیصد درصد رشد دادم؛ که البته زیاد هم سخت نیست!
ولی این برآیند سهماههی من روی حساب اصلیمه؛ ۲۰k رو کردم ۵۰k
بالانس اصلی رو ماهی پنجاهدرصد رشدش دادم به صورت میانگین! خب مشخصه روش و نحوهی ترید روی حسابهای مختلف، متفاوته!
من چیکار کنم ریپلای چرتوپرت نزنید روی پیامهای من؟!
کدومتون رو ریپلای کردم و نقد کردم بیدلیل که همهتون دنبال نقد کردن بنده هستید؟!
برید خودتونو نقد کنید و به یکی از صدتا قولی که به خودتون دادید عمل کنید بابا جان!
عزیزان صبح اول هفتتون بخیر…
جون عزیزتون تموم کنید این بحثارو . یک هفتست بحث و جدل شده تو این تاپیک
بزارین بهتون اینجوری بگم بهترین/برترین/موفقترین/پولدارترین تریدر دنیا منم.اصلا ننه ی ایلان ماسک خونه ی ما رخت میشوره.خودشم باموتور خریدای خونمونو میکنه(بهترازاین بلد نبودم ادعاکنم
)
خاهشا از این مضمون بکشین بیرون…اصن ازاین ببعد هرکی هرچی گف بمن گفته بهرکی خاستین چیزی بگین بیاین پیام خصوصی بمن بگین…اومدیم ی لقمه نون در بیاریم هرروز نونمونو میزنیم تو خونمون ![]()
هدف این تاپیک کمک بهمدیگست برای ارتقا هممون
ممنون
امین من تواین عکسی ک فرستادی متوجه این شدم بعضی از معاملاتتو با 20پیپ اومدی بیرون
که ب احتمال زیاد ریسک فری شدن
وقتی چی میبینی خروج اضطراری انجام میدی؟؟
مثلا من برای اسکلپ با choch1mمخالف پوزیشنم میام بیرون
نه برادر، ریسک فری نخورده، تارگتش برام همونقدر بوده، از دهپیپ تا ۶۰ پیپ اسکلپ/فستاسکلپ حساب میشه دیگه!
رو حساب ۳۰دلاری، ۲۰ پیپ با لات یکصدم میشه تقریبا ۷درصد رشد حساب ![]()
عکس تک به تک معاملات طلا این هفته رو برام بفرست. با توضیح هر عکس جدا و علت ورود به معامله
و اینکه معامله چندمت بوده در اون روز و چه سشنی معامله کردی
خیلی عالی داداش…دمتگرم که ب اشتراک گزاشتی و دم محمد وبچه های دیگه گرم ک وقت میزارن
حیف من دارم بکتست میگیرم وگرنه حتما منم میومدم تواین انالیز معاملات
فقط چیزی که یک نظردیدم اگه به تایم یکساعته هم ی نگاه بندازی بنظرم خیلی بهترمیشه…دمتگرم
سلام امیر آقا. چشم. H1 برای تشخیص روند در نظر دارم. ممنون
![]()
وقت بخیر جنا ب خوشخو . سبک شما ربطی هم به نقدینگی دارد ؟ میتونی توضیحاتی در خصوص نقدینگی و انواع و نحوه شناختش بیان بفرمایید
سلام دوست عزیز.
خیر. اطلاعاتم در این زمینه ناقصه و نمیخوام اطلاعات اشتباهی بدم و گمراهتون کنم ![]()
ممنونم سید بزرگوار . دیدم با تمام وجودت میخوای کمک حال مبتدیانی مثل بنده باشی بدون چشم داشت . خواستم از حضورتون مشورتی بگیرم . منبع خاصی در این مورد مد نظرتون هم نسیت
اختیار داری. دارم از حضور شما عزیزان استفاده میکنم و یاد میگیرم.
بهترین منابع برای من یوتیوب و چت چی پی تی بوده و هست.
امیدوارم اخر هفته فارکسی خوبی داشته باشید عزیزان
![]()
همگی خسته نباشید و امیدوارم هفته اینده بازم بترکونید ![]()
و از انجایی که بازار هدفمند به سمت پول حرکت میکنه، گام اصلی وارد اصلاح میشه تا لیکوئید جمع کنه.نتیجه اصلاحی قیمتی change in state of delivery است!
موج صعودی بعد از CISD هم نقدینگی کافی برای بالا رفتن نداره. وجود کندلهای اسپایک فروش ، ورود فروشندهای قوی را نشان میده. بنابراین احتمال اینکه گام قیمتی صعودی در آینده شکسته بشه و روند نزولی بشه زیادتره تا اینکه بخواد قله را فتح کنه.
در صورت تغییر روند قیمت ابتدا به سمت4638 و بعد orderflow خواهد رفت محدوده۴۵۸۶ .
نقاش خوبی هستی ![]()