فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

در پاسخ به آقای ابری، Order Book به فیوچرز و بورس معاملات شیکاگو و اطلاعات cbot و cme برمیگرده. و برای همه یکسان هستش. اما رایگان و در دسترس همه نیست، اگر کسی طالب باشد باید اولا که جزو لیست تحریم نباشد و بعد هزینه دریافت دیتا را نیز پرداخت کند.

اما برای بروکر ها وضع فرق می‌کنه و بحث cfd مطرح میشه که برای ما ایرانیان مناسب هست، چون تحریم هستیم، و اینکه در این بازار داریم روی تغییر نرخ و ریت قرارداد می بندیم، اما در فیوچرز کالای واقعی برای تحویل در یکماه آینده معامله میشود، و بحث بخاطر همین مورد حساس تر و اطلاعات دارای منطق و دلیل و همینطور دسترسی غیر رایگان می باشد. اما مختص بانک ها نیست.

فعلا از 4740 سل گرفتم تو سودم تیپی 1 یا 2 خارج میشم

دوستان بنده یکبار از چت جی بی تی در باره رفتار سشن نیویورک در مقابل رفتار سشن آسیا و لندن در سه حالت نزولی ، صعودی و رنج سئوال کردم و این جدول رو برام درست کرد که به اشتراک گذاشتم . یک بارهم یک تاپیک درست کردم و این جدول رو برای اطلاع دوستان قرار دادم . الان چند مدته که این سناریو داره تکرار میشه . وقتی سشن آسیا صعودیه و لندن رنج میزنه ، نیویورک ادامه روند آسیا رو دنبال میکنه . دلیلش هم جمع کردن نقدینگیه . میگه لندن حکم میکنه و نیویورک اجرا میکنه . البته همه اینها احتمال ولی احتمال بالاست .

درود بر شما روزتون بخیر

ببینیم چی پیش میاد!

تیپی 1 تاچ و معامله ریسک فری شد

این نمونه دید بنده از تحلیل چارته ورود در تایم 1m

نقدینگی و نقدینگی

پس امروز عصر ادامه ی صعود داریم.

پرایس اکشن آلبروکس

باید یه اصلاح میکرد تا 4685

اونم شارپ ولی روند و معکوس کرد . سقف 4753 نباید زده بشه

اینطور بنظر میرسه ولی شما از این مطلب به عنوان یک راهنمایی کلی و چشم انداز نگاه کنید .

احتمال بازار صعودی بیشتره

فکر کنم ساعت5تا 5/15

اصل ریزش شروع میشه

تا کانال4660

از لحاظ زمانی به شدت فشردگی داریم

قیمتی هم

به نظر من ادامه صعود نداریم و ساعت 5 احتمالا یک اصلاح داریم البته خفیف

تا تکلیف این باکس مشخص نشه و از یک طرفش خروج نزنه، برای من بهترین کار کاری نکردنه.

البته این باکس بهشته کساییه که سبک رنج ترید میزنن

این چهارمین برخورد به محدوده ۴۷۵۰ هست درصورت بازگشت قیمت با سطح بالایی وارد پوزیشن بای خواهم شد

دلیل ریزش چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید.

بخاطر اسپرد استاپ شد ،درحالیکه روی تریدینگ ویو استاپ نشده بود و در معامله بعد مجدد ورود زدم

من نشانه های ریزش را نمی بینم فقط ممکنه اصلاح خفیفی داشته باشد کلا اگر قرار باشد این رنج زدن تمام شود احتمال یک صعود ضعیف بیشتر از ریزش است