فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام و احترام عزیزم،
اره اوکیه و مشکلی ندارم. البته من یکم متاسفانه به ریسکی ترید کردن هم عادت دارم. تارگت و حد ضرر هم دقیق نمیزارم. معمولا پای چارتم و سعی میکنم با سود کم سریع سیو کنم و مابقی هم ریسک فری میکنم.

اشکال نداره استاپ بخوری،نسبت ریسک به ریواردو وینریتت اوکی باشه، درنهایت رو به سود میشی

واقعا موندم چی بگم. انشاالله که به صلاحت باشه این کار.
از تمام تحلیل ها به خصوص از مال شما دوست عزیز استفاده میکردیم.
موفق باشی :rose:

نه اون حد ضرر رو من الکی میزارم همیشه. واسه اینه یه وقت خطری نشه مثلا بره شارپ بالا یا شارپ پایین. اینطور مواقع یه حدی میزارم که فقط حساب رو سیف نگه دارم.
وگرنه حد ضرر کلوز 4770 گذاشتم برای خودم تو تایم 15 مین.
مرسی بابت نظرت :rose:

این حرف شما را باید با آب طلا نوشت . <دوست خردمند من >.

باعث خرسندیه که اشخاصی مثل شما در این فضا و تاپیک فعال هستند .

وجود شما به افراد مبتدی مثل بنده شوق ادامه دادن میدهد

پیروز و مانا باشید

ببینید دوستان خیلی از ماها حالا نمیخام درصد بگم ثبت نام مون تو ایران بروکر بر میگرده به همین دوماهه قعطی نت.من اگه ثبتنام کردم تو ایران بروکر تو این اوضاع فقط میخاستم اخبار اتصال نت رو بررسی کنم فکر میکردم تو این شرایط خیلی ها که اطلاعات بیشتر در مورد اتصال نت دارن میان با ما در میون میزارن.اون آقایی گه گفته رو تایپک من ریپلای نکنید باشه اوکی.اما من به شخصه بدیل تایم زیادی که تو این اوضاع دارم بیشتر تایپک هارو میخونم جناب شما چند بار که تحلیلتونو گذاشتین بعد از نتیجه اومدین گفتین نوش جونتون یعنی تحلیل گذاشتین سیگنالو دادین که بچه ها وارد شن.این درست نیست درجه مهارت تریدرو چهارتا سیگنال مشخص نمیکنه.هیچکسم به غیر از شما نگفته تو این تایپک بچه وارد معامله شین.اگه حجمه روتون وارد شده ناراحتی نداره و یه شخصم اومده بهتون هشدار داده و اینم از طرف شما ناراحتی و بحث نداره.موفق و پر سود باشید دوستان.دیگه هم پیام هایه این تایپک رو نمیخونم با احترام❤️

تارگت

همه رفتن کسی دور و برم نیست چنین بی کس شدن در باورم نیست حافظ

به جای اینکه از لحاظ قیمتی و زمانی این اصلاح رو بده فقط از لحاظ زمانی داد

تنها پرده بازار تایم فریم ها هستند

طلا هنوز در یک ساعته روند صعودیش رو نشکسته و کلوز نداده، اگه کلوز بده به نظرم اولین ناحیه برگشت قیمت میتونه محدوده 4692 باشه.

در صورت ریجکت قیمت از ترند لاین به نظرم طلا میتونه بین 4692 تا 4765 رنج بزنه.

به نظر من بازار بیشتر اصلاح میکنه از لحاظ قیمتی و تکمیل کردن سیکلهای اصلاحی حداقل باید تا 4655 اصلاح کنه

نمیگم از اینجا بالا نمیره

در حال حاظر تارگ رو زده اگر در تایم 5 دقیقه 2 تا کندل بالای 4735 اوپن کلوز داشته باشیم میره برای 4774

ولی خب بازارساز کندل های بزرگ رو رو با سیکل ها و چرخش های کوچیک توی این تایم برای رسیدن به 4764 استفاده کرد

و کندل های متواری و کوچک برای اصلاح به کار برد

سبک: پرایس و سبک پابلیک شده نیست

اینم نتیجه اش. حدود 400پیپ گرفتم ازش

امکانش هست در مورد این اندیکاتور توضیح بیشتری بدین؟

اتفاق افتاد

کندلهای خوب

این اندیکاتور در مرد سیکل ها و چرخش های قیمتی است

که همانطور که قبلا گفتم منبع و اموزشی نه ایرانی نه خارجی نتونستم پیدا کنم

اینطور که سازنده گفته سیکلها و چرخش های قیمتی رو شمارش میکنه و تارگت قیمت رو توی اینده میده

این اندیکاتور رو من اکانت ماهانش رو میخرم

البته بدرد افرادی که زیر 1000 دلار بالانسشون باشه نمیخوره چون حدودا نصف همین قیمت بهای ماهانه اندیکاتوره

مشکل اینجاست که هیچ منبعی در مورد این سبک پیدا نمیشه

خوبی از خودتونه . لطفا توضیح دهید . :wink:

جالب. تو تریدینگ ویو هست؟ چطور باید اشتراک خرید؟

قبلاً توضیح دادم

از روی رفتار کندل ها متوجه میشم

واقعا نمیشه گفت چرا

فقط گاهی کد هایی در رفتارشان دیده میشه

منم نظرم رو میگم