اره جدا اگر قرار بر ورود به معامله بوده این موقعیت یکی از خوبها بود ، 4768 و 4754 و بهترینش 4737 هم حمایتهای عالی دارند ، منم دوست داشتم که این موقعیت بگیرم ولی اون موج نزولی 4 ساعته که تثبیت داده آدمو میترسونه برای همین اگر بخوام بای اصلاحی در روند نزولی بگیرم عدد 4737 و 4718 مناسبتره ، برای سل هم با این کندل جدید یکساعته عدد 4810 و 4825 مناسب هستن
1 . کانفینگ پولی
2. کانفینگ های خود بروکر ها
اون روزی که حس کنی تو از بازار قوی تری و یادش گرفتی به شکست نزدیکتری! امروز هیچ چیز سود دهی تا حالا بازار نداشته. یه رنج مسخرس بنا به ترس بازار از جنگ که فعلا ریسک معامله نداره.
میدونی داداش من اینجا به رسم کانال قدیم تلگرامم صبح تاظهر معاملاتم و دلایلشونو به اشتراک میزارم و عصرها بررسی اون معامله+تحلیل عزیزان+نکات اموزشی …یکم این بهم ریختگی طبیعی هست که عزیزان فعال تو این تاپیک متوجه روند و ترتیب کار بشن…
اگه نت ها درست شد حتما دوباره کانال راه میندازم (تو روبیکا فعلا گروه تشکیل نمیدم تا نت ها درست بشه و بروکرهای بچه ها در دسرشون بیاد)و همینطور که اشاره کردی اصل معاملات رو میبریم اونجا…ممنون از نظر خوبت
بفرمایید
میشه لینکشو بهم بدی
اره حرکاتش بجز ریزش صبحی که دقیق خورد به سقف و ریخت ، خیلی ضعیف شده نه پولبک خوبی زد ونهه این بالایی که اومد تا اردرهای سل رسید ! دلش نمیخواد اردر بگیره ![]()
بالای خوبی نزد ،منم منتظرش بودم البته کمی از اردر شما بالاتر گرفته بودم ولی همین جایی که اردر قرار داده بودی واقعا اسنایپری هست ![]()
از همونجا حسابی ریخت
کلا دیروز و امروز نوسانات جالبی نداشته و معامله نتونستم بکنم
اره آفرین دقیقا همینه که میگی ، دلیلش نفهمیدم چیه ، بعضی وقتها اینجوری ضد حال میزنه ![]()
حمایتهای قوی و تاثیر گذار 4735 و 4727 و 4716 شاید بتونند یک بالای خوبی ایجاد کنند برای گرفتن سل در جهت روند نزولی که کم کم داره تثبیت میده ، اینجاها بتونیم وارد روند سل بشیم میتونیم تا کف رنج هفتگی 4511 پوزیشن سل را چند روزی نگه داریم ، البته هنوز فقط یکی از دلایل گرفتن سل و تغییر روند از صعودی به رنج هفتگی محقق شده و داره تاثیراتش نشون میده ، اگر دومی هم تا اخر امروز تثبیت بده دیگه با اطمینان بیشتری میتونیم بگیم که روند نزولی شده ، البته سقفی که برای برگشت روند صعودی در نظر داشتم کمی بالاتر از 4891 بود حدودای 4900 ولی بهرحال بهش نرسیده حالا باید صبر کنیم ببینم المان تعین روند دوم هم تغییر فاز تایید میکنه یا نه ! اینهایی که میگم احتمالاته شاید هم اشتباه باشه