فقط معاملات و تحلیل xauusd

2 لایک کرده

تارگت طلا 5 دقیقه 4655

2 لایک کرده

یه پندینگ سل هم روی ۴۷۰۰ با ۲۰ پیپ استاپ ست کردم از الان؛ اکه بهش برسه ارزش ورود داره به نظرم؛ استاپش کوچیکه!

5 لایک کرده

اشتباه شده عجله ای تحلیل کردم متاسفانه

2 لایک کرده

نقدینگی روزانه ؟ از کجا بدونیم سراغ نقدینگی های بعدی نمیره بعد برگرده برعکس بشه؟ و همین نقدینگی رو انتخاب کرده؟

2 لایک کرده

رفقا ریزش طلا یه تارگت جذاب داره از دید من که خودم اونجا وارد پوزیشن بای می‌شم:

4634.46

3 لایک کرده

درواقع این زون زرد پایین برای من مهمه و به‌نظرم چارت بهش واکنش خوبی می‌ده:

2 لایک کرده

عزیزانی که اهل اردر گزاشتن هستن ی محدوده دیگه برای Buy قوی در تایم 5دقیقه هست…بعضی اساتید اسم این محدوده هارو گزاشتن دسیژن …قبلا توهمین تاپیک در موردشون صحبت کردم و اموزششو هم گزاشتم..وین ریت خوبی داره

پیشنهادمیکنم اگه ستاپتون رو اردرگزاری هست حتما روشون تمرکز و بکتست زیادبگیرین

5 لایک کرده

امروز چیکار کردین اوضاع چطور بود با روند صعودی حال کردین من که خودم معامله نکردم تازه یه معامله گرفتم

2 لایک کرده

طبق معمول اسنایپری با صفر پیپ درادان فعال شدم و یه یک‌ به سه ۶۰ پیپی ازش گرفتم :alien:

3 لایک کرده

واکنش به تی‌پی‌ای که گذاشتم هم در نوع خودش جالبه🤌🏼

4 لایک کرده

ولی برادر فکر کنم پوزیشن فعال نشده

اسپرد شما 22 پوینته اگه اشتباه نکنم . درسته

خب ولی تشخیصت خوب بوده

2 لایک کرده

تصویر پوزیشن فعال رو ارسال کردم که قربان :sweat_smile::man_facepalming:t2:

پوزیشن سل هست و چارت اکه یک‌پیپ هم بالاترش بره فعال می‌شه! که می‌بینید نوک شدو بالاتر از قیمت پندینگ بنده‌ست! :slight_smile:

1 لایک کرده

بله دیدم من باب همین عرض کردم

2 لایک کرده

4700 برای من هم فعال شد و گرفتم ، تشکر از آقای مقصودی. :waving_hand: :heart:

2 لایک کرده

من الان یک سل دیگه هم در 4699 گرفتم

1 لایک کرده

اسپرد در فعال‌شدن پوزیشن سل تاثیری نداره برادر؛

در فعال‌شدن بای و تی‌پی سل موثره!

چون پوزیشن سل با bid فعال می‌شه و با ask تی‌پی می‌خوره و بای بالعکس!

2 لایک کرده

دید کلی:

سناریو اول : (در شرایط شکست سطح 4583 این سناریو نقض میشود)

چنانچه که بحران انرژی ، فاندامنتال خوبی در این آخر هفته داشته باشد ، بنده یک سناریو صعودی، بعد یک اصلاح و جمع آوری نقدینگی تخمین میزنم ( شکل حرکت بستگی به نحوه ارایه اطلاعات و پوزیشن گیری موسسات بزرگ دارد). چنانچه این حرکت صعوی قطعی باشد بانک تریدر حتما قیمت را برای سفارش گیری خود پایین خواهد کشید.

سطوح قیمت 4646، 4774-4828- 4888 قابل ترید چند باره خواهند بود یعنی با هر شکست آنها در راستای شکست میشه ترید گرفت و با هر برگشت قیمت از آنها در راستای برگشت قیمت ترید میشه گرفت.

سناریو دوم:نزول یا رنج

چنانچه بحران انرژی پیچیده تر شود به نظر بنده قیمت در یک محدوده رنج تایم بالا مدت ها گرفتار خواهد شد ، که تحلیل آن در آخر هفته به اشتراک خواهم گذاشت.

5 لایک کرده

4 لایک کرده

سلام صبح بخیر.

4 لایک کرده