تارگت طلا 5 دقیقه 4655
یه پندینگ سل هم روی ۴۷۰۰ با ۲۰ پیپ استاپ ست کردم از الان؛ اکه بهش برسه ارزش ورود داره به نظرم؛ استاپش کوچیکه!
اشتباه شده عجله ای تحلیل کردم متاسفانه
نقدینگی روزانه ؟ از کجا بدونیم سراغ نقدینگی های بعدی نمیره بعد برگرده برعکس بشه؟ و همین نقدینگی رو انتخاب کرده؟
رفقا ریزش طلا یه تارگت جذاب داره از دید من که خودم اونجا وارد پوزیشن بای میشم:
4634.46
پیشنهادمیکنم اگه ستاپتون رو اردرگزاری هست حتما روشون تمرکز و بکتست زیادبگیرین
امروز چیکار کردین اوضاع چطور بود با روند صعودی حال کردین من که خودم معامله نکردم تازه یه معامله گرفتم
ولی برادر فکر کنم پوزیشن فعال نشده
اسپرد شما 22 پوینته اگه اشتباه نکنم . درسته
خب ولی تشخیصت خوب بوده
تصویر پوزیشن فعال رو ارسال کردم که قربان ![]()
![]()
پوزیشن سل هست و چارت اکه یکپیپ هم بالاترش بره فعال میشه! که میبینید نوک شدو بالاتر از قیمت پندینگ بندهست! ![]()
بله دیدم من باب همین عرض کردم
4700 برای من هم فعال شد و گرفتم ، تشکر از آقای مقصودی.
![]()
من الان یک سل دیگه هم در 4699 گرفتم
اسپرد در فعالشدن پوزیشن سل تاثیری نداره برادر؛
در فعالشدن بای و تیپی سل موثره!
چون پوزیشن سل با bid فعال میشه و با ask تیپی میخوره و بای بالعکس!
دید کلی:
سناریو اول : (در شرایط شکست سطح 4583 این سناریو نقض میشود)
چنانچه که بحران انرژی ، فاندامنتال خوبی در این آخر هفته داشته باشد ، بنده یک سناریو صعودی، بعد یک اصلاح و جمع آوری نقدینگی تخمین میزنم ( شکل حرکت بستگی به نحوه ارایه اطلاعات و پوزیشن گیری موسسات بزرگ دارد). چنانچه این حرکت صعوی قطعی باشد بانک تریدر حتما قیمت را برای سفارش گیری خود پایین خواهد کشید.
سطوح قیمت 4646، 4774-4828- 4888 قابل ترید چند باره خواهند بود یعنی با هر شکست آنها در راستای شکست میشه ترید گرفت و با هر برگشت قیمت از آنها در راستای برگشت قیمت ترید میشه گرفت.
سناریو دوم:نزول یا رنج
چنانچه بحران انرژی پیچیده تر شود به نظر بنده قیمت در یک محدوده رنج تایم بالا مدت ها گرفتار خواهد شد ، که تحلیل آن در آخر هفته به اشتراک خواهم گذاشت.