فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

تی پی ۱۴

مجدد حجم اضافه کردم در سقف

علت: لگ 1 لگ 2

تله ی لگ 2 در تریدینگ رنج

تارگت اول عوض شد .4716

دوستان ادعاهی عجیب غریب ، تو بقیه دوستان بار روانی ایجاد میکند چون فکر میکنند که یک جام مقدسی وجود دارد که کسی دست یافته و مثلا من دست نیافتم و تبعات بدی دارد ( کمترینش این هست که طرف هی از این استراتژی به اون استراتژی میرود به امید …).

اینکه بشه در یک یا چند موقعیت، موفق شد تریدهای عجیب گرفت خیلی ها تونستند ( مثلا جهت حرکت را تشخیص داده و در جهت حرکت اسکلپ کرده ) ولی مهم این هست که این امر استمرار داشته باشد یا از الگوی خاصی برخوردار باشد.

بله گاها بعضی از بروکرها که خود میز معامله دارند تمایل به ادامه همکاری با تریدرهای خیلی سودده ندارند.

خیلی از دوستان تریدر ، از درآمدشون در پروژه ها و بیزنس های دیگری سرمایه گذاری میکنند . چون بحث درآمد از حدی به بالا مسایل خاص خود را دارد و دید عمومی جامعه ایران به ترید مخصوصا در زمینه کریپتو کارنسی بد هست.

اینکه من نوعی، بتوانم درآمد نجومی از ترید داشته باشم باور بفرمایید تایم حضور نه در این تاپیک نه هیچ رسانه اجتماعی نخواهم داشت.

با تمام این وجود ، هیچکدوم از موارد مشابه بالا نمیتواند ادعایی را رد یا تایید کند.

بنده بر این باورم که یک تریدر پولساز بابت اموزش پول نمیگیرد.

قطعا خیلی از دوستان در یک بازه زمانی تریدهای موفقی دارند اصلا شکی نیست.

ولی مهم مستمر بودن و برآیند سوددهی منظم هست. لذا استیمنت یک تریدر سندی بر ادعایش هست.

اگر یک تریدر بتواند حتی ماهیانه 20 درصد سود مستمر داشته باشد تریدر موفقی هست( یعنی سالانه نزدیک 200 درصد سود دارد که بی نظیر هست). حالا یک تریدر در 10 روز بتواند 300 درصد سود کند نمیشه با قاطعیت گفت ایشان تریدر موفقی هستند….

جهت جلوگیری از آسیب روانی نظرات خود روی دیگران ، خواهشمندم ادعای قطعی بدون سند قابل ارایه یا با اما و اگر نکنیم.

دوستان روی کاغذ با 2 درصد سود روزانه میشود در 500 روز یک حساب 1000 دلاری را با سود مرکب به حساب میلیون دلاری تبدیل کرد. بعضی از ادعاها در حد مزاح هستند….

درود

من فقط با دیدن کندل ها و رفتارشان کار میکنم

در تایم 15مین وارد رنج شدیم

رنج ی که بعد یک اسپایک بود و با دیدن کانال رنج نظرم اینه که رنج از پایین می‌شکنه

شاید چند فیک بریک هم به بالا بزنه

ولی نهایتا از پایین رنج خارج میشه

نظرم شخصیه

موفق باشید

رفتاری که مارکت برجای گذاشته دیدگاهم عوض شد( ذات رنج همینه، حداقل منو به اشتباه میندازه)

کف /سقف های بالا تر میزنیم در رنج

در این نواحی شاید تسویه کنم دنبال بای باشم( اگه بیاد)

دوست عزیز ، جناب مقصودی فاز و واکنش دوستان یا امثال بنده ، ادعاهای عجیب و غریب هست . یک تریدر صرفا برای شوآپ اینجا نباید تحلیل بگذاره که وای من اینم من اونم.

اگر نیت خیر دارید ، لطفا گامی هم در ارایه مطالب آموزشی و ارایه اطلاعاتی مفید که به قول خودتان شما را سود ده کرده به دیگر دوستان بر دارید.

بنده فکر میکنم در اینصورت همه از نیت خیر شما ممنون خواهیم بود.

حتی بنده نمیدانم که شما ریل کار میکنید یا دمو.

چون بنده گاها در حساب دمو چنان ترید میزنم ( چون روان و سرمایه واقعی ام درگیر نیست)شاید نتونم یک دهم اون رفتار را در حساب ریل انجام بدهم. تریدر واقعی مثل شما نباید روزی ساعتها جلوی چارت وقت بگذاره.

گفته ها و ادعاهای ما روان دیگران را تحت تاثیر قرار میدهد.

شکی در حرفه ای بودن شما نیست. ولی بعضی رفتار و گفته ها و ادعاها باعث تحریک دیگر دوستان میشود.

ضمن احترام، دست‌کم با هشتاد درصد از فرمایشات‌تون کاملا مخالفم!

البته نقدی هم نیست؛ تقریبا همه همین دیدگاه شما رو دارن، چون این‌طور خواسته‌شده؛ ولی واقعیت چیز دیگری‌ست.

شنا کردن در جهت آب خیلی سخت نیست، ولی من همیشه سعی کردم مثل ماهی سالمون باشم!

چون دیدگاهم اینه:

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو!

بنده فقط دمو کار می‌کنم و ترید هم بلد نیستم بزرگوار!

اگر تحلیل‌ها یا سیگنال‌ها کمکی بهتون نمی‌کنه، عبور کنید! تریدری که روانش بخواد با سود دیگران به هم بریزه، بهتره این مارکت رو ترک کنه؛ من می‌بینم عزیزان پوزیشن‌های سودده گرفتن عشق می‌کنم واقعا!

اینجا هم تنها یه درخواست ازتون دارم، پیام‌های بنده رو دیگه ریپلای نکنید لطفا؛ سپاسگزارم.

چون از یه‌جایی به بعد مدل برخوردم متفاوت می‌شه!

اگه آروم‌تون می‌کنه و کمکی بهتون می‌کنه، این‌طور تصور کنید که من چیزی بلد نیستم، حسابم دمو هست، یه شاگرد محض هم هستم! ولی آزاری به کسی نمی‌رسونم و توهین و قضاوت نمی‌کنم و از روی شکم هم حرف نمی‌زنم.

تا وقتی عملکرد شما در راستای آسیب به روان یا عملکرد کسی نباشد، حتی اگر اطلاعات خود را هم به اشتراک نگذارید باز هم قابل تحسین و افتخار ماهست که در ایران تریدرهای نخبه داشته باشیم.

به این مفهوم که رفتار اجتماعی ما تبعات و مسیولیت اجتماعی دارد حداقل با این مورد فکر میکنم موافق باشید.

شما حتی در این حد درکی از احترام ندارید که خواهش بنده رو پذیرا باشید؛ بعد به فکر روان دیگران هستید؟!

من اینجا نظرم رو درخصوص زون یا قیمتی که چارت قراره بهش واکنش می‌ده می‌ذارم، آسیب روانی برای افراد ایجاد می‌شه؟!! چی می‌گید اصلا؟!!!

دیگه پاسخی نمی‌دم و متاسفم.

فقط در نظر داشته باشید ما میهمان این تاپیک هستیم. نه میزبان آن ، که هر چه دلمون خواست بگیم و درخواست کنیم مثلا ابری تو دوست نداری … بگذر

در هر صورت آرزوی موفقیت بیشتر دارم برای شما و همه دوستان

خدا یار و همراه همگی باشد.

چی می‌گی آقای ابری؟!! بس کنید دیگه!

من از همه سخنور بهتری هستم!

ده‌باره که می‌گم ریپلای ندید هی هر روز یکی میاد می‌ره بالای منبر!

مگه توهین کردم یا فحش دادم یا کار زشتی انجام دادم که نخواید بگذرید از پیامم؟!!

برام جالبه که افراد زیادی اینجا میان نظرشون رو راجع به واکنش‌های چارت اعلام می‌کنن و خیلی‌ها هم که اصلا میان صرفا اسکرین نتایج تریدهاشون رو به‌اشتراک می‌ذارن؛

من با هیچ‌کدوم مشکلی ندارم ولی شما با اونا مشکل ندارید و میاید منی که تحلیل یا سیگنالم رو از قبل می‌ذارم و بعد نتیجه رو می‌ذارم و تمام نتایجم هم بی‌نقص بوده رو ریپلای می‌کنید و از مسئولیت اجتماعی حرف می‌زنید؟!

چی می‌گید؟ جدی متوجه نمی‌شم!

واقعا این چند روز جو اینجا چقدر عوض شده دیگه اون حس و حال گذشته رو نداره من خودم با ذوق میومدم تحلیل هامو میزاشتم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند ولی حیف که این فضا به لطف دوستان خراب شده

چون همه میخوان بقیه طبق میل اونها حرف بزنن . شاید کسی نخواد توضیح اضافه ای درباره پوزیشنش بده و به یه مطلب ساده اکتفا کنه . بعد اینکه بقیه بهش گیر بدن نه تو حتما باید بیای و توضیح بدی این باعث دلخوری میشه

کاش یاد بگیریم اینقد به هم ریپلای نزنیم

چرا به جا اینهمه بحث هر کسی کار خودشو نمیکنه ۴تا تحلیل و نقطه ورود بزارید همه یه چیزی یاد بگیریم باور کنید ارزششو نداره

سل طلا،تارگت کف فلگ؟

این پوزیشن سل رو به دلیل واگرایی و رسیدن به مقاومت و … باز کردم دوستان

یا خدا
چقدر پیام بی ربط نوشتید شماها. چه خبره دوستان؟
اون بنده خدا احسان هم رفت، با همین حرف ها الکی یکیو فراری دادین.
بحث آزاد نیست که اینجا، تحلیله.
روی تحلیل ها و نظرات هم دیگه تمرکز کنید تا اینکه باهم بحث کنید

داداش این چه پوزیشنیه؟ برایندت با نحوه تریدت مثبته؟