فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

مجبور شدم استاپمو ببرم جای اولش ولی یه پوزیشن دیگه ار بالاتر گرفتم.امیدوارم طبق تحلیلم بره جلو :sweat_smile:

فکر کنم تا زیر 4678 نیاد بایرا بیخیال نشن

علیرضاجان بااحترام به دیدگاه و ستاپت

ولی بنظر من وسط این مسیرمعامله کردن خیلی سخته …خیلی اذیت میکنه و نوساناتش .مدیریت معاملرو خیلی سخت میکنه

تحلیلت درسته ها .منم موافقشم فقط برای من رو اعصاب

آره واقعا حال بهم زنه.کلا نمیخواستم امروز ترید کنم بازار معمولا بعد از یه همچین لگ بزرگی.بدرد اسکلپ نمیخوره.اگه استاپام بخوره دیگه احتمالا این هفته ترید نکنم

دمتگرم…اینایی ک گفتی معلومه از تجربه و پختگی میاد

مخلصم.مجموعا توی این دو روز حدود 30 دلار ضرر کردم.بنظر خودم که منطقی بوده. برایند این هفتم تا الان 2 دلار منفی شده

ایول …اصلا همینکه نوشتی اگه استاپام بخوره این هفته دیگه معامله نمی کنم از تجربه میاد ..منم وقتی استاپام به حدضرر هفتگیم نزدیک میشه دیگه معامله نمیکنم

به نظر منم امروز بازار صعودیه محدوده 4720 رو ببینین چندبار قیمت بهش خورده برگشته این دفعه دیگه فاصله ای نگرفته باز داره بر میگرده به سمتش احتمالا بشکنه و برو بالا

من معتقدم به سقف کانال روزانه رسیدیم و قیمت با سقف درگیره که من فکر میکنم مومنتوم بازار و اخبار اونقدری نیست که بتونه سقف کانالشو بشکنه.البته نظر منه شاید درست نباشه

اگر سود کردی نوش جونت کارت درست براش خیلی زحمت کشیدی اگر منم بودم شاید نمیگفتم سبک شخصیمو

موافقم…بعداز لگ قوی دیروز .امروز احتمال میدم حرکات ضعیفتر باشه و حرکت رفت وبرگشتی زیادداشته باشیم

بااینکه کندل روزانه سیگنال صعودی میده

هیچ چیزی صدرصد نیست شاید زود استاپ شد هرچند درصد بالا نمره تحلیل آورده ولی همیشه درصد خیلی زیاد مثل این احتمال استاپ هم زیاد میشه هرچقدر درصد بالا باشه یعنی حرکت گله و خطر ناک فکر کردم معامله الان رو میگی این سود شد ۷۰تا یه تازه زدم ببینم اون چی میشه

بنظر من بازار سازا دارن دوتا کار میکنن اول اینکه کم کم میفروشن که بازار نریزه تا بتونن تو بهترین قیمت بفروشن.دوم اینکه زیر قیمت نقدینگی ایجاد کنن تا بتونن با زدن استاپ بایرا روند رو برگردونن

به نظر من قیمت تا نیاد زیر 4678 نبنده و یه پول بک کوچیک نزنه بایرا هنوز امید به بالارفتن دارن و سل گرفتن ریسکش بالاست رو طلا.

تحلیلت چیه داداش که روی 4678 تاکیدمیکنی؟

اینم تازه زدم

این عدد آخرین گپ قیمتی بوده که پرشده من تا محدوده 4898.85 ،4979.11 گپ قیمتی نمیبینم که ارزش برداشتن داشته باشه.بخاطر همین بنظر من ترجیح بازار ساز جمع کردن گپای زیر باشه تا یه دونه گپ بالا

یک Buy خوب گرفتم ، الگوی مثلث کار کرد .