فقط معاملات و تحلیل xauusd

وقتی دو تا بزرگتر صحبت میکنن، بهتر نیست شما ساکت باشی!

فیلم شهرام شب پره که نفرستادم عملکرد یک ماهه کاریمه

(مشخصه چه تاریخی چه جفت ارزی چقدر خریدم چقدر تو سودم و…)

یه سوال اگه یه بابایی ۱۰ سال سابقه کار داشته باشه و بعد فیلم از عملکرد سال اولش بذاره شما نتیجه میگیری که یه سال سابقه داره …!!!

خیلی عالی و خوبه که اینجا همه دوستان جز اون ۱ درصد معروند . ! ظاهرا فقط بنده جز اون ۹۹ درصد شکست خورده بازارم :grinning_face_with_smiling_eyes:

جناب ابری و دوستان بزرگوار از شما ممنونم و دستخوش بهتون میگم که تلاش میکنید جو تاپیک رو به روال عادی خودش برگردونید (تحلیل انس جهانی)

جای قدر دانی دارد دوستان بزرگوار

به‌نظرم چارت دوشنبه با گپ نزولی باز می‌شه!

خب دوستان عزیز چرا از متاتریدر استفاده نمیکنید

کان /فیگ هم بگیرید بخدا ارزش داره گیگی ۲۵۰ چی میشه مگه

با این مقدار متاتریدر استفاده کنی خدایی ۱ ماه جواب میده

اگه هم نمی‌خوای بخری از کاپیتال اکستند استفاده کنی نت ملی جواب میده

اگه شما با یکسال سابقه در ترید بزرگتری که من دیگه حرفی ندارم واقعا.اما خیلی هم درکش سخت نبود گفت فیلم قبول نیست و شما فیلم فرستادی و جالب اینکه با اون فیلمی که فرستادی طرف گفته قبول نیست حق به جانب رفتار میکنی😂باریکلا

:writing_hand:t3:پس یادداشت می‌کنیم:

“بنده کارخانه دارم”

“در دو روز مسابقه نزدیک ۵۰ درصد سود زدم”

“در حوزه ساخت ماشین آلات معدنی و تولید شمش طلا فعالیت می‌کنم”

“به افراد پاداش و سرمایه می‌دهم”

“درگیر یک پروژه توسعه هستم”

“تمایل به همکاری در زمینه‌ی تولید و همچنین بازرگانی دارم”

=

تلاش برای برگرداندن جو تاپیک به روال عادی!!!

:joy::joy::joy:

چقدر جماعت جذاب و بامزه‌ای هستید شما به خدا :joy::man_facepalming:t2:

جناب امین خان یه ذره شعله گاز رو بکش پایین برادر خودتو به آتیش میکشی . حالت حوبه برادر من استاد معزز ؟

کاملا مشخصه کی شعله‌وره! بذار پنج روز از حضورت تو این کامیونیتی بگذره لااقل برادر :sweat_smile:

برین بخوابین میخوایم کرکره رو بکشیم پایین :sleeping_face:

این را دوستانه عرض کردم خدمتت استاد معزز . چون داره کارت به جاهای باریک میکشه مواظب خودت باش برادر

خب از خودت بگو برادر خودت چند روز قدمت داری؟

چقدر لوس و بی‌مزه و سطحی هستی برادر! :expressionless_face:

چه کنیم اوستا همه مثل تو خوشگل و بامزه و تو دلبرو و عمیق نیستد . چه کند بینوا :relieved_face:

دوستانه میگم بزرگوار مواظب خودت باش ظاهرا اینجا بهت نساخته

میتونید برید جدا گونه باهم چت کنید

ماشالا به همتون

لذت بردم

چقدر تحلیلگر خفن داریم تو این کامیونیتی

من نهایت بتونم

تو روز تصمیم بگیرم رو ناحیه بای کنم یا سل

اصلا بلد نیستم تحلیل کنم

اینده چه اتفاقی میفته

اینجا دوستان خیلی خفن کار میکنن

نظرتون رو راجب اینده طلا بگید طلای داخلی البته

این بخش برای اشتراک‌گذاری تحلیل‌های بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معامله‌گران است.
لطفاً تحلیل‌ها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایم‌فریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.

در ضمن تمام تحلیل‌ها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود افراد است.

سلام خدمت دوستان صبح همگی بخیر

من در خدمتم برای رفع اشکال

کسانی که تمایل دارن عکس معامله و علت ورودشون رو بفرستن تا بررسی بشه

با تشکر

سلام میشه بیزحمت مارو هم دعوت کنی.

این تله ای هست که تازه کارها در آن گرفتار میشوند . خود شما هم بهتر از همه میدانید که این مقایسه غلط است . اگر شما میتوانید ۳۰ دلار را به ۱۳۰ دلار تبدیل کنید پس میتوانید ۳۰۰ دلار را به ۱۳۰۰ ، ۳۰۰۰ را به ۱۳۰۰۰ و ۳۰.۰۰۰ را به ۱۳۰.۰۰۰ دلار در یک روز برسانید بدون اینکه مشکلی در مدیریت سرمایه داشته باشید . پس چرا اینکار را نمیکنید ؟

روش شما اسکلپ در اصلاح کوتاه مدت و بستن معاملات قبل از رسیدن به تی پی است که برای اکانت های کوچک که ممکن است در جا از بین برود متصور است ولی برای اکانتهای بزرگ خیر . البته بعضی از رباتها با الگوریتم مشابه این کار را میکنند چون احساسات در آنها نقش ندارد .

این روش در دنیای معامله گری به چریدن گوسفند مشهور هست . بعضی ها معتقند که در فارکس باید مثل تمساح حتی چندین روز آرام و گرسنه در کنار شکار بمانید و در یک لحظه شکار کنید و بعضی ها هم معتقند که در طبیعت میتوان مثل پرندگان و یا گوسفندان هر لحظه مشغول خوردن بود ولی با غذای کم .

گوسفند افرادی هستند که بیشتر از مغزشان، دهان‌شان کار می‌کند!

توضیح واضحات نمی‌دم دیگه!

توصیه می‌کنم کتاب “لطفا گوسفند نباشید“ رو مطالعه کنید.