فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

قشنگ عدد 4831 دید و ریخت !

ادامه کار را به این شکل میبینم احتمالا دیگه بای گرفتن ریسک خوردن حد ضرر بالا میبره تمرکز باید بذاریم روی سل در هر بالایی که میده

4750 را خیلی خوب به دست آورده بودی اونجا بای میزدی بهتر بود البته فکر کنم دیگه بای زدن رفته توی ریسک احتمالا اگر موج نزولی دوم تثبیت بده باید هر بالایی بزنه در حدودای قیمت 4816 سل بگیریم احتمالا

اره با حرفت کاملا موافقم ولی پلن معاملاتیم مجبورم کرد…اگه بازم ورود بده مجبورم در جهت buy تا گپ امروز بگیرم

اگر بخوایم بای در خلاف روند نزولی احتمالی که داره شکل میگیره ، بگیریم موقعیت کم ریسک اولش میتونه این عدد 4736 باشه

بهترین جا برای buy اگه نه منتظر میمونیم

الان سه حمایت خوب در قیمتهای 4778 که الان بهش رسیده و 4766 و 4753 داریم میتونه باعث یک بالای اصلاحی صعودی در جهت روند کلی نزولی جدیدی که احتمالا شکل بگیره بدهد ، الان رسیدیم مرحله تصمیم گیری برای شروع یک روند رنج نزولی 4 ساعته از سقفی که ریزش شروع کرده تا کفی که صعود شروع کرد !

دوباره چون پلن معاملاتیم ورود داد نه تنها مجبور به ورود بلکه محکومم به ورود در جهت buy

این معامله.اخرین معامله امروزم هست و فارغ از نتیجه دیگه مجاز نیستم

ریسک فری سریع هم جزو پلنت هست ؟

سلام و درود به همه عزیزان
با توجه به ضعف روند نزولی که شکل گرفته و الگوهای کندلی که مد نظرم بود در تایم فریم های پایینتر، این پوزیشن بای رو باز کردم و فعلا استاپ را 4715 در نظر گرفتم و تارگتم را روی 4815 الی 4820 لحاظ میکنم.
با تشکر

تارگت 4815 خیلی دقیقه ، اگر بالا بره من از 4818 شاید یک سلی بگیرم

متشکرم. بله بنده اولش 4818 مد نظر داشتم ولی خب حد سود رو یکم همیشه پایینتر میگیرم که خیالم راحتتر بشه.

بستگی داره به موقعیت چارت و قوی بودن موانع رسیدن به تارگتم

با پلتفرم خود را.س پوزیشن هاتونو میگیرید؟ برا من چارت یورو اصلا مچ نیست با چارت فراز و برای پوزیشن گیری عجیب اذیته!!

اره مجبورم چون جز اینها هیچ پلتفرم دیگه ای در دسترسم نیست ! اره جدا بد وضعیتی شده ، با معرفی اینترنت پرو هم فکر کنم برای همیشه باید با بروکرها خداحافظی کنیم

آفرین عالی :clap: امیدوارم سود خوبی به دست بیاری

صد رحمت به متاتریدر، یدونه اکسپرت میندازی روش ریسکتو مدیریت میکنه، باید هزارتا عدد بزنی تا یدونه لات بدست بیاری! ارزش نداره ترید زدن اینجوری، با روان آدم بازی میکنه، حالا خوبه رایگان هست، وگرنه آدم تا ناکجاآبادش میسوزه بااین وضعیت

باتوجه به استاپ معامله اولم و جایی که کندل یکساعته رسیده ریسک فری میکنم که اگه برگشت .امروز دوتا ضرر نداشته باشم…البته من چون باحجم بالا و ریسک زیاد معامله میکنم اینکارو کردم

بد سوزشی داره ! وقتی توی این شرایط میبینم این دلارها چجوری دارن از جلوم فرار میکنند واقعا بغض گلومو میگیره !!! خخخخ دیگه باید حسرت اینترنت آزاد این کشورهای اطراف هم بخوریم

معامله من ریسک فری شد و امروزو با RR-1 بستم…البته مهم نیس .مهم اجرای 100%درست پلن معاملاتیم بود…دلایل ورود به معامله:1- در LTR1h و LTR5m درمنطقه دیسکانت بودم(بهترین قیمت برای خرید) 2-القای نقدینگی صورت گرفته بود 3-تاییدیه ورود هم داده بود 4-توجیه معامله قابل قبول بود

البته این پوزیشن برا عزیزانی که ریسک فری نکردن همچنان فعاله…بریم ببینیم نتیجش چی میشه