قبول دارم آقای ابری عزیز . رویه عوض شده مثل قبل نیست
کاش اطلاعات کاملی داشتید و قدر معاملات و اطلاعاتی که بچه ها میزاشتن بدون ریالی هزینه رو میدونستید و ارزش این وقتی که میزارن رو میدونستید.
از قدیم گفتن کار مفت بی ارزشه. و خوب نیست انسان ارزش کار خودشو بیاره پایین…
امیدوارم مطالب مفید آموزشی برای بچه ها داشته باشید ![]()
درست می فرمایید
تمام اون تاپیک رو مطالعه کردم
یعنی از اول تا آخر مباحث و نوع ادبیات دوستان همرو دیدم
حتی اگر دیده باشید داخل همون تاپیک من هم به آقا امین گفتم
شاید بهترین تریدر هم باشی اما مقبول نیستی و دیگه با کسی بحث نکن
اما آقا امین به کار خودش ادامه داد و به دلیلی به کسی راجع به استراتژی توضیح نداد
در مرور زمان متوجه شدم که برآیند معاملات ایشون برای خیلیا که تازه شروع کردم مفید بوده
و باید از ایشون استفاده بشه
مثال بزنم
نتیجه فوتبال فقط در گلهای پایان بازی خلاصه میشه
ویکی آخر بازی نمیتونه بگه چرا این تیم بازی رو برد بدون اینکه از تاکتیک حرف بزنه
و بلعکس چرا تیمی که تاکتیک و دانش بیشتری داشت باخت
در کل نتیجه مهمه که به کسی ضرر نزده
موفق باشید
عزیز من شما تازه وارد این تاپیک شدید. نیازی نیست همدیگر را زیاد بشناسیم در این حد بدون که از سود ترید چندین کارخونه زدم. من نمیخوام تجربه سختی که نزدیک به یک دهه دنباله رو آدمهایی بودم که سودشون فقط هزینه ای بود که از امثال من بابت فروش پکیج آموزش بود داشتم را هم این دوستان تجربه کنند.
دوست من نیتت اگر خیر هست ؟؟؟ اگر خدا کمک کرده خودت خواستی پشتکار داشتی به هدفت رسیدی که ای ول این ملت را هم کمکی بکن اگر کمک نمیکنی این سبک نمایش بقیه را آسیب میزند . شاید همه در حد شما نیستند.
بخدا این شوآپ ها این نمایش ها ، چشم هم چشمی ها مردم و جوانان ما را بیچاره کرده .
من دین معنوی خود میدانم علاقه مندان واقعی به ترید به حدی که در نظرم هست در این تاپیک یا یک پلت فرم دیگر برسند هم پلن معاملاتم هم استیتمنت معاملات 3 ساله را در اختیارعموم خواهم گذاشت.
و همه رایگان هست و از هر کسی که بنده را قابل بداند و در حد اموزش ببیند سپاسگذار خواهم بود.
بی ادعا ترین و کمترین اعضا ،
ارادتمند شما ابری
متوجه نیستی!
ایشون نگران اینه که جایگاه خودشو در این تاپیک بعنوان حالا یک تریدر با سابقه از دست بده.
واسه همین به شما و من و دیگران خرده میگیره .
به نظرم ارزش بحث نداره.
سید جان شما کارت درسته . اتفاقا مطالبی که شما میزارید عالیه و همه استفاده میکنیم
متاسفم ، بنده هیچ جایگاهی در این تاپیک ندارم ( این تاپیک چی هست که جایگاهش چی باشد )میتونی به کامنت ها مراجعه کنی
کسانی که یک دلار از این مارکت پول در نیاوردند و افسردگی و کمبودهای خود را با نمایش سودهای دمو روح و روان این جوانان را به هم میریزند واقعا متاسفم .
دوستان به این سودهای نمایشی توجهی نکنید بیشتر اینها حتی حساب ریل هم کار نمیکنند. یک تریدر واقعی همچین گفتار و رفتار تریدی هیچ وقت نخواهد داشت.
هرکس از دوستان اثبات کند یک ماه با یک پلن ثابت ترید کرده و سودده بود بنده پاداش خوبی خواهم داد.
اگر بخواهد سرمایه ترید هم میدهم . اینجا یا در پیام خصوصی به من اثبات کند این ترید ها را در حساب ریل میگیرد یا میتواند بگیرد.
بنده هم این تاپیک را ترک میکنم.
شما درست میگید و انشاالله چندتا کارخونه دیگه هم احداث کنید و راه رسیدن به یک تولیدی کوچیک هم به یکی از این بچه ها یاد بدید…
اگه از روز اول مطالبی که گذاشتم نگاهی بندازین متوجه نیت من هم میشین. انشاالله که نیت شما هم خیره و درست میگید!
با تمام احترامی که برای شما قایلم ولی اطلاعات شما در این حوزه کامل نیست از دیدگاه من وگرنه همچین طرز فکری نداشتید و فرق شیر کردن معاملات که کلی برای بچه ها مفیده و سواستفاده از سیگنال رو متوجه میشدید.
در کل امیدوارم که مطالب مفیدی برای بچه ها داشته باشید در آینده .
با احترام ![]()
قربونت دادا. انشاالله همینطور که میگی باشه و بچه ها استفاده کرده باشن از یذره اطلاعات ناقصی که داشتم ![]()
اگه هدفتون درسته و دلسوز این بچه ها هستین که این طرز صحبت شما درست نیست و باید مقابل این تنش ها وایستین آدمی با تجربه کاری شما…
میدون رو برای کلاهبردار ها باز نزارید لطفا
دوستان عزیز یجوری وقت گذاشتید و باهم بحث میکنید که گاهی شک میکنم تریدر باشید! اینهمه وقت اضافی از کجا میارید؟ ول کنین دیگه به اعصاب خودتون رحم کنین با این روان بهم ریخته میرید پشت چارت معامله هم میزنید!
ول کنین هرکی هرچی گفت هر نظری داد به خودش مربوطه زندگیتونو بکنین
بیایید راجب حرکت امروز بازار بحث کنیم لطفا تحلیلاتونو بزارید
بین همین بچه ها شما صحبت هایی که کردید رو ثابت کنید منم به شما ثابت میکنم و یک قرار همکاری در دفتر بنده میزاریم…
I DO NO دیگه واااقعا ![]()
من تو یک ماه گذشته شب و روز اینجا بودم حتی کوچکترین بحثی نداشتیم الان چرا اینطوری شده همش بحث الکی
علتش فضولی تو کار دیگران و نظر بیجا دادنه ![]()
برا تحلیل هم که گفتی از نظر من فعلا رنجه برا همون بیکار شدم دارم بحث میکنم ![]()
دوست عزیز من، برو کل کامنت های بنده را بخوان ، نه ادعایی کردم نه فرمایشی داشتم.
براساس تجربه خودم و یک گروه تحقیقی ، متوجه بعضی اصول و سبک های خاص ترید شدیم که سه سال سودده بوده . تنها هدفم اشتراک گذاری با دیگران بوده وهست. وقت داشتید برید کامنت های بنده را بخونید که با یک برنامه ریزی و شروع با مباحث روانشناسی ترید کاربردی در قالب قوانین ترید شروع کرده بودیم که تاپیک تبدیل شد به ژورنال معاملاتی
مطمین باشید تبعات هر رفتار و گفتاری که (در این شرایط بد اقتصادی و مشکلات مالی که جوانان و خانواده ها دارند ) به این جوانان ، روان انها صدمه بزند . و حتی مسیر اموزش و تکامل انها را تغییر دهد بعدا گریبان طرف را خواهد گرفت.
وگرنه دوست عزیز من ، فعالیت در اینجا جز زحمت برای من چیز دیگری ندارد نه استراتژی میخوام بفروشم نه ژورنال
با کمال میل هم تمام اطلاعات و .. از جمله استیتمنت معاملاتم را بدون ذره ای نگرانی از قضاوت یا … به اشتراک میگذارم. هیچ اما و اگری هم ندارد……
من از طبقه پایین جامعه و از دل فقر تونستم راهی برای استقلال مال پیدا کنم . اینجا تاپیک تولید نیست وگرنه دوست عزیز ، بنده آموزش هایی هم در مورد شروع کسب و کار و کارآفرینی هم دارم .( مشاور ارشد سرمایه گذاری هستم ) هم تجربه آن را دارم هم سواد آن را .
فقط کاری نکنیم ، که بقیه سوبرداشت کنند و فکر کنند جام مقدس تریدی هم هست . ترید بیشتر از این که یک بیزینس بر اساس اطلاعات شخصی باشد بر اساس خصوصیات روانی و اقتصادی طرف استوار هست. من مخالف شدید یک شبه پولدار شده هستم و با هر اندیشه و رفتاری در جهت آن مخالفم.
سید جان برادر ما اینجا کارمون یه چیز دیگهاس قراره به درد هم بخوریم رفیق بشیم مثلا شما مشهدی هر وقت مسیرت افتاد خرمآباد یه رفیق داری این خوبه. اینجا هیچ کدوم بیکار نیستیم
کل بچه هایی که با هر طرز فکری اینجا فعالیت کردن جز زحمت چیزی براشون نداشته و قضاوت شدن…
من هم حرفی نزدم و مایلم به همکاری با شما طی فرمایشی که خودتون داشتید…![]()
بنده ارومیه هستم هم میتونید مهمان من باشید هم میتونید از بیزنس بنده بازدید کنید . در مورد ترید هم به اشتراک خواهم گذاشت بدون چون و چرا .
این چیزی نیست که به خواست شما باشد این هدف و رسالت بنده هست.
موفق باشید بحث دارد شخصی میشود و من از آن بیزارم . من هیچ مشکل شخصی اینجا نمیبینم و صرفا طرز بیان یا به اشتراک گذاری مطالب برایم اهمیت داشت . چون شاید یک مبتدی مثل من نداند زیر پوستی دارد ناخودآگاهش اسیب میبیند. و اینکه چرا 90 درصد تریدرها ضرر ده هستند باید متوجه باشید….
این شکل بحث شایسته تاپیک عمومی نیست پیام بدید بنده شماره موبایل میدم در خدمت هستم
موفق باشید