100%…داداش همین ک دیروز بی دریغ دلیل معاملاتت و ژورنالتو ب اشتراک گزاشتی ثابت شدی و دمتگرم
اصلا اینجا هدفمون نشون دادن سود وضرر و اینکه کی بهتره نیس…فقط جنبه ی اموزشی داره برا هممون چ مبتدی چ حرفه ایی
100%…داداش همین ک دیروز بی دریغ دلیل معاملاتت و ژورنالتو ب اشتراک گزاشتی ثابت شدی و دمتگرم
اصلا اینجا هدفمون نشون دادن سود وضرر و اینکه کی بهتره نیس…فقط جنبه ی اموزشی داره برا هممون چ مبتدی چ حرفه ایی
قطعیت تو بازار وجود نداره ولی منم با شما هم نظرم. بنظرم احتمال اینکه از سقف بشکنه بیشتره.
بازم باید ببینیم چی پیش میاد.
من ریسکمو رو نظرم کردم و معامله در جهت باز کردم
عالی ![]()
[quote=“حسن فرقانی, post:3040, topic:4063, username:user_41055”]
امروز اخبار مهمی توی بازار هست که اخبار جنگ رو هم باید بهش اضافه کنیم . [/quote فکر نکنم این اخبار تاثیر چندانی در قیمت طلا داشته باشد . بازار طلا فقط تحت تاثیر سه خبر مهم است .خوشگل پسر اولن مهارت تریدر به سال های به فنا داده نیست دومن من توی یک بروکر خاص نبودم بتونم نشون بدم شما ثابت کن 2 سال تریدری
هانتر عزیز لطفا عاجزانه ادامه نده این موضوعو…برا این هفته کافیه انقدر که بحث و جدل داشتیم
دمتگرم داداشم
داداش این فکر کرده کیه ناموسا؟ خوشم نیومد خودشو دست بالا گرفت
ثابت کن دو سال فعالیت داشتی بشینم پای بحث باهات وگرنه وقت نگیر. آفرین گل پسر ![]()
چشم ادامه نمیدم
فدات داداش دمتگرم….
بالای 4715 تاییدیه بده رفتیم برای
تارگت اول 4756
صبح جمعه همگی بخیر
از آنجا که بنده با دوستانی چون آقایان امیر ، احسان و محمدی عزیز هم عقیده هستم . این کامنت را صرفا برای اینکه به زمان و عقاید همه اهمیت بدیم میخوام نظر واقعی خودم را بگم:
بنده به مقتضای سن و تجربیات بد و خوبم ، دو ستانی با ضریب هوشی بسیار بالا دیده ام . متاسفانه گاها بدلیل ماهیت سوددهی بازار و عدم قطعیت موجود در آن ، مواردی دیدم افراد با ضرایب هوشی بالا تحت تاثیر عوامل روانی مثل کمالگرایی نتوانستند سود کنند.
از طرفی یکی پیدا بشه شوآپ سود بکنه ( مثلا کسی مثل بنده بخوام فقط نمایش بدم میام تو دو سیستم ، در یک پوزیشن ، در یک سیستم بای میگیرم و در سیستم دیگر سل ، هر کدام تارگت خورد میام میگم آی دیدی من به جام مقدس ترید دست یافتم) در این موقع هست که اون دوستان با ضریب هوشی بالا و طبیعتا ایده آلیست و کمالگرا تحت تاثیر نمایش من ، راه خود را گم میکنند و بجای اینکه دنبال مسیر درست بروند دنبال مسیر کوتاه میروند همیشه لزوما مسیر کوتاه مسیر درست نیست.( در دوره ای نقطه زنی مد شد و عده ای مدعی داشتن استراتژی با ورود نقطه ای شدند یا سبک ورود با حجم بالا با شکار مومنتوم حرکت کوتاه و…. البته همه این سبک ها میتواند سودده باشد به شرطی که مدیریت درست با قوانین سفت و سخت تعریف شود…).
لذا بنده همیشه تاکید دارم که گفته ها و رفتار ما در دیگران ، سوبرداشت ایجاد میکند ( و شاید در یک نفر مبتدی این بازار مثل بنده مشکلات روانی ایجاد کند که با استراتژی هی خوب هم دیگر نتونم سودده باشم.
اگر تاپیک های تحلیل قرار هست چیزی یاد ما بدهند خوب هست و هر چقدر زمان بگذاریم میتوانیم ضعف ها و نقاط قوت هم را ببینیم و با اشتراک گذاری نقدها و اطلاعات باعث رشد یکدیگر شویم . اما اگر صرفا برای این هست که بیایم به تحلیل های هم آفرین بگیم و یا فقط نمایش سوددهی راه بندازیم هیچ فایده ای به جز اتلاف وقت برای هیچکس نخواهد داشت.
