فقط معاملات و تحلیل xauusd

تحلیل میشه یک متن با دلایل ورود و دلایل نقض تحلیل ، نه اینکه یک درمیان میان عدد میدن یا عکس میگذارند یا …

تاپیک ژورنال معاملاتی شما نیست دوست عزیز من ……………

این تاپیک آموزشی هست نه نمایشی……………..

خیلی مودبانه بود که افرادی که با هدف اصلی و آغازین این تاپیک مخالف هستند و با صراحت بیان میکنند برای خود تاپیکی با عنوان نمایش و مسابقه ترید بگذارند……………….

این معامله با RR1:3/5 بسته شد ولی اینامهم نیس مهم رعایت و اجرای بدون نقص پلن معاملاتی هست

باتوجه به عکس اول ازصبح منتظر برخورد چارت به این محدوده ها بودم

دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال رنج میداد یعنی حرکات رفت و برگشتی زیاد داریم مخصوصا بعد از القای نقدینگی یا برخورد به PDمهم 2-در دیسکانت LTR1h و 5دقیقه بودیم3-توجیه معامله و مومنتوم برای حرکت قابل قبول بود

امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم به عزیزان کمک کرده باشم

با کمال احترام من با نظر شما مخالف هستم :white_heart:

برای ادامه شما روند رو چطوری می بینی؟

تایدیه داده شد

ریسک فری در قیمت 4736

سید جان کارت درسته

در ادامه مبحثی که آقای ابری عزیز باز کردن لازم دونستم نظرمو بگم

مبحث اول بحث نام تاپیک هست که نوشته شده معاملات و تحلیل!! ننوشته فقط آموزش ! وقتی نوشته معاملات نمیدونم چرا گارد میگیرین وقتی کسی معامله خودشو شیر میکنه باهاتون. اگه میخواین فقط بحث آموزش باشه لطفا نام تاپیک رو عوض کنین تا بقیه کاربرا مثل من دچار اشتباه نشن.

مبحث دوم بحث آموزش. بنظرم توقع اشتباهیه که دوستان دارند. نمیشه اینجا فقط بحث آموزشی داشت. راجب چه سبکی؟ چه دیدگاه تایمی؟ سبک کم نداریم و سبک همه با هم فرق میکنه. من از سبک خودم بگم و اموزش بدم شاید بدرد 90 درصد افراد این تاپیک نخوره! و باعث گمراهی و گیجیشون بشه.

کاربر وقتی عکس از معاملات روزانش میزاره کل تجربه ای که تو مدت معامله گریش داشته رو داره با شما شیر میکنه و باید قدردان اینکار بود نه اینکه بگیم اینجا مگه ژورنال شخصیشه!

من خودم به شخصه اگه کسی ژورنال یک سالمو بخواد با قیمت خیلی بالا بهش میفروشم برای اینکه کل اطلاعاتی که جمع آوری کردم تو این چند سال و باهاش معامله کردم داخل اون ژورناله

از این رو با نظرات دوستان مخالف بودم.

تشکر که توجه کردید :white_heart:

چرا رو بای هستی؟به نظرت برگشت برای سل نیست؟دوست دارم دلیلتو بدونم

سلام .

قله 4764.65 رو طلا میخواد بزنه

این پست بنده هست هدف از اشتراک گذاری دقیقا آشنایی با دیدگاه های متفاوت از یک چارته

چطور؟حداقل چارت یا دلیل هاتونو به اشتراک بزارید

من اسکلپ کار میکنم

تاییدیه پایان و شروع سیکل جدید در تایم پایین 5 دقیق رو میگیرم

برام فرق نمیکنه قیمت کدوم طرف میخواد بره

ولی بطور کلی احتمال اصلاح تا 4655 هم وجود داره ولی فعلا که در تایم پایین سیکل صعودی شروع شده

مگر اینکه خبری بیاد

وقتی رفتم به قیمتی که تو این پیامم داده‌بودم نرسیده‌بود هنوز؛ گفتم نتیجه‌ی اینم ارسال کنم و برم! :joy::joy:

اسم تاپیک، تاپیک معاملاته! بعد من پیش ازینکه وارد پوزیشن بشم معاملاتم رو به‌اشتراک می‌ذاشتم، بعدشم قاعدتا نتایجش رو باید به اشتراک بذارم دیگه!