لطفا کمی عمیق به موضوع نگاه کنیم. گاها تحلیل پشت تحلیل ( که گاها تحلیل هم نیستند نمایش نقطه ورود و خروج هستند) اجازه خوندن دو تحلیل درست را نمیدهد چون دوتا تحلیل درست بزرگوارا در این لابلا گم میشوند.یکی میره تاپیک میزنه با ادعاهای عجیب و غریب ، جواب نمیده و میاد تو تاپیکی که یک عده با حسن نیت ، اطلاعات خود را به اشتراک میگذارند و تاپیک از حالت آموزشی در میاد. و خود ایشان یا طرفدارانشان مدعی شوند ما مدلمان این شکلی هست . برادر عزیزم اینجا تاپیک اموزشی بود نه محل نمایش. دوستان اینها حتی سیگنال ترید هم نیستند. این تاپیک چون اموزشی بود مخاطب زیاد داشت . ملت نیاز ندارند تریدهای ما را ببینند.
تشخیص بنده این هست که عده ای نیاز به تشویق دارند و هزینه این را با تایم بقیه میپردازند.
یک سوال:
آیا اینجا یک تاپیک تحلیلی در راستای هم آموزی هست . یا تاپیک نمایشی؟؟؟؟؟؟
(موافق ها و مخالف ها واکنش خود را در قبول یا رد نشان دهند حداقل ما هم بریم پی کار خودمان…)
اگر جواب این سوال را درست بدهیم ، عده ای تکلیفشون مشخص میشه اینجا فعالیت کنند یا مثل دوست عزیزم احسان تاپیک را ترک کنند. حداقل اونهایی که هدف هم آموزی دارند میرند تو یک تاپیک دیگر ( دوستان پیشنهاد یک تاپیک جدید دادند ، البته میتوان پلتفرمی پیدا کرد که ورود و خروج افراد هم هدف قابل کنترل باشد) مشغول میشوند و این دوستان باهم مسابقه نمایش ترید میگذارند.
لطفا تا عصر با لایک مثبت یا لایک منفی نظر بدید تا تصمیم بگیریم.
احتمالا روز ریزشه
تا 4600
فوقش یبار دیگه نقدینگی سقف روز رو بزنه
اخ اخ اخ چقدر درست گفتی توحیدجان…ب والله هدف فقط همین بوده وهست با نگاها و تحلیلها و دلایل معاملات همدیگه اشنا بشیم ک اگه اشتباه میکنیم متوجه بشیم یا به ستاپمون ی تایید دیگه اضافه کنیم تا بهتر بشه…کنار هم با کمک هم هممون رشد کنیم مبتدی حرفه ایی بشه حرفه ای حرفه ایی تر
من ازت خاهش میکنم هر دوسه روز یکبار همین متنو به اشتراک بزار تا عزیزانی که جدید میان متوجه هدفمون تو این تاپیک بشن
لااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایک
دوست عزیزم با احترام کامل به سن و تجربه شما
از شما درخواست میکنم از بعد دیگری به مسیله نگاه کنید:
متاسفانه اینجا تاپیک اموزشی بود نه نمایشی ( خودتون فرمودید نشان دادند. اینجا کسی برای تماشا نمی یاد، روش های زیادی برای نمایش سوددهی کاذب هست ) آیا سودده بودن یا نبودن بنده برای کسی اهمیت دارد مهم این هست که بتوانیم اگر سودده هستیم به دیگرانی هم کمک بکنیم. حداقل نمیتوانیم کمک کنیم یا سبک مان فقط توان نمایش دارد لااقل با احترام به بقیه برویم در یک تاپیک نمایشی این کار رابکنیم.؟؟؟
با احترام به هدف اولیه تاپیک که در راستای هم اموزی بوده مغایرت دارد.
دوستانی که اعضا قدیمی تاپیک هستند : آیا در این شلوغی تاپیک میشه استفاده بیشتر برد یا مثل قبل که هدف فقط اموزش بود)
حتی سیگنال دادن باید قیل از وقوع رفتار بازار باشد نمیشود چند پیپ مونده به تارگت بیاییم بگیم نوش جانتان…………….
خب من کارم تموم شد برگشتم
این بچه هانتر مال کی بود اینجوری پاچه میگرفت ؟![]()
مدارک رو کرد یا نه؟ ![]()