نفهمیدم کجای این کار با اسم و محتوای تاپیک هم‌خوانی نداشت. :joy:

هی می‌گید علت ورود و تحلیلت رو بذار! چه تحلیلی بذارم آخه؟! اینجا rsi فلان بود، یا مثلا کف سشن لندن هانت شد، یا مثلا به پیوت هفتگی رسیده یا مثلا از کانال زد بیرون و پولبک زد و مثلث و ذوزنقه تشکیل شده و … ؟!! :joy::joy::joy:

اینا که همه‌جا هست و اگه افراد با این سبک‌هایی که جنرال شده و مجانی همه‌جا ریخته می‌شد سودده بشن که اوضاع آمار این نبود!

من دارم قیمت ورود رو با عدد اعشارش می‌دم و نقطه‌ای فعال می‌شه هربار؛ با کی کار دارید اصلا؟! :joy:

خودتونو سرکار نذارید رفقا…

بگذریم… گفتم بدون تصویر نتیجه نمونه این پیامم!

خداقوت.

دوست عزیز روش شخصیه

همینا رو ادامه بده

می‌دونم که خیلیا دارن استفاده میکنن

کارت درسته

آقای خوشخو عزیز ، متن پایین رو نگاه کن ، رو کپشن همین تاپیک هم (به تحلیل اشاره شده ) اصلا این دسته بندی تحلیل و سیگنال هست .

با احترام به تمام اعضا و شخص محترم شما، میشه تاپیکی زد با عنوان نمایش یا مسابقه ترید.

اون کسی که تاپیک رو زده با دیدگاه اموزش بوده بخاطر همین مخاطب زیاد پیدا کرده ، و خیلی از دوستان با این هدف میان این کامنت ها رو بخونند و گرنه دوره سیگنال دهی هم تموم شده ( به نظرم کسی سودده باشه وقتش را با سیگنال گذاشتن تلف نمیکنه)

لذا اعضا جدید با دیگاه های متفاوت تر میتونند تاپیک جدید بزنند نه اینکه از پر مخاطب بودن این تاپیک برای نمایش معاملات استفاده کننند.

اگه دیدگاه کاربرا واقعا این چیزیه که شما میگی بنده با کمال میل قبول میکنم و ازین به بعد معاملات روزانه ای که خودم ورود میزنم رو نمیزارم. اگه روزی تحلیل در شان این تاپیک داشتم ارایه میدم.:folded_hands:

جناب ابری عزیز

چرا این همه مقاومت دارید

شاید یکی اصلا بلد نیست توضیح بده

یا نمی‌خواد استراتژی شخصی خودشو به کسی بده

و در ضمن پست کردن اعداد که مورد معامله شخص تریدر پولساز هست

وقت زیادی ازش نمیگیره

لطفاً حتی به غلط اگر این کار بدون تحلیل گذاشتن اعداد از طرف دوستی

موجب کمک به دوستان دیگر می‌شود

را تکذیب نکنید

سپاس

شما رو خدا بحث رو ادامه ندید یک هفته‌اس همش شده بحث کردن راجب چیزای بی ارزش هر کسی هر کاری میدونه درسته انجامش بده

دلیل این هست که افراد جدید اینجا را کردند ژورنال معاملاتی ، از پر مخاطب بودن یم تاپیک نمیشه سو استفاده کرد این ملت هزینه زیاد دادند بابت پکیج آموزشی فلان ، سیگنال دهی فلان ، عزیز من تریدر سودده نه پکیج میفروشه نه استراتژی نه سیگنال نه ژورنال نه نیاز به نمایش داره نه نیاز به تایید دیگران……

این ملت استراتژی فلان میخواستند … مراجعه بکن به کامنت های یک تاپیک مشهور..

مقاومت بنده بخاطر این هست این جوانان دیگه نباید هزینه رویا فروشی بدهند . میهمان نمیتونه بیاد بر خلاف عقاید میزبان یا حتی اصول اولیه که ادمین به صراحت گفته رفتار کنه و بعد در خواست کنه شما دوست نداری بگذر … یا مقاومت نکن….

این متن پایین

را خوب بخوانیم